Stvar koja ce da prelomi

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
nikoki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Mar 2006. 10:35

Stvar koja ce da prelomi

Post od nikoki »

Hey! :D Naime kao sto neki znaju dvoumim se izmedju Nokie 6630 i Motorole mpx 220, pa nikako ne mogu da odlucim koji je OS bolji, pa da ga uzmem. :cry: Ali postoji jedna stvar koja bi mogla da pomogne u odlucivanju - treba mi link gde mogu da skinem Symbyan emulator. Procitao sam negde na forumu da to postoji, ali nije bio okacen link (ili jeste, pa su obrisali), pa ako neko zna neka okaci - bas bi mi znacilo!!!

nikoki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nikoki »

Ajte ljud - svi gledaju temu niko da se oglsi! Nije valjda da bas niko na zna - toliko je pominjan na forumu!!! :( :smutny:
hahahah Kuzman je provalio moj passwoed:D Hahaha ma nemoj klinac

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

Vec sam ti rekao da ne postoji symbian emulator ili ga ja nisam nasao, sto nije moguce :uhuh:
Mpx200 imam vec godinu dana... i imam SVE za njega 8)
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

nikoki, kako mislish symbian emulator , mislish da kupish mpx220 , pa da na njega stavish taj symbian emulator ili shta jer te ja nisam razumio.ukoliko mislish na emulator za neke igrache konzole za symbian tipa game boy... , to postoji. :? :unsure: 8) :wink: :) :D :lol:

nikoki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nikoki »

Ja koliko sam citao ovaj forum nasao sam da je neko pricao o tome , ali nije okacio link. Mislio sam za emulator koji dopusta koriscenje Symbian fileova (igrice, programi, zezalice...) na Windowsu! To bi mi bas znacilo jer bi to bilo onda stvarnno COOL!!!

nikoki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nikoki »

Da, ali moje drustvo celokupno koristi symbian, pa bi mi onda razmena gore pomenutih fileova bio nemoguce - pa cak i game via bluetooth, sto mi je vrlo zao. Samo jos jednu stvar: ako ja imam igru za win a neko drugi za symb da li bi mi mogli da igramo zajedno ako je ista igra u pitanju?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Nastavak iz druge teme... :uhuh:
nikoki napisao:Momci pogledajte stranu 3 teme mpx 220 yes or no, tu sam procitao o symbian emulatoru. Da li je mguce ako istu igru za win i symb imam na 2 telefona da igram u mrezi (bluetooth). Dosta njih mi je reklo da nije. Tu bi na scenu stupio emulator, instaliram istu na obe pa bi onda radilo. A za ovo flashovanje - nije problem da odnesem telefon u servis, ali imam i jednig druga koji se razume u to, mogao bi to da mi odradi - jedino ne znam koji je ROM najbolji (najstabilniji, najnoviji...). Za to bi mi ipak trebala preporuka!
nikoki, samo da ti skrenem pažnju na sledeće:
čak i da nađeš emulator, čak i da symbian igrica radi pod njim, pitanje je da li će dotična igrica ili sam emulator moći da pristupe bluetooth-u (iskreno, čisto sumnjam). Ako već svi u tvom okruženju imaju symbian, pa onda ga uzmi i ti, zašto komplikuješ stvari?

nikoki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nikoki »

Motorola mi se vise svidja, lepsa je, apo meni i bolja. Koliko sam ranije mrzeo win toliko sam se zaljubio u njega tokom trazenja telefona - zbog njegovih mnogobrojnih funkcija. Ali opet nema symbian. Jedino sto bih morao da flashujem tel kad ga kupim, ali onda sa njim nece biti nikakvih problema!

karanm
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 25. Jun 2005. 00:33

Post od karanm »

Ako su u pitanju java igrice moci ces da igras preko BT-a. A igrice koje koristi win mob (ne java) barem koliko sam ja primetio nemaju uopste tu opciju. :uhuh:

Odgovori