Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Upravo tako. Verovatno se iscimaju tek ako im neko prijavi taj i taj oglas odnosno tog i tog prodavca.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
[ROM]Note 3 N9005 AryaMod V1.91 TW | Lollipop [28 Jan 2014]

Video: http://youtu.be/ZZbvAqGK-Uo
XDA: http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... p-t2990920

16 godina na forumu MOBILNISVET
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Zanimljivo, samo još da pročitam iskustva, mada mislim da ću se još zadržati na ovom S5 romu, kao što rekoh odličan je. 
Ali naravno može i ovaj da se proba, lako se vrati na prethodni.
Edit: Tek sada sam odgledao i video koji si postavio, nije loš ovaj rom, naprotiv, deluje odlično. Ako nađem vremena rado bih ga probao, ali iskreno me mrzi sve ponovo da nameštam i instaliram.

Ali naravno može i ovaj da se proba, lako se vrati na prethodni.

Edit: Tek sada sam odgledao i video koji si postavio, nije loš ovaj rom, naprotiv, deluje odlično. Ako nađem vremena rado bih ga probao, ali iskreno me mrzi sve ponovo da nameštam i instaliram.

Posle mnogo lutanja, i menjanja telefona, mogu da kazem da me je jedino Note 3 zadovoljio, u svemu.
Iznenadio sam se koliko ima monstruozno dobru bateriju. Pre njega sam koristio G3 i sastavljao sam nekih 4 i po sata screen on time.
Sa istim takvim koriscenjem, a kada je Note 3 u pitanju, momentalno imam jos 55% baterije a postigao sam za sada 4 sata screen on time. Siguran sam da bih do kraja imao nekih 9 sati screen on time.
Meni ovo zvuci neverovatno i svojim ocima ne verujem, ne znam kakva su vasa iskustva. Na njemu je fabricki kitket, s tim da sam mu uradio root preko cf-auto-root, koristim greenify, a takodje sam pomocu titanium backupa uklonio bloatware, i da napomenem da koristim tamne wallpapere, kako na home i lock screen-u, tako i u app tipa whatsapp, viber, sms itd...
Impresioniran sam. Castio sam ga danas originalnim S VIEW, i mojoj sreci nema kraja.

Iznenadio sam se koliko ima monstruozno dobru bateriju. Pre njega sam koristio G3 i sastavljao sam nekih 4 i po sata screen on time.
Sa istim takvim koriscenjem, a kada je Note 3 u pitanju, momentalno imam jos 55% baterije a postigao sam za sada 4 sata screen on time. Siguran sam da bih do kraja imao nekih 9 sati screen on time.
Meni ovo zvuci neverovatno i svojim ocima ne verujem, ne znam kakva su vasa iskustva. Na njemu je fabricki kitket, s tim da sam mu uradio root preko cf-auto-root, koristim greenify, a takodje sam pomocu titanium backupa uklonio bloatware, i da napomenem da koristim tamne wallpapere, kako na home i lock screen-u, tako i u app tipa whatsapp, viber, sms itd...
Impresioniran sam. Castio sam ga danas originalnim S VIEW, i mojoj sreci nema kraja.

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
To može samo Samsung. 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ništa čudno za čuveni note3, a bogami ni za note 2, poznati po dobroj bateriji.... 
Uživaj u mašini. ..

Uživaj u mašini. ..
Huawei
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
drom, tvoja prva recenica govori sve sto je potrebno
Note IV N9100 dual
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Која подешавања су најбоља за Greenify, која ви користите?
Sta kazete za rezultat? Dosao sam do 50% baterije a za sada imam preko 4h screen on time.
Fabricki KitKat + ROOT + Greenify (budni su whatsapp, viber, gmail, messenger, pages manager i avast od onih koje sam ja instalirao) + Titanium Backup (uklonjene nepotrebne fabricke gluposti) + Disable Service (ubijen push od facebook-a jer greenify nije mogao da ga uspava na duze staze, a fb mi ne treba u pozadini zaista, jer je to najveci potrosac energije)

Fabricki KitKat + ROOT + Greenify (budni su whatsapp, viber, gmail, messenger, pages manager i avast od onih koje sam ja instalirao) + Titanium Backup (uklonjene nepotrebne fabricke gluposti) + Disable Service (ubijen push od facebook-a jer greenify nije mogao da ga uspava na duze staze, a fb mi ne treba u pozadini zaista, jer je to najveci potrosac energije)

Drom, ajde daj još one dve slike standardne što svi mi kačimo, onaj grafikon i početni meni za bateriju, ako naravno nije problem. Ovo je fantastičan rezultat, prosto ti zavidim na ovome.. 

Ovo je trenutno stanje. Od juce ujutru ga nisam punio.
Jedna jako vazna stvar, i da nije sledece stvari rezultat bi bio jos bolji:
Svakog dana sam od 7 do 15h na poslu, a ovde je signal VIP-a blago receno katastrofa - retko kad je 5/5 crtica, vec varira od 1 do 4 crte. Takodje mi je i wifi na poslu katastrofa. Svi znamo koliko je jak signal vazan za bateriju.
Vikendom, kada sam kod kuce, i ceo dan u jakom signalu i na odlicnom wifi, izvlacim i po 9.5h screen on i ostane mi tipa 5%.
Ne znam kakvi su vasi rezultati, ali posle silnih LG-eva koje sam nosio (g2, flex, g pro 2) kojima sot bude 5-6 sati, ovo je za mene pravo osvezenje. Zato sam i castio svoj Note 3 jednim original s-view-om, i ne planiram da ga menjam dugo dugo, puj puj.

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Onda je note 3 definitivno najveca zver u svakom pogledu, a i sto se tice baterije
Note IV N9100 dual
Koristio sam gotovo sve premium modele popularnih proizvodjaca (nisam sony z3), i Note 3 je definitivno moj ljubimac.
Kada izadje Note 5, e onda ga menjam. [emoji41]
Nije mi jasno zasto u Note 4 nisu ubacili 4 gb rama... Po mom misljenju, dogodice se izjednacavanje cena izmedju Note 3 i Note 4, slicno kao sto se desava polako sa G2 32 gb i G3 16 gb, pogotovo ce lollipop tome doprineti.
P.s. Danas sam na note 3 stavio crnu pozadinu na home screen, na lock screen, na whatsapp, viber, sms... Rezultati su mnogo dobri, kad dodjem do 50% baterije kacim SOT shot.
Takodje nisam rekao, pored svega, osvetljenje mi je na auto, ali na maksimumu +5.
Kada izadje Note 5, e onda ga menjam. [emoji41]
Nije mi jasno zasto u Note 4 nisu ubacili 4 gb rama... Po mom misljenju, dogodice se izjednacavanje cena izmedju Note 3 i Note 4, slicno kao sto se desava polako sa G2 32 gb i G3 16 gb, pogotovo ce lollipop tome doprineti.
P.s. Danas sam na note 3 stavio crnu pozadinu na home screen, na lock screen, na whatsapp, viber, sms... Rezultati su mnogo dobri, kad dodjem do 50% baterije kacim SOT shot.
Takodje nisam rekao, pored svega, osvetljenje mi je na auto, ali na maksimumu +5.

Preko 5 sati screen on time a imam jos 50% baterije. Crne wallpapere sam koristio za razliku od juce kada su bili sareni. Kazu da je na amoled ekranima crna boja jako stedljiva, sto se i pokazalo u mom slucaju.
Ovo deluje samo na super amoled ekranima jer se u tom slucaju crni pixeli ne aktiviraju i ne daju osvetljenje i samim tim se i ustedi.meni je vec duze vreme na svim mogucim stranama crna pozadina i oseti se malo opustenije sto se tice baterija,ne drasticno ali 10-20% se ustedi. pokazao se N3 kao sasvim jedan kompletan uredjaj koji zadovoljava sve nase potrebe.

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Јеси ли имао прилику да испробаш Лолипоп на Н3?zoreli napisao:[ROM]Note 3 N9005 AryaMod V1.91 TW | Lollipop [28 Jan 2014]
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Nisam , ipak bih sačekao zvanični apdejt i neki N4 port (kad oba dobiju 5.0.1)
16 godina na forumu MOBILNISVET
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja koristim ovaj N4 port na 5.0.1 što je dostupan i zaista fenomenalno radi i nema nekih propusta koje sam primjetio, odnosno ono što je bilo je ispravljeno. 

Jel baterija kao na 4.4.2 ? Meni otprilike na 50% baterije ima oko 12 do 15 sati koriscenja I oko 3-3.5 sot..
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
На који мислиш тачно, може линк?janka_88 napisao:Ja koristim ovaj N4 port na 5.0.1 što je dostupan i zaista fenomenalno radi i nema nekih propusta koje sam primjetio, odnosno ono što je bilo je ispravljeno.