Nokia Lumia 925
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 925
miodrage, Hvala na info i ja je koristim ali joj nedostaje HDR da bi bila kompletna.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 20. Jan 2015. 20:35
- :: Nokia Lumia 925
Kupio sam Lumia 925 pre par dana i imam problem. Tel radi super, ali kad sam upalio kameru u totalnom mraku da testiram kako se vidi slika koja je slikana u takvoj situaciji vidi se neka crna okrugla mrlja na ekranu,nije velika ali je ima, tipa tamnije je boje od ekrana i vidi se samo kad se gleda ekran pod odredjenim uglovima. Inace testirao sam ekran tako sto sam stavljao razlicite pozadine na ekranu (skroz crna, bela i sve ostale boje) i pri tom ni u jednoj situaciji se ne vidi ta mrlja, znaci jedino kad se upali kamera u totalnom mraku i pod nekim uglom. Da li zna neko u cemu moze biti problem ?
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Nema problema,to je fabricka greska pri izradi ekrana koja se ne odrazava na funkcionalnost.Mislim da je neko ranije o tome pisao
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Yep. To imaju skoro svi AMOLED ekrani. 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 20. Jan 2015. 20:35
- :: Nokia Lumia 925
Hvala puno, a jel postoji mogucnost da se sire jel znate nesto o tome?
Navodno sam u oglasu pronasao lumiu 925 ima problem da sama kuca sms poruku kada se udje u sms.. vlasnik kaze da je restartovao telefon na fabricko i da je isti problem, da li neko mozda ima ideju kakav to problem moze biti? i da li se isplati uzimati takav telefon pa sacekati win 10 mozda je do soft. pozdrav i hvala na odgovoru
Vrlo zanimljivo.
Kaze da se problem najcesce javlja kada se telefon prikopca na punjac, kao ulazi sama u programe poludi telefon bukvalno.. e sada da bi ga znati, nije malo rizikovati ali hm mozda je neka sitnica. meni je palo na pamet da je problem u bateriji ili je punjac neki sa greskom a sudeci da je neki preprodavac ne bih rekao da je toliko smotan da nije provalio pa ga prodaje za dosta nizu cenu
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Neadekvatan (citaj:jaci) punjac - dolazi do polarizacije ekrana, i onda se javljaju tzv. ghost touches
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Sertifikovani Trol
^ What he said.
Desavalo mi se na par uredjaja potpuno isto kad sam ih kacio na jedan od punjaca koji imam kuci. Prsne touch totalno! 

Pa da kupuješ onda? Ako je samo punjač u pitanju.
Sada sam kontaktirao servis kazu da tu nema spasa jedino ceo ekran to je 105 e, uzas skupo
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
ne uzimaj, pogotovo ako se dešava i kad nije na punjaču.99% sam siguran da je touch otišao. Vremenom će se proširiti i na ceo ekran
-
- Sertifikovani Trol
Cekaj cekaj... Desava se i kad nije na punjacu? Ja sam mislio da samo kad se puni. Onda se nemoj zezati. Ne mora biti nista strasno (da mora da se menja bas touch), ali opet sto da rizikujes.
I kada nije na punjacu, a bas sam se obradovao...
Stvarno telefon je perverzija, ali ne isplati se

Stvarno telefon je perverzija, ali ne isplati se
Hmm taj je otišao skroz, da je samo dok se puni značilo bi da je do neadekvatnog punjača.
Sećam se kada sam imao OT 995 pa mi se istrošila baterija na poslu a ja zaboravio da ponesem njegov od kuće, uzeo od koleginice neki "cin ci lin ci" i em se punio dosta duže em po ekranu mi sijala kao Aurora na severu
Sećam se kada sam imao OT 995 pa mi se istrošila baterija na poslu a ja zaboravio da ponesem njegov od kuće, uzeo od koleginice neki "cin ci lin ci" i em se punio dosta duže em po ekranu mi sijala kao Aurora na severu
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Beogradjani, za koliko moze da se nadje ovaj telefon nov? Ja sam najnize nasao za 250 evra, ima li sta jeftinije?
Festina lente.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Nokia Lumia 925
Ima, bude na oglasima i po 200-220nov
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Apolo, ja nisam iz Srbije,ali sam i po BL nasao da ga ljudi prodaju malo ispod 250...Nije veliko snizenje,ali sta je,tu je... 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!