cvoruga, ja sam sve čekao neku kraći utisak od tebe, ali ga nije bilo
Aplikacije za Windows Phone 8.1
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Aplikacije za Windows Phone 8.1
Coni, može, hvala.
E jbg, trebao si konkretne stvari da me pitaš, ja bi ti otvoreno rekao da WP preko 100€ ne vredi,
posebno za tebe koji si aktivan fotograf, oblakograf, šerograf i vežbač.
Pazi jednu stvar samo, koristiš WP tek jedan dan, pa ti je sve zbrkano,
ali kad se uhodaš ukapiraćeš najveću prednost WP telefona, a to je što nemaš na šta da gubiš vreme na njemu,
jednostavno, obaviš poziv, pošalješ/primiš sms/mejl, mp3, blagi surf ali obzirom da ti je mali ekran ne verujem ni to da ćeš raditi,
nije kao na Androidu da stalno nešto čačkaš i podešavaš i isprobavaš, ovo ti je bukvalno back to basic ali u boji.
I ne znam sećaš li se ovoga iz teme o trajanju baterije, ja se sećam, pa evo da citiram, WP će ti omogućiti ovo
posebno za tebe koji si aktivan fotograf, oblakograf, šerograf i vežbač.
Pazi jednu stvar samo, koristiš WP tek jedan dan, pa ti je sve zbrkano,
ali kad se uhodaš ukapiraćeš najveću prednost WP telefona, a to je što nemaš na šta da gubiš vreme na njemu,
jednostavno, obaviš poziv, pošalješ/primiš sms/mejl, mp3, blagi surf ali obzirom da ti je mali ekran ne verujem ni to da ćeš raditi,
nije kao na Androidu da stalno nešto čačkaš i podešavaš i isprobavaš, ovo ti je bukvalno back to basic ali u boji.
I ne znam sećaš li se ovoga iz teme o trajanju baterije, ja se sećam, pa evo da citiram, WP će ti omogućiti ovo
Baraba napisao:I ova 3 sata mi je mnogo života dnevno da trošim na mob. Voleo bih da sam ta 3 sata trenirao.
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Bolje da si uzeo Lumiu 535, i da si prekjuce instalirao Runtastic Pro (bila za dz), i sa njom da vezbas. SAd se ja skoro primio da vezbam... jedino nema aplikacija za trece poluvreme (prozdiranje palacinki
)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Velika istina, u mom slucaju manje vremena trosim na "gluposti" i ne osecam se nesto "uskracenim" sa WP. Ok, svako ima svoje potrebe.Baraba napisao:I ova 3 sata mi je mnogo života dnevno da trošim na mob. Voleo bih da sam ta 3 sata trenirao.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Ne znam da li je neko pomenuo, TouchRetouch. Fenomenalna aplikacija za uklanjanje objekata sa snimljenih fotografija.
Vrijedi svaki cent, od njih 99.
https://www.youtube.com/watch?v=kAUVqlXuFwI
Vrijedi svaki cent, od njih 99.
https://www.youtube.com/watch?v=kAUVqlXuFwI
Je li za wp ili w?
-
bandiof
- Entuzijasta

- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
pa odgledaj klip i videces
inace lepo radi kad je prostija pozadina
-
Mr. Jingles
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 17. Nov 2013. 18:07
- :: Lumia 730
Ne znam koliko vama znači, ali meni je "Lumia storage check Beta" uštedela novce! Bukvalno su me minuti delili da kupim Lumia 830 ( zbog 16gb interne memorije i glance screen, u odnosu na 735), a onda mi je ujka Google otkrio da postoji i ta aplikacija koja prebacuje mape sa telefona na sd karticu. Meni je to veoma bitno jer putujem često i 620 mi između ostalog služi i kao GPS, a samo mapa Nemačke ima 900mb (slede Italija i Francuska), zemlje SFRJ u proseku po 100mb, okolne zemlje preko 200mb svaka... jbg nakupi se nekoliko GB samo mapa.
L830 je u pitanju. Niti imam opciju da u action centru izbacim kraticu za cellular data niti u kameri imam rich capture, hdr.
Jel to trebalo doci sa denim ili nekim dodatnim update?
Jel to trebalo doci sa denim ili nekim dodatnim update?
Tako je. Sa tim što laso mnogo preciznije odrađuje posao tako da je i na složenijoj pozadini manje vidljivo.bandiof napisao:pa odgledaj klip i videcesinace lepo radi kad je prostija pozadina
Fast Torch konačno app koja radi ono šta treba, bez dodatnih gluposti.
-
bandiof
- Entuzijasta

- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
cvoruga, http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 70e7534e02 ja samk odusevljen koliko je brza ova app ...
bandiof, hvala, ali ne treba mi puno opcija, ne treba mi da može da imitria strob ili muriju.
treba mi samo da ima opciju pali i gasi, lakše mi tako kad sam cirke
.
treba mi samo da ima opciju pali i gasi, lakše mi tako kad sam cirke
Imitacija murije je tad najkorisnija u društvu
Isto! Na androidu sam imao gomilu podešavanja za Tapatalk, čak mi se čini i da pin-ujem određenu temu ili forum na main page, ovo zamara dok izaberem koji hoću forum pa temu itd...
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
Pokrenes TT, nadjes forum, oznacis, ali ne ydjes u njega, klik na ... pa settings, i tu ima opcija da ide odmah u unread. Treba malo proci kroz podesavanja.
Auh pa hvala ti miodrage , znaš da uopšte nisam video da ima da se swype desno za još opcija, čak ima i da se pinuje forum i crna tema za TT, definitivno ću morati opet da menjam dioptriju jer sam obnevideo hahaha.
Treba mi neki dobar kalendar ili planer ili neke sticky notes tipa,
da mi na ekranu stoje neke stvari koje ne smem da zaboravim.
Šta mi preporučujete?
da mi na ekranu stoje neke stvari koje ne smem da zaboravim.
Šta mi preporučujete?
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
cvoruga, Awesome lock, Chronos, Sticky Notes...
Pogledaj, pregledaj.
Awesome lock je do sada 3x bio za dz, Chronos 2x bio 50%, Sticky Notes je dz ako me pamcenje sluzi.
Ima jos jedna app, ali ne znam joj ime koja je od obicnog kalendara bolja po tome sto na Live Tile moze kao i kod Chronosa da stane vise stvari, i jos mislim da je dz... treba videti.
Pogledaj, pregledaj.
Awesome lock je do sada 3x bio za dz, Chronos 2x bio 50%, Sticky Notes je dz ako me pamcenje sluzi.
Ima jos jedna app, ali ne znam joj ime koja je od obicnog kalendara bolja po tome sto na Live Tile moze kao i kod Chronosa da stane vise stvari, i jos mislim da je dz... treba videti.