nokia lumia 630 ili iphone 4s
Re: nokia lumia 630 ili iphone 4s
Moja greška, nisam znao da je toliko pala cena u radnjama.
Onda je miodrage u pravu.
Onda je miodrage u pravu.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 13. Feb 2015. 11:58
- :: nokia lumia 630
- :: iphone 4s
5" je previse 4,5" je taman meni e sad dali je bolje uzeti novu lumia 630 za manje pare ili za vise para lumia 920,925 polovnu
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
3.5" ekran... Ja to ne bih koristio. Mozda jeste fon dobar i dobro radi, ali je premali 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Hvala Bogu da su pocelinibovibu Srbiji da spustaju cene. Inace 140-50€ je stvarno nedopustivo
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
cvoruga, pa bas kod Smiljane, inace to jeste radnja za mobilne telefone u Subotici, ne smem da napisem koja jel', ali postoji garancija od godinu dana. Ja sam tako uzeo devojcici 535, malo se iscenkao i to je to. Sta je problem cenkati se? Na kraju krajeva, ja u tome uzivam... za mene je to kao partija saha (jako volim sah), ko ce koga da nadmudri i zezne.
Smiljana sigurno ima racunicu i sa 120€.
Kakve veze ima da li je neko madjar ili sta li je? Ako mi nudi najbolju cenu, za nov uredjaj, sa garancijom, necu da se razmisljam uopste.
stefowar situacija ti je sledeca:
920/925 ce imati podrsku Microsofta jos do kraja godine. 630 ce imati jos najmanje 2.5 godine. Hardverski gledano, 920/5 jesu jaci u odnosu na 630, ali zbog ove podrske po meni je 630 bolja kupovina. Moj najiskreniji savet - idi kod nekog operatora (najbolje Telenor, jer oni uvek imaju sve) i pogledaj 920 i 535. Po velicini razlika je u milimetrima znam, jer sam imao 920, sada imam 930 koji je veci 2-3 milimetra - mislim na sam uredjaj, a 535 koji sam devojcici kupio je mozda 2 milimetra veci u odnosu na 930. 920 je 4.5", 930 i 535 su 5".
Mislim da ces sa kupovinom 630 da se zeznes, ali to je moje subjektivno misljenje. Razlika u ceni je minimalna, nemoj da robiujes brojkama, pogledaj uredjaj! I ja sam mislio da je 5" previse dok nisam uzeo 930 u ruku i shvatio da je u odnosu na 920 jedva veci.
Smiljana sigurno ima racunicu i sa 120€.
Kakve veze ima da li je neko madjar ili sta li je? Ako mi nudi najbolju cenu, za nov uredjaj, sa garancijom, necu da se razmisljam uopste.
stefowar situacija ti je sledeca:
920/925 ce imati podrsku Microsofta jos do kraja godine. 630 ce imati jos najmanje 2.5 godine. Hardverski gledano, 920/5 jesu jaci u odnosu na 630, ali zbog ove podrske po meni je 630 bolja kupovina. Moj najiskreniji savet - idi kod nekog operatora (najbolje Telenor, jer oni uvek imaju sve) i pogledaj 920 i 535. Po velicini razlika je u milimetrima znam, jer sam imao 920, sada imam 930 koji je veci 2-3 milimetra - mislim na sam uredjaj, a 535 koji sam devojcici kupio je mozda 2 milimetra veci u odnosu na 930. 920 je 4.5", 930 i 535 su 5".
Mislim da ces sa kupovinom 630 da se zeznes, ali to je moje subjektivno misljenje. Razlika u ceni je minimalna, nemoj da robiujes brojkama, pogledaj uredjaj! I ja sam mislio da je 5" previse dok nisam uzeo 930 u ruku i shvatio da je u odnosu na 920 jedva veci.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Povremeni posetilac
A mozda opet ipak iphone 4s neznam ni ja vise uzimam sad fon koji cu nosit duze vrijeme neznam kad gledam video i tako to jeste bolje na vecem ekranu al opet iphone 4s je malan pa moze lako stati u dzep i normalne velicine je i ima dosta zanimljivih maski za njega
i jel stvarno tolko lose na ios 8 uglavnom oceli iphone 4s biti brzi od mog samsung galaxy s3 mini

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Kakav s 3 mini pored 4s. Brži je od skupljih mašina.
Ko je poredio s3 mini sa 4s?
Bolji je 4s od s3 sa 1gb rama

Bolji je 4s od s3 sa 1gb rama
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Problem kod 4s je sto je to prilicno star model, baterija je sigurno vec dobrano oslabila pa bi je trebalo zameniti. Drugi, ozbiljniji, problem je sto nikako ne bi trebao da ga dizes na 8.1.3 jer prosto nece raditi kao neki noviji model.
Dakle, ako bi uzeo 4s, onda prvo nikako ne smes da radis update, a drugo uskoro bi morao bateriju da promenis.
Saberi cenu po kojoj bi uzeo 4s + nova bateriju + ruke da ti to neko zameni. Usput pogledaj i ip5 na oglasima. Noviji je, radi bolje, a i baterija nije obrnula toliko ciklusa pa ce duze i drzati. Napravi racunicu. Nemoj da gledas samo koliko ces u startu dati, gledaj malo dalje unapred.
Dakle, ako bi uzeo 4s, onda prvo nikako ne smes da radis update, a drugo uskoro bi morao bateriju da promenis.
Saberi cenu po kojoj bi uzeo 4s + nova bateriju + ruke da ti to neko zameni. Usput pogledaj i ip5 na oglasima. Noviji je, radi bolje, a i baterija nije obrnula toliko ciklusa pa ce duze i drzati. Napravi racunicu. Nemoj da gledas samo koliko ces u startu dati, gledaj malo dalje unapred.
Za 120-130€ moze nov da se nadje xiaomi redmi 1s. Specifikacije su dobre za ovaj novac ali ne znam kako se pokazao u praksi.
-
- Povremeni posetilac
Ma kakav xiaomi redmi 1s necu to i preko kojeg telefona je lakse prebacit slike muziku i igre preko lumie il iphona znam za iphone da ima itunes nesto a za lumiu neznam kako to ide
Win vidi WP kao mass storage, dakle copy paste, toliko je jednostavno.
Најлакше ти је на дрндоиду да пребацујеш било шта, нисам користио WP ни софтвере за њега али оног ко је измислио иТунес би требало стрељати
- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
stefowar, Xiaomi telefoni su se baš dobro pokazali u praksi i odnos cena-kvalitet im ide u veliki prilog. Ne znam kako oni stoje sa podrškom ali znam da su kvalitetni telefoni...
-
- Povremeni posetilac
Hahahaha pa i ja msm da je glup taj itunes jer je ogranicen nije ko na android da prebacis nego moras tamo sto cuda i to samo muzike i slike nemoze se igrice ,igrice idu preko nekog kineskog programa ako ocu besplatnemare-ss napisao:Најлакше ти је на дрндоиду да пребацујеш било шта, нисам користио WP ни софтвере за њега али оног ко је измислио иТунес би требало стрељати
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
stefowar, slike prebacujes normalno, taj follder vidi kao mass storage. Za sve ostalo koristis iTools, iTunes ti treba samo zbog drajvera, isto kao Kies kod Samsunga itd.
Postoji i druga opcija, preko wifi mreze, da prebacujes slike/muziku/fajlove. Sve sto ti treba jeste da su komp i telefon na istoj mrezi i aplikacija WireShare.
Postoji i druga opcija, preko wifi mreze, da prebacujes slike/muziku/fajlove. Sve sto ti treba jeste da su komp i telefon na istoj mrezi i aplikacija WireShare.
Loš stav, telefon je bombona. Malo je upitno ostvarivanje garancije. Osim toga zmaj za te pare. Xiaomi je dobar proizvođač.stefowar napisao:Ma kakav xiaomi redmi 1s necu
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Ja se izvinjavam, sto ne pogleda onda polovan iPhone 5, vidim da polovan 5s moze da se kupi vec za 300 u odlicnom stanju.
kontam da je onda 5 za jedno 200.
Ako vec kupujes na duze staze telefon, onda bolje skupi jos malo pa uzmi ili polovni iphone5 ili 5c, ja bih isao na 5c.
kontam da je onda 5 za jedno 200.
Ako vec kupujes na duze staze telefon, onda bolje skupi jos malo pa uzmi ili polovni iphone5 ili 5c, ja bih isao na 5c.
5c ne bih dao ni najgorem neprijatelju definitivno. Ja iskreno nisam nesto cuo da se moze naci petica u dobrom stanju za 200e
-
- Povremeni posetilac
Kod mene je vamo iphone 5 250 eura nize nema jedino da je malo okrnjen onda moze za 200 se nac cini mi se da je nokia lumia 925 najbolji izbor ili 920