e530 ili d600

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Delfin
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 18. Apr 2006. 14:53

e530 ili d600

Post od Delfin »

Molim vas, molim pomozite! Nikad mi se nije desilo da se toliko dvoumim a posebno sto treba sa Nokie da predjem na nesto drugo! Problem je sto mi se e530 kompletno vise svidja ali kako ga mnoooogo kritikuju ne bih volela da kupim nesto, sto ce posle vise da me muci nego sto ce da mi koristi! Hvala unapred!

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

D600 mozes zaobici u sirokom luku. A e530 je lep,mali,zenski ! Funkcionise dobro (za razliku od d600,,na kom recimo bluetooth nije kompatibilan sa nekim telefonima).

Jel te zanimaju samo ta 2 telefona? I sta ti kontetno treba? Za te pare bi mogla da kupis SE k750i koji je u svakom pogledu bolji od oba!

poz
...shit happens... keep d smile!

Delfin
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Delfin »

Razmisljala sam i o njemu ali mi je, ne znam zasto, SE uvek bio odbojan! Sad moja mama planira da uzme taj pa se mozda i predomislim kad ga bolje upoznam! :unsure: Valjda mi vizuelno nije nista extra pa ga u startu odbacim!

Delfin
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Delfin »

A sto se tice toga sta mi treba zaista nisam zahtevna, bitne su mi one stvari koje otprilike svi noviji telefoni imaju - bluetooth, solidna kamerica... a da pri tom one osnovne stvari dobro funkcionisu, da se dobro cuje i kad zvoni i kad se prica. da je baterija solidna i sl.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

verovatno bi htela da bude na preklop i onako,zenski?...onda je ok da uzmes E530 ili ako ti se svidja E730...on ima jacu kameru ali slabiji video od E530 i malo je elegantniji (crn je)...mada kao sto kaze blade_bre,bluetooth na D600 (ili na samsungu uopste) hoce da zakaze ponekad u konekciji sa drugim markama...pozz 8)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

blade_bre napisao:D600 mozes zaobici u sirokom luku. A e530 je lep,mali,zenski ! Funkcionise dobro (za razliku od d600,,na kom recimo bluetooth nije kompatibilan sa nekim telefonima).

Jel te zanimaju samo ta 2 telefona? I sta ti kontetno treba? Za te pare bi mogla da kupis SE k750i koji je u svakom pogledu bolji od oba!

poz
o cemu ti pricas s kojim d600 bt nije kompatibilan, :?

Delfin e530 je vise zenski tel tako da ti je bolje njega da uzmes :)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

kao shto svi kazhu e530 je pravi zenski telefon , a i dobar je po funkcijama , dok je d600 ima obichniji izgled tj. prilagodjen je za obadva spola , ali je bolji po funkcijama .
ja ti preporuchujem e530 8) :wink: :) :D :lol:

Delfin
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Delfin »

Hvala vam puno, mislim da sam polako prevagnula na e530 (mada cu jos da vidim k750 dok ne skupim parice) ali to ne znaci da ako neko ima argumente, kojima bih promenila odluku, ne treba da ih napise! :oops: :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ako uzimas u obzir i K750i znaj da je bolji (kvalitetniji) od oba samsunga...ako ti ne smeta "muski oblik i izgled telefona" trebalo bi da kupis SE...ali E530 jeste stvarno i lepsi i "zenstveniji" telefon...pozz 8)

Delfin
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Delfin »

I evo me opet samo da se zahvalim jos jednom i da probam da pomognem nekom kao sto ste vi pomogli meni! Sada u porodici imamo i SE i Samsung! SE je definitivno kompletniji, ozbiljniji i bolji telefon ali se ja ni malo nisam pokajala ovim drugim! Ima par sitnica koje mi smetaju, kao sto je recimo nemogucnost da se i za poruke stavi i vibracija i melodija (i ovako me ubija sto ne moze da bude istovremeno), ali navicicu se! Za sad nemam nikakvih problema a ako ih i budem imala, A NADAM SE DA NECU, uzdam se u vasu pomoc! Hvala jos jednom! :wink:

Odgovori