Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Samsung Galaxy S5
Ja nisam, a pokušavao sam na više načina. U početku me je jako nerviralo, čak sam jednom slučajno kliknuo na to i odradi mi update. Onda sam morao sve ispočetka, tako da sada vodim računa kada gledam notifikacije.
vremenom nećeš ni obraćati pažnju na to, pogotovo ako uskoro dođe 5.0.1

Nadam se samo da će veoma brzo taj famozni 5.0.1. Danas je presudilo to što mi je jednostavno kamera zablokirala i prikazivala samo crnu sliku, znači nikako da se pokrene. Katastrofa. Momentalno je pao totalni reset i download 4.4.2
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
Viber, camera daemonjelenac napisao:Nadam se samo da će veoma brzo taj famozni 5.0.1. Danas je presudilo to što mi je jednostavno kamera zablokirala i prikazivala samo crnu sliku, znači nikako da se pokrene. Katastrofa. Momentalno je pao totalni reset i download 4.4.2
jelenac, samo skini stari viber, neki 4.3.0 i neces imati problema sa kamerom...
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
jelenac, flešuj preko Odina ovaj stock 5.0 firmware , uradi (iz fabričkog rikaverija) wipe data/reset i wipe cash posle fleša i više nećeš imati problema.
http://www.sammobile.com/firmwares/down ... 1_ITV.zip/
16 godina na forumu MOBILNISVET
Ma za sad ne diram više ništa, dokle god je ok. Nadam se da će uskoro update na 5.0.1? Probala sam jedno 2-3 verzije 5.0, ali ne vredi.
P.S. a zar taj italijanski nema nikakvih problema?
P.S. a zar taj italijanski nema nikakvih problema?
Poslednja izmena od jelenac u Sub, 14. Feb 2015. 19:17, izmenjeno 1 put ukupno.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa trebalo bi uskoro, ali ne zna se još kad tačno.
Jel ti taj Italijanski ne pravi nikakav problem?zoreli napisao:jelenac, flešuj preko Odina ovaj stock 5.0 firmware , uradi (iz fabričkog rikaverija) wipe data/reset i wipe cash posle fleša i više nećeš imati problema.
- zoreli
- Moderator
jelenac, meni nije ni jedan problem pravio. Flešovao i kad je podigao sistem ugasio sam fon , ušao u fabrički recovery (volume up+home+power) uradio wipe data/factory reset i wipe cash , pa reboot system .... i kao iz kutije izvađen 

I ja sam isto tako radila, ali nešto ne štima ( a nisam baš neko zanovetalo [emoji6]) ali te neke osnovne stvari su me nervirale
- zoreli
- Moderator
jelenac, pa uradi bekap svog ROM-a u rekoveriju ... pa ako ti ovaj ne štima lako preflešuješ (4.4.2 ili 5.0) ROOT/Recovery i vratiš stari ... mene kad nešto nervira ne smirujem se dok ne isteram sve do kraja
.
Zna tu i modem da stvara problem pa i bootloader isto ... uvek moraš da imaš odgovarajući .

Zna tu i modem da stvara problem pa i bootloader isto ... uvek moraš da imaš odgovarajući .
Ne znam da li sad da isprobavam i taj Italijanski? Videću za neki dan
Imam SEE 5.0 i nemam problema, osim ponekad sa senzorom blizine, ali nije naporan. 

Jutros sasvim slučajno pritisnem ažuriranje i šta ću, odradio je. [emoji86] Nisam htela ništa drugo da odradim, ni full wipe, ni clear cache, ostavila sam tako kako je, pa kako bude. Kad sam već zabrljala sa update-om, neka ga sad tako. Ali u svakom slučaju već me sve ovo mnogo nervira
- El Laki
- Prijatelj foruma
Hahahah a lepo sam ti skrenuo pažnju
ako želiš nazad na 4.4.2, prosto je, ako ne, 5.0 radi odlično (britanski, poljski i baltic probao), sem zakašnjenja posle prekida razgovora i kamere. Fluidniji je od KitKat, lepše izgleda, bolje drži baterija.

Znam, vraćala sam već sa 5.0 na 4.4.2, ali sad mi je baš mrsko. Videću. ...ako ne izludim [emoji86] [emoji6]
- El Laki
- Prijatelj foruma
Na dnevnom svetlu pri dobrim uslovima, nije toliko loša kamera. Vidi se samo na cropu. Šta da ti kažem drugo sem, valjda će uskoro 5.0.1. 

Izašao novi update Vibera, ajde ako neko isproba na 5.0 neka javi da li i dalje pravi probleme sa kamerom
Za sada je OK, videcemo do veceras.
Vaša poruka sadrži 35 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Vaša poruka sadrži 35 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.