Dilema! T630/K700i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
mito
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 08. Apr 2006. 18:09

Dilema! T630/K700i

Post od mito »

Ljudi, sta mislite sta je bolje uzeti: T630 za 65 eur ili K700i za 110 eur :? ? Uzmite u obzir da su to cijene u NS i da su telefoni polovni! Hvala unaprijed!

mito
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 08. Apr 2006. 18:09

Post od mito »

...jos nesto, to bi trebalo da bude samo prelazno rjesenje dok ne skupim dovoljno para za neku nokiju, 6600 ili nesto slicno...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

svi znaju da je SE k700i definitivno bolji od SE t630 , ali s obzirom da kazhesh da je prelazno rjeshenje dok ne skupish pae za neki drugi bolji telefon onda mislim da je bolje uzeti t630 , barem bih ja tako uchino 8) :wink: :) :D :lol:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ako budesh kupio t630 onda ce to biti svakako "prelazno resenje" ali ja ti predlazem da kupish k700, on ce da te drzi minimum pola godine i onda kupish nesto bolje, ovako ako budesh kupio t630 ce ti sluziti samo da zovesh i sms, a k700 ce ti biti mnogo zanimljiviji, ima 42mb-a i mozesh da stavish sve i svasta na njemu, pa cak i da ga koristish i kao mp3 player (oko 10 pesama), tako po gradu, u skoli ili sta vec... T630 ima da te smori za par dana dok k700 ce da te drzi malo vishe vremena. Ti znash od koga kupujesh, u kakvom su stanju ... itd... pa ti vidi....

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa zavisi koliko dugo mislish da ti to bude "prelazno reshenje".. :roll: k700 je svakako bolji ali ako planirash kratko da ga koristish onda bolje shto jeftiniji... :roll:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

za prelazno resenje uzmi bilo sta i za 50 evra jer ce te sluziti isto kao i za 110...ja bih gledao da prodjem sto jeftinije i da ustekam za neki mocan fontel
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Pa za prelazno resenje kao sto vec rekose ti ljudi,uzmi nesto jos jeftinije dok ne skupis kintu.
Ako ti nije bitno da tel ima sve sto skoro svi vec imaju(kamera,mp3,kolorit...) i ako si za kvalitet i trajnost(ako ga jos neko prodaje u ocuvanom stanju)-Ericsson T39!
Mozda ce vecini biti neshvatljivo :wink: ,mada ako imas tih 110 keka za K700...to je to :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

mito, ma lepo uzmes k700i i uzivas... :wink: Em ces vise para imati na sigurnom, jer znam kako se zive pare lako potrose i neplanirano. A prodaces ga posle svakako, i dobices te pare nazad...Em ...sto da ne uzivas u svemu sto pruza ovaj dobar telefon, dok cekas jos bolji... 8)

Pozdrav... :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

1. Ako je prelazno resenje za N6600, kupi T630, jer ces vise para da sacuvas.
2. posto razmisljas da kupis T630, verovatno imas dosta slabiji telefon od njega, pa ce ti i on biti zanimljiv- nema potrebe da bacas pare na K700 (koji je naravno bolji), bacices ih na 6600
3. ovi saveti vaze ako imas problem sa budzetom, i ako nisi u mogucnosti da potrosis puno
para na telefone.
4. ovako kupi k700
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

Kupi k700 imao sam fon i znam sta je extra samo ce te ponekad zajebavati djostik!!! 8) 8) 8)

sve u svemu zemiii.
......Smej se smej,uvek se smej........

Odgovori