El Laki, To ti je ok cena ako je tel bez vidljivih ostecenja, pitanje je samo da li hoces taj model. Ja bih note 2 svakom preporucio bez razmisljanja i to pre note 3 i 4 a razliku staviti u dzep. Na sve to note 2 ima odlicnu podrsku i zacas od njega napravis note 3,4 ili nexus 6.
Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
Note 3 nov moze da se nadje za 370-80 eura tako da niko nece da da 350 eura za polovan pa i da je 10 dana koristen. Note 3 stvarno dugo drzi cenu i zato se ne kupuje bas kao sto je laki rekao G2 16gb nov 270 eura a nista nije losiji od note 3 plus malo manji ekran(vecini vise odgovara) i 100 evrica u dzep...
El Laki, To ti je ok cena ako je tel bez vidljivih ostecenja, pitanje je samo da li hoces taj model. Ja bih note 2 svakom preporucio bez razmisljanja i to pre note 3 i 4 a razliku staviti u dzep. Na sve to note 2 ima odlicnu podrsku i zacas od njega napravis note 3,4 ili nexus 6.
Ove brojke(gigaherci, pikseli i slicno) u realnom koriscenju ne dolaze toliko do izrazaja i nema neke razlike.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Једино што не можеш ставити на N2 а има на N3 је даљински. Јесте N3 бољи у свему по мало, али ово је једино што му се не може надокнадити.
ex ivan87
Da, samo to ne moze. Da se razumemo ne kazem ja da je note 2 bolji od 3,4. Naravno da su noviji modeli po malo bolji. Samo kazem da se te karakteristike u svakodnevnom radu ne vide nesto mnogo. Recimo uporedjivao sam moj note 2 sa 4 od prijatelja. Jeste, malo displej ostriji, svetliji, malo veci, koju milisekundu brze otvara aplikacije i slicno (mada sam ja overklokovao note 2 pa je razlika jos manje primetna) i eto taj daljinski ako neko bas koristi. Inace ovako razliku u dzep svakog dana... 
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Dosta je G2 model uticao na prodaju Note3. U nekim segmentima G2 je brzi i bolji,plus ne voli svako veliki ekran. I 100 evrica u dzep,malo li je
- El Laki
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Baš me odvelo ka S4 trenutno, i sledeći verovatno G2. Zasitio sam se sa G Pro 2, 5.9", sad bih nešto kompaktnije. Zato i gledam onaj P7
El Laki, Zasto onda ne odmah na G2 jer je cena s4 i g2 ista cak je g2 i nesto povoljniji?
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Izgleda da su dosta njih prelezali 'deciju bolest' i takmicenje ciji je veci.
- El Laki
- Prijatelj foruma

Zato što mi je S4 izleteo povoljno, pa daljom prodajom mogu lepo da zaradim, pre nego što uzmem G2.mick napisao:El Laki, Zasto onda ne odmah na G2 jer je cena s4 i g2 ista cak je g2 i nesto povoljniji?
- 1808
- Expert

- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Šta bi sa onom teorijom ''što veći to bolji"El Laki napisao:....Zasitio sam se sa G Pro 2, 5.9", sad bih nešto kompaktnije.
- El Laki
- Prijatelj foruma

I dalje stojim iza toga, samo sad više gledam na kompaktnost. Ali ne znači da uskoro neću uzeti G3, Note 3... Sad mi jesu privlačniji ovi 5", ali.. Videćemo šta iskrsne 
- toda81
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Sve ima svoje. Cinjenica je da svako od nas zeli da ima noviji i bolji telefon, ali je definitivno tacno to da izmedju pojedinih telefona u seriji ne postiji neka bas ogromna razlika u kvalitetu i brzini koja bi jedan toliko stavila ispred drugog. Note 3 i 4 jesu definitivno ispred note 2, ali oni koji nisu u mogucnosti da imaju njih kao savremenike, a imaju note 2 nisu toliko u podredjenom polozaju
Note IV N9100 dual
- El Laki
- Prijatelj foruma

Baš tako. Ako je neka serija večna, to je Note. I za 2god dvojka će raditi posao. To je tako. E sad što neko po svaku cenu želi telefon iz 2014. makar duplo skuplji a sa istim hardverom kao neki od pre 3god...
Kako mislis istim hardverom?
Slazem se sa tim. Definitivno jeste
Instalirao sam Lollipop, ali sam izgubio root pristup. Kako se rutuje 5.0?
5ar, ides u developer options i izaberes root acsses i stavis apps only ili aps i adb...
- toda81
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Lepo, bas me interesuje kakav ce biti i kakave ce opcije imati. Verujem da ce biti ista varijanta kao i 4.4 koji nije doneo opcije kao na note 3
Note IV N9100 dual
toda81, ali zato ce custom romovi sve da donesu...