nokia lumia 630 ili iphone 4s

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Re: nokia lumia 630 ili iphone 4s

Post od miodrage »

Ledjo, a navodjenje na Android je pravi izbor? Pa nemoj da si licemeran... Ja isto tako mogu da kazem da je sve sto je Android pogresan izbor, sto i smatram i ne krijem. Sto se mene tice, i iOS i WP su odlican izbor, jedino kod iOSa je fazon uzeti i odgovarajuci uredjaj (citaj noviji)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

stefowar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 13. Feb 2015. 11:58
:: nokia lumia 630
:: iphone 4s

Post od stefowar »

Tako je miodrage i ja Ledjo nisam nista ni reko tolko da sam protiv android nego sam samo reko da necu to vise da mi ne predlazu jer dugo sam imao android i sad sam tek svhatio koliko je los :D zato ocu da probam neki drugi operativni sistem

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

Мислим да би требао да пређеш на симбијан :lol:

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Ok, ako neces android idi na iP5, ako ti je to skupo idi na neku lumiu. iP 4s je mator i zastareo telefon i nije dobra kupovina. No ako se on tebi svidja onda ga kupi, ali dosao si ovde da pitas za misljenje, mi smo ti rekli nase misljenje, na tebi je da li ces to da prihvaris ili ne.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ako bi da vijas apdejte i da u naredne 2-3 godine uvek imas poslednju verziju nekog OS-a, onda se neces usreciti sa ovim telefonima koje pominjes. Svi su zaglavljeni tu gde jesu i nema dalje, a ako bi i postojala mogucnost da se stavi poslednja verzija sistema onda znaj da na navedenim modelima nece raditi kako treba (bice osakacena, drasticno ce se usporiti rad samog telefona itd itd).
Druga stvar, da je Android kao OS los moze da kaze neko ko je koristio samo entry level telefone ili onaj ko telefon koristi kao da je dumb. Dakle, takva tvrdnja ne pije vodu.
Uvek je bilo i bice, koliko para toliko muzike. Dakle, za tu neku cifru od oko 160-170e ne mozes ocekivati da ces kupiti telefon koji ce ispratiti naredna 2-3 veca apdejta. Zasto? Zato sto su to mahom modeli koji su izbaceni pre 2 i vise godina, a jedan od nacina koji proizvodjaci koriste da te primoraju da predjes na neki noviji i skuplji jeste upravo taj da ti sa sistemom toliko unakaze telefon i iskustvo koriscenja da sam pozelis da ga prodas i zamenis sto pre. Najcesce slucaj je da proizvodjac daje podrsku 18-24 meseca za neki model od dana pustanja u prodaju. Ima izuzetaka kako sto je iOS, ali je 4s telefon koji je izbacen 2011 godine tj pre bezmalo 4 godine.

Ono sto ti ostaje, prelomi, ili skupi vise para ili se pomiri sa cinjenicom da nema apdejta na navedenim modelima.

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

slavisaj napisao: Xiaomi i Meizu su tate za lenovo u tom nekom jeftinijem rangu. U ovom skuplem lenovo nema sta da trazi. Tako da kupovina nekog samsunga, lg-a ili htc da bi se instalirali ti launcheri je nepotrebna, Bolji je original a i pristupacniji. pogotovo Xaiomi. Znam sta pisem jer sam imao sve od telefona
Nisi me razumeo. Stoji da su Meizu i Xiaomi odlični, samo rekoh da je bezveze uzimati neki od njih isključivo zbog launcher - a. A Lenovo sam dao kao primer za launcher, definitivno bih dao prednost ovim drugim proizvođačima.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Da je android los moze da kaze neko ko je koristio isti sa 128mb rama.Sve sto je dobro i kosta.Android je toliko napredovao da ga ios i wp nece za zivota stici.To sto je android imao kao osnovnw stvari pre 5 godina wp i ios tek sada implementiraju u svoje sisteme i predstavljaju ih kao nesto revolucionarno.Uzmi beki flagship android pa ces videti kako radi i sta sve nudi.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Definitivno se slazem sa tobom, to bi isto bilo kao kad bi neko blatio Fiat samo zato sto vozi punta.. Nikad mi nece biti jasno zasto ljudi kada blate android uzimaju najjeftinije uredjaje kao primer, sto niko ne pominje kako radi android na note 3, sad i note 4 nego se uhvate za neki core, trend i sta ti ja znam koji jos.....

knezevic76
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
Kontakt:

Post od knezevic76 »

ni jedan iz naslova nije android

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

A opet nastade rat android vs wp vs ios... Ako ne mozete da pomognete coveku ne gusite temu vs postovima. 4s je jako tesko naci sa ok baterijom i da nije izguljen i ogreban na 10 mesta. Za full uredjaje traze i po 200€ sto je sumanuto dati pa i da je pozlacen :D

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

stefowar napisao:Ma nebi r2 mini Idemo glasanje lumia 920 ,925 ili iphone 4s ili mozda sony xperia m2 glasanjeeee
Onda lumia 920.
kvaka33 napisao:Jos da dodam onu legendarnu recenicu od Miodrage
Ako nesto nema na WP to znaci i da ti ne treba ahahaha
Hahaha jeste stalno tako govori, nista cudno :D
miodrage napisao:Kvaka, kad sam to rekao, majke ti?
O m2 necu ni da pisem, jer nema smisla...
Kazes nema smisla... ccc
Ajde bre, bolje da si napisao ceo Android OS.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

knezevic76
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Re: Одг: nokia lumia 630 ili iphone 4s

Post od knezevic76 »

juče čovek postavio na KP iphone 4 na prodaju sa novim dokom.Cena 100€ ili 120€ ne mogu sad da se setim tačno.Sim free, na slikama vrhunski očuvan.Čak mi u jednom momentu zagolicao maštu, po meni vizuelno jedan od najlepših jabuka.

stefowar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od stefowar »

Meni se svidja iphone 4s jer kao sto kaze knezevic vizuelno najljepsi i imao sam vec samsung galaxy ace prije koji ima 3,5" i bio mi je taman najvrerovatnije da cu uzeti iphone 4s jer sa jedne strane kad te neko pita kakav telefon imas ljepse je reci iphone nego nokia :D jos neko da pomisli da je nokia 3310 :lol: i ja msm da iphone 4s nemoze nikako biti sporiji od mog samsung galaxy s3 mini tako da kupovinom iphone 4s nemam sta pogrijesit mogu samo ici unapred i kad vec pricate o bateriji na mom s3 mini dodjem da izludim baterija nemoze da izdrzi ni dan vjerovatno sam je shebao :D a kupio ga prije 5 mjeseci

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Ti si ocigledno od onih likova koji hoce da kupe telefon samo zato sto ima jabuku na sebi....
Svaka cast, time si sve rekao, slobodno kupi, za takav mentalitet i ne treba ti bolje.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

knezevic76
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Re: Одг: nokia lumia 630 ili iphone 4s

Post od knezevic76 »

Evo ja nikad nisam koristio četvorku.
Jel može neko da mi napiše ovde lepo šta taj aparat sad može a šta ne može.Pošto je u raskoraku sa vremenom.Biće lakše da se napravi neko poređenje.
Manimo se baterije i fizičkog izgleda.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Moze sve sto i ostali,zavisi za sta ti treba telefon.
Aplikacija imas dosta,kamera je dobra,ekran takodje vrlo dobar,izgled,za mene je to jedan od najepsih telefona ikad.

a sto se tice onog komentara gore da je lepse reci iphone nego nokia,slobodno uzmi iphone,zalizi se kao bastin dziber,izigravaj hipstera sa x nogama.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

stejer
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Jun 2013. 00:11
:: //

Post od stejer »

najvrerovatnije da cu uzeti iphone 4s jer sa jedne strane kad te neko pita kakav telefon imas ljepse je reci iphone nego nokia :D
Kad procitam ovako nesto... :D

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Pa ti nemoj reci Nokia nego Majkrosoft Mobajl! :lol:

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

stefowar napisao:ljepse je reci iphone nego nokia :D
De znam, meni je baš fora da kažem "NOKIA!" :)

stefowar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od stefowar »

A dajte sta sad nisam mislio nista lose malo sale i nisam jedan od onih koji uzmi iphone i slikaju se na ogledalu jer mi je to ko pe*er samo sam htjeo reci da mi je izgled telefona lijep jer ima aluminijski okvir i staklo pozadi i to sto ovaj znemanja nisam rekao da volim sto imam jabuku nego inace mocno mi je da na fonu ima neki logo a ne nako samo pozadi kamera i blic i nekontam zato bi se foru sa iphonom kad je svejedno 4 nije 6 jbt i svidja mi se jos jer je solidan u ruci imao sam vise prilike da ga drzim i kad se igraju igre bas je mocan i zvuk jasan i ekran dobar i sve inace ja nisam nista kritikovo nokiu samo sam se salio jbt

Odgovori