Problem u vezi n6630!!!

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
nazgul23
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 07. Apr 2006. 00:35

Problem u vezi n6630!!!

Post od nazgul23 »

Par puta mi se pojavila poruka sistem error, i sam od sebe mi se ugasi ili resetuje tel, da mi se nije nesto zeznulo??? Jer neko zna o cemu se radi hvala...

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Da li se ta poruka javi prilikom pokretanja nekog programa ili iz cista mira, i kada se fon restartuje sta se desava posle? Da li je sve u redu tada?

nazgul23
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nazgul23 »

Pa pojavila se par puta kad sam ulazio u neke programe nije za isti prog, a kad se restartuje sve je normalno ne baguje nije usporen ... stvarno nema mojma :-(

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Izbrisi svaki program koji prilikom pokretanja dovodi do te greske, to mozes uraditi preko fexplorera, file managera, appmana ...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

nazgul23, meni se nekada pojavi to "system error" ali se ne resetuje niti se bilo kako odrazi na ponasanje telefona.... i to u poslednje vreme jer sam se ja malo izivljavao sa raznim instalacijama ...... ako uklanjas programe nemoj preko FExplorera, vec preko app. managera ..... da li ti je interna mamorija telefona prepunjena?

pozdrav

nazgul23
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nazgul23 »

ma nije popunjena, i nisam mu instalirao nosta vec dve nedelje a to je poceo da radi pre par dana ili nerestartuje se kad izbaci tu poruku nego onako kad mu se cefne... i da li mogu nekako da izbrisem fajlove od nekih predhodnih programa koje sam anistalira jer preko fexplorera nalazim neke fajlove koji se zovu tj verovatno su pripadali tim programima koje sam izbrisao, pa da li smem navedene da brisem?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

nazgul23, znam da je bilo slucajeva da se tel restartuje sam od sebe kod starijih verzija firmvera .... ne verujem da imas neku staru verziju, ali ipak proveri koja je...
kako to mislis "programi koje si aninstalirao preko FExplorera..."? ..... mislis - samo si ih obrisao? ..... ako je tako onda nije iskljuceno da ti se problem javio kao posledica toga... na tvom mestu bih prvo probao da resetujem telefon (naravno, prvo bekap imenika, kalendara...) jer mi se cini da nije problem u samom teleofunu vec u rukovanju njime ;)

pozdrav

nazgul23
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nazgul23 »

Ne aninstalirao sam programe preko menadzera ali preko fexplorera sam nalazio fajlove od tih programa koje sam vec aninstalirao, nisam ih brisao onako bezveze... kako da pogledam koja mi je verzija firmera. E i jos jedna stvar posto su mi neke aplikacije na telefonu od vodafona i screensaver i ona aplikacija kad se pali tel... pa me zanima jer to znaci da je mozda tel skinut sa vodafon mreze???
Hvala pozzzz....

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

nazgul23, proverices firmware ako u stan by rezimu ukucas kod *#0000# pojavice se na ekranu.... A sve to sto si naveo ikonice i screensaver siguran su znak da je telefon sa vodafone mreze...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Maverick_
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 22:06

Post od Maverick_ »

nazgul23 vec je bilo rjeci o Nokiji 6630,da su valjda te skidane sa vodafone-a problmaticne :( ...sad ne mora da znaci da je to slucaj kod tvog fona,ali uglavnom zale se ljudi na te 6630 sa vodafone-a,bolje da si kupio TIM-ovu. Provjeri firmware,mada u svakom slucaju,ako ti lova nije problem,trebao bi ga flashovati,s tim ce nestati i sve to sto je vodafone-a,samim tim i problemi,a dobices i novi firmware isto tako :roll: ...jos ako je pod garancijom,pokusaj da uradis to u radnji gdje si ga kupio,mozda ti to odrade za dzabaka :)

Odgovori