WP 8.1 - generalna diskusija
Re: WP 8.1 - generalna diskusija
Ne može. Tako je podešeno. Ako ti je live tile, onda stoji tvoj cover photo, a kad imaš obaveštenje od nekoga, onda stoji fotka te osobe, ne sećam se da li profil ili cover photo.
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Jbg,znaci sad moram da biram koji cover photo stavljam na profil,da mi suvise ne odudara od ostalih ikonica na pocetnom ekranu! 

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Avg 2012. 12:14
- :: Nokia Lumia 730
Ja sam postavio najmanju ikonicu za FB i stalno je plava. Jedino sto nema uzivo obavestenja koja mi nisu ni potrebna, sobzirom da ih imam u notifikacijama.dachakragujevac80 napisao:Jbg,znaci sad moram da biram koji cover photo stavljam na profil,da mi suvise ne odudara od ostalih ikonica na pocetnom ekranu!
- dachakragujevac80
- Expert
Pa znam,ali nekako je lepse kad se nesto desava na ekranu! 

- dachakragujevac80
- Expert
Druze,meni je sve na sprskom,i kad zadrzim prst na taj folder izadje mi :"onemoguci obavestenja"...jel to potvrdim?tolero napisao:Ja sam npr to rešio tako što sam na taj folder gde stiže izveštaj udario mute(zadržiš prst i onda ideš na mute, kasnije ako hoćeš da vratiš ideš na unmute) onda ti stižu izveštaji bez zvučnog signala, što je po meni bolje...
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Ja sam navikao da mi je na telefonu sve na engleskom.Desavalo mi se da me neko pita da li znam da mu nesto podesim.Uzmem telefon i kad vidim da je na srpskom pogubim se.Znam da zvuci smesno i ispada da ne razumem svoj jezik ali jeste tako.Prvo sto uradim je da prebacim na engleski jezik a onda sve ostalo.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Mislim da vecina ozbiljnijih korisnika ima taj problem. 

2 zamerke na WP, ima ih više, ali ove od jutros
.
Ne znači da ću se vratiti na Android i da sam se razočarao u WP, samo mi nije jasno.
Instalirao sam APpDeals, MyAppFree, StoreDeals,
i umesto da ih metnem u jedan folder koji bi krstio AppZaDž, ne, ja moram da ih ganjam po meniju gde je koja smeštena.
Druga zamerka se odnosi na dialer, kad ukucam početne brojke ne izbacuje mi imena ljudi sa tim brojevima, wtf?

Ne znači da ću se vratiti na Android i da sam se razočarao u WP, samo mi nije jasno.
Instalirao sam APpDeals, MyAppFree, StoreDeals,
i umesto da ih metnem u jedan folder koji bi krstio AppZaDž, ne, ja moram da ih ganjam po meniju gde je koja smeštena.
Druga zamerka se odnosi na dialer, kad ukucam početne brojke ne izbacuje mi imena ljudi sa tim brojevima, wtf?
Wtf
nema smart dial. Kako nisi pohvatao to kad si se raspitivao, ljudi baš to navode kao manu. A foldere ćeš dobiti sa nadogradnjom....

Ubacis aplikacije u folder na pocetnom ekranu jednu preko druge i eto ti live folder. Samo nisam siguran da ti imas 8.1.1,mozda ne moze jos kod tebe.
Sto se tice dialera to je stvar navike. Zasto ti uopste i treba dialer? Da otkucas neki broj koji nemas? Otvoris pozive,imas history speed dial... Ako izađes a zadnje si koristio history to ti pali sledeci put kad otvoris. Dakle u history imas sve pozive i kontakte koje najvise koristis. Otvoris kliknes kontakt i pozoves. Mozes u speed dial ubaciti najkoriscenije kontakte.
Ako se i desi nekad da pozoves neki kontakt koji ne zoves cesto a to se verovatno retko desava onda uradis sledece. Kliknes na ikonicu dole ,mislim da je treca po redu ,imenik kliknes slovo i eto kontakta. Veruj mi da sam i ja mislio da mi je potreban smart dial ali nikakve vajde od toga realno. Nikad mi ne otvara dialer,tj brojke vec history ili speed dial i nemam potrebe da kucam brojke. Cisto stvar navike:-)
Sto se tice dialera to je stvar navike. Zasto ti uopste i treba dialer? Da otkucas neki broj koji nemas? Otvoris pozive,imas history speed dial... Ako izađes a zadnje si koristio history to ti pali sledeci put kad otvoris. Dakle u history imas sve pozive i kontakte koje najvise koristis. Otvoris kliknes kontakt i pozoves. Mozes u speed dial ubaciti najkoriscenije kontakte.
Ako se i desi nekad da pozoves neki kontakt koji ne zoves cesto a to se verovatno retko desava onda uradis sledece. Kliknes na ikonicu dole ,mislim da je treca po redu ,imenik kliknes slovo i eto kontakta. Veruj mi da sam i ja mislio da mi je potreban smart dial ali nikakve vajde od toga realno. Nikad mi ne otvara dialer,tj brojke vec history ili speed dial i nemam potrebe da kucam brojke. Cisto stvar navike:-)
Bukvalno, nepoznate brojeve okrećem jednom mesečno...
Coni, ne znam kako nisam ukapirao to, ali čak i da jesam ne bi odustao od kupovine WP.
tolero, 8.1 ne može app jedna preko druge, kad stiže update na 8.1.1?
tolero, 8.1 ne može app jedna preko druge, kad stiže update na 8.1.1?
Neki telefoni su dobili decembra ,za ostale receno januara...
-
- Sertifikovani Trol
520 dobio prvi (:D), valjda ce i ostali uskoro. Ako si nestrpljiv resenje je Preview for Developers. 

psyhound, da sam nestrpljiv za najnovijim verzijama, ostao bi na Nexusu.
Da li će moći tim novim updateom da se u jedan od 4 kockice u notification baru ubaci silent on/off?
To bi mi bilo dojajno
.
Da li će moći tim novim updateom da se u jedan od 4 kockice u notification baru ubaci silent on/off?
To bi mi bilo dojajno

-
- Sertifikovani Trol
Nope. To nisu ubacili jer imas onu varijantu sto je tebi predugacka. :p
- dachakragujevac80
- Expert
Jel može na windowsu da se uradi screen shoot i kako?
I kako da rešim ovo da ne moram stalno da pišem preko 60 karaktera u postu,pošto vidim da neki imaju i samo dva???
I kako da rešim ovo da ne moram stalno da pišem preko 60 karaktera u postu,pošto vidim da neki imaju i samo dva???

Prvo - lock i volume up, drugo - tapatalk
psyhound,
.
dachakragujevac80, ako pišeš sa kompa a ne sa TTa, onda ovako.
Napišeš šta 'oćeš i koliko god da je kratko i da ima malo karaktera,
držiš taster Space na tastaturi i onda na kraju staviš znak interpukcije ili smajli, probaj.

dachakragujevac80, ako pišeš sa kompa a ne sa TTa, onda ovako.
Napišeš šta 'oćeš i koliko god da je kratko i da ima malo karaktera,
držiš taster Space na tastaturi i onda na kraju staviš znak interpukcije ili smajli, probaj.