LG G Pro 2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: LG G Pro 2
Samo udri,sledeci logican potez bi bio G3 ili Flex 2 , naravno kada se pojavi 

Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Trenutno sam na 808 dok i to ne prodam. Onda 301
Sad cu za vreme praznika razmisliti vredi li kupovati sta.. Ozbiljno razmisljam i o 1520 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Kakav si to čovek, navukao si Kvaku na ovaj model hvalospevama kao o grčkoj boginji, da bi ga ti prodao, počinjem da mislim da je to sve samo zbog toga jer si hteo tvoj model da mu prodaš, ali plan se izjalovio jer je on kupio nov model
Kao šlag na tortu, ubedio je čKvaku da je LG super, sjajan sistem, baterija bruka, a on prelazi na drugu marku i platformu

Za srce si me ujeo

Kao šlag na tortu, ubedio je čKvaku da je LG super, sjajan sistem, baterija bruka, a on prelazi na drugu marku i platformu

Za srce si me ujeo

- kvaka33
- Expert
Vala Baraba da znas,nikada to ne bih rekao da ce uraditi,prodana dusa
)

- El Laki
- Prijatelj foruma
hahahaha ne bi ti bio Baraba da ne potpalis nesto 
salu na stranu nisam hteo d prodajem telefon, zaista, ali kad mi stavi 280e na sto... Popuste i najjaci.
i dalje je to odlican fon, najbolji za te pare

salu na stranu nisam hteo d prodajem telefon, zaista, ali kad mi stavi 280e na sto... Popuste i najjaci.

i dalje je to odlican fon, najbolji za te pare
- kvaka33
- Expert
Ma naravno,iskreno sada kada bih hteo nesto drugo ne znam sta bi
Ili su mi preskupi(suludo bacanje para N4,Lenovo Vibe Z pro2)
Ili nisu ono sto meni odgovara(G3 recimo )
Meni ovaj telefon(phablet)jednostavno pokriva sve ono sto meni treba,prosla me faza,menjaj,probaj i slicno
Nakupilo se dovoljno iskustva da mi je postalo bitnije sta meni zaista treba a ne sta je moderno,novo itd
Kada budem menjao mozda ce to biti G4 ili Pro 3 ili cak mozda i Flex 2
U svakom slucaju ostacu na LG modelima
Ili su mi preskupi(suludo bacanje para N4,Lenovo Vibe Z pro2)
Ili nisu ono sto meni odgovara(G3 recimo )
Meni ovaj telefon(phablet)jednostavno pokriva sve ono sto meni treba,prosla me faza,menjaj,probaj i slicno
Nakupilo se dovoljno iskustva da mi je postalo bitnije sta meni zaista treba a ne sta je moderno,novo itd
Kada budem menjao mozda ce to biti G4 ili Pro 3 ili cak mozda i Flex 2
U svakom slucaju ostacu na LG modelima
- El Laki
- Prijatelj foruma
Slazem se. Posle 5.9"sve je malo. Isto vazi za 3gm RAM. Velik, lep i brz telefon. Ali jednostavno trenutno mi posao vrsi i Nokia 301, tako da sam odlucio da prodam ovo, uzmem novac, sacekam jos neki pad cene pa vidim sta cu i kako dalje. Taman cu se malo odaljiti sa foruma i generalno interneta, ap se posvetim faksu u ovom roku 

- kvaka33
- Expert
Pametno,faks pa sve ostalo
Telefoni nece nikuda
Uvek ce doci nove snage spremne da luduju i uvek tome dodje kraj kad skapiras neke stvari ,neko pre neko kasnije,ali dodje
Dobra strana foruma je po meni ,sto dosta naucis i konacno shvatis sta ti u stvari zaista treba od njega(telefona)
Telefoni nece nikuda
Uvek ce doci nove snage spremne da luduju i uvek tome dodje kraj kad skapiras neke stvari ,neko pre neko kasnije,ali dodje
Dobra strana foruma je po meni ,sto dosta naucis i konacno shvatis sta ti u stvari zaista treba od njega(telefona)
El Laki, brate ako to uspes svaka ti cast, ako govorim iz licnog iskustva ja nisam to uspeo veo ma je to jaka droga , vise nego ozbiljna i ni malo za podcenjivanje u odnosu na ostale droge
U svakom slucaju zelim ti da uspes ali nemoj naputati forum ipak svi smo mi ovde jedna velika porodica i druzimo se godinama. Evo ja vec 8 god.

U svakom slucaju zelim ti da uspes ali nemoj naputati forum ipak svi smo mi ovde jedna velika porodica i druzimo se godinama. Evo ja vec 8 god.

Pozdrav svima!
Da li neko zna, postoji li neki custom firmware sa već ugrađenim recovery? Dopao mi je šaka onaj brikovani telefon o kome je pisao simamanki, koji traži pass. Možda bi mogao da mu pomogne hard reset i brisanje cache-a, ali nema recovery. Mogu da uđem u download mode i instaliram stock rom, što sam i uradio, i mogu da uđem u neki recovery bez menija, u kome imam ograničen pristup ADB-om. U tom recovery je sve read only, i ne mogu da odradim push. Jedina varijanta je instalacija nekog recovery, ali ne mogu da instaliram ništa, pa mi je zapravo jedina opcija instalacija custom roma sa već ugrađenim recovery. Ako neko zna, unapred hvala!
Da li neko zna, postoji li neki custom firmware sa već ugrađenim recovery? Dopao mi je šaka onaj brikovani telefon o kome je pisao simamanki, koji traži pass. Možda bi mogao da mu pomogne hard reset i brisanje cache-a, ali nema recovery. Mogu da uđem u download mode i instaliram stock rom, što sam i uradio, i mogu da uđem u neki recovery bez menija, u kome imam ograničen pristup ADB-om. U tom recovery je sve read only, i ne mogu da odradim push. Jedina varijanta je instalacija nekog recovery, ali ne mogu da instaliram ništa, pa mi je zapravo jedina opcija instalacija custom roma sa već ugrađenim recovery. Ako neko zna, unapred hvala!
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 16. Jan 2014. 09:04
- :: AGM
- :: Nokia N8
- Kontakt:
nmarc72, da li si probao prilikom botovanja sledeću kombinaciju:
POWER DUGME + VOLUME DOWN
LG LOGO
PUSTIŠ OBA DUGMETA
HARD RESET
LG LOGO
PUSTIŠ OBA DUGMETA
HARD RESET
Sima
-
- Povremeni posetilac
- Kontakt:
Postoji i sledeća kombinacija:
LG LOGO
PUSTIŠ OBA DUGMETA
VOLUME DOWN + VOLUME UP
SAVE MODE
Možda ti dozvoli da se podigne u save modu pa onda instaliraš recovery koji je El Laki spominjao. I u njemu probaš da rešiš sve što si želeo.
Javi da li si išta uspeo.
LG LOGO
PUSTIŠ OBA DUGMETA
VOLUME DOWN + VOLUME UP
SAVE MODE
Možda ti dozvoli da se podigne u save modu pa onda instaliraš recovery koji je El Laki spominjao. I u njemu probaš da rešiš sve što si želeo.
Javi da li si išta uspeo.
Sima
- kvaka33
- Expert
Sada bas citam na xda da g pro2 dobija lizu krajem februara
Kaze covek da mu je javio rodjak koji radi kao developer za g pro2
Nadam se da nije buva
Kaze covek da mu je javio rodjak koji radi kao developer za g pro2
Nadam se da nije buva
Uspeo sam da dobijem factory reset drugom kombinacijom tastera koju je naveo simamanki, sa tim da od pojave LG log-a pustim oba tastera sačekam dve sekunde, pa onda VOL UP + VOL DOWN. Nema menija, samo pita da li želim da obrišem sve korisničke podatke. Ovo nije pomoglo, i dalje je brikovan. Sada pokušavam sam da napavim KDZ sa recovery-jem. Raspakovao sam 10f stock rom i našao nekoliko custom romova (koji su u zipu pa ne mogu da ih instaliram), pa ću probati da ih iskombinujem i ponovo spakujem u KDZ. Jedino sa KDZ fajlom mogu da flešujem. Kada probam sa TOT, odmah na početku prijavi 'Erase command failed'.
Javljam ako nešto uspem. Hvala na savetu
Javljam ako nešto uspem. Hvala na savetu
-
- Povremeni posetilac
- Kontakt:
nmarc72, koji stock rom si probao da instaliraš? Vidim da navodiš verziju 10f.
Imaš program na google play zove se "LG Phone from" koji na osnovu IME telefona daje podatke: vreme kada je proizveden, gde, za koju mrežu, koje je boje, i najbitnije link koji možeš sebi proslediti na računar za skidanje stock KDZ fajla (oko 3.5GB), za dati telefon.
Za dati telefon je to D83810B_00.kdz
Software verzija je D83810b-466-92
LG Flash Tool 2014 pa sa njim odradi CSE Flash (ta metoda je predviđena za stock rom)
Probaj sa tim firmware-om da rešiš problem.
Imaš program na google play zove se "LG Phone from" koji na osnovu IME telefona daje podatke: vreme kada je proizveden, gde, za koju mrežu, koje je boje, i najbitnije link koji možeš sebi proslediti na računar za skidanje stock KDZ fajla (oko 3.5GB), za dati telefon.
Za dati telefon je to D83810B_00.kdz
Software verzija je D83810b-466-92
LG Flash Tool 2014 pa sa njim odradi CSE Flash (ta metoda je predviđena za stock rom)
Probaj sa tim firmware-om da rešiš problem.
Sima
Probao sam već sa najnovijim firmware-om 10f, nije uspelo. Probaću i sa ovim, to je najmanji problem, pa javljam. Hvala!
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 18. Apr 2013. 16:25
- :: LG G pro2
Za Badnje vece mi je telefon tresnuo sa nekih 1,5 metara na beton tako da sam se otreznio u momentu, medjutim pravi sok je bio kada sam ga podigao i video da nema niti jednu jedinu tackicu na sebi, znaci apsolutno nista 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Meni je moj dvaput ispao i bez tackice je prosao, tako da je definitivno dosta solidno izradjen. Ne da se tako lako
El Laki, Valentinik:
Siguran sam da je samo sreća u pitanju, vezano te vaše padove telefona
Nema tu čarolije, telefon je izrađen od najobičnije plastike, po meni čak ispod nekog kvaliteta koji bi trebao da bude, i naravno da je ranjiv.
Pozz svima
Siguran sam da je samo sreća u pitanju, vezano te vaše padove telefona

Nema tu čarolije, telefon je izrađen od najobičnije plastike, po meni čak ispod nekog kvaliteta koji bi trebao da bude, i naravno da je ranjiv.
Pozz svima
- kvaka33
- Expert
Dobro je pa si ti poznati strucnjak i mi ti bezuslovno verujemo