Nokia Lumia 630
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 630
1. Pare
2. i 3. "daj vise para za model koji to ima" filozofija
4. Nekom potrebno nekom ne, ali sam siguran da je povezano nekako sa obrazlozenjem 1.
2. i 3. "daj vise para za model koji to ima" filozofija
4. Nekom potrebno nekom ne, ali sam siguran da je povezano nekako sa obrazlozenjem 1.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
ciklon, trebao si dodati 10€ i uzeti l625 ako su ti ovo bitne stavke koje si naveo..
@ bandiof - Ja sam ga, inače, platio 150 evra, no to nije bitno. Lepo sam napisao da meni prednja kamera, blic i dugme za okidanje nisu bitni/potrebni, već sam to sve naveo kao generalnu zamerku, kao minus. Druga stvar, Lumija 625, koju ti navodiš, nije 10 evra skuplja od Lumije 630, već je skuplja za 65 evra.
Nisi gledao na pravom mestu 

Može biti, može biti. 

Poslednja izmena od Lobachewsky u Pet, 26. Sep 2014. 12:56, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
-
- Entuzijasta
Nego...moj brat juce uzeo ovaj tel...i prvo ste se primeti je losija rezolucija ekrna,onda ono sto bi meni bas falilo je glance opcija i double tap za otkljucavanje...e sad kamera je odlicna zavuredjaj iz tog cenovnog ranga i mnogo mi se svidja kako je sklopljen telefon,nekako mi lepse lezi u ruci nego moja l920, mozda i zbog toga sto je mat plastika pa ne klizi.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Kako bre nema dupli tap za otkljucavanje, pa to valjda ima svaka lumia. Nije valjda da neke telefone osakate tom funkcijom 

Sve nove lumije. Prilikom izlaska novog modela lumije fanovi prvo gledaju sta nedostaje u odnosu na prethodni model. Poboljšanjima su se svakako prestali nadati.
-
- Entuzijasta
Nema double tap jer on funkcionise pomocu sezora za blizinu koj ovaj uredjaj nema...steta bas
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Lumia 625 je svakako bolji izbor u svakom pogledu. Jedino ako neko juri dual varijantu onda ok. Imao oba na po 10-15 dana pa direktno poredim. Kvard cor nema nekog smisla samo marketing
Ljudi izašla je 638, ima gigabajt ram-a,za sad samo u Indiji...
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Coni, vidio...
Vjerujem da ce uskoro i kod nas da dodje, ali se nadam da ce doci sa vec uradjenim updateom na DENIM 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Koliko nije mnogo dati za ovaj telefon (nov naravno sa 2 godine garancije,sim free)? Koliko za sa jednom karticom,a koliko za dual sim?
100€ za običan, 110€ za dual sim varijantu, mislim da je korektno
- dachakragujevac80
- Expert
Narucio iz Beograda,stize sutra kurirskom sluzbom! Dual sim,zuta maska 110€! Ako ne stigne kamen ili cepanica,javljam utiske! 

- dachakragujevac80
- Expert
Prvo Srecna svima Nova godina i sve najbolje,i da ove godine promenite sto vise telefona,i naravno da svaki bude bolji od prethodnog!
I izvinjavam se sto pisem dva posta za redom,jer ne umem preko Tapatalka da editujem post 
A kao drugo,telefon je stigao juce kurirskom sluzbom! Zuta boja mu stvarno ekstra stoji,pa cak mislim da mi je i lepsa od zelene,koju sam prvo hteo,ali je nisu imali na stanju! Dual sim je u pitanju,110 evra je placen! Posle bujne noci,jutros sam ga onako mamuran cackao
,ali sam uspeo da svedem neke svoje utiske! Telefon je za te pare stvarno vrhunski,ni jedan android u tom rangu ne moze ni da mu prismrdi! Stvarno je brz,ekran odlican,OS ni malo ne zaostaje za androidom,jedina mana mu je nedostatak prednje kamere i blica,ali posto ce mini sluziti kao drugi (sluzbeni) telefon,to mi i nije neka mana!
Dosao je u paketu samo sa usb-om i punjacem,ali su mi slepci poslali punjac koji nije za evropsko trziste,pa sad moram da dokupim adapter! I to moze da se svrsta u manu (siromasno pakovanje),ali kao sto rekoh,meni to ne predstavlja problem!

A kao drugo,telefon je stigao juce kurirskom sluzbom! Zuta boja mu stvarno ekstra stoji,pa cak mislim da mi je i lepsa od zelene,koju sam prvo hteo,ali je nisu imali na stanju! Dual sim je u pitanju,110 evra je placen! Posle bujne noci,jutros sam ga onako mamuran cackao

Dosao je u paketu samo sa usb-om i punjacem,ali su mi slepci poslali punjac koji nije za evropsko trziste,pa sad moram da dokupim adapter! I to moze da se svrsta u manu (siromasno pakovanje),ali kao sto rekoh,meni to ne predstavlja problem!
Ma to ti je možda investicija 200din ali čudi me da nisi imao taj adapter za naše štekere u paketu, sećam se kada sam kupio moju 6233 da sam dobio taj adapter
- dachakragujevac80
- Expert
Pa verovatno je ovaj telefon za kinesko ili neko drugo vanevropsko trziste,a ovi to nisu ni proveravali paket pre slanja! Nema veze,i onako pasu drugi punjaci! Zajebano bi bilo kad bi ti iphone poslali sa ovim punjacem!
Ali i to sto kazes,i nije neka investicija! 

Mislim da je to za USA tržište, jel ima kao 3 viljuške u odnosu na naše 2 na utikaču? Ma te adaptere imaš i na pijaci da kupiš za male pare a do tada šta da ti kažem- puni ga preko računara 

- dachakragujevac80
- Expert
Pa vidim da je telefon pravljen u Kini,i kada sam ga ukljucio bilo je sve na kineskom,pa zbog toga mislim da je pravljen i za kinesko tržište! Ma jok,imam druge punjace!