Slike sa mobilnih telefona
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Slike sa mobilnih telefona
Hvala ljudi,hvala 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Nisam merodavan bas da pricam, ali nisam primetio da je na G2 (stock) bilo ovoliko lose..
Ja iskreno ne znam sta bi dobio prelaskom sa tvog G2 na S5, sem para izgubljenih
Ja iskreno ne znam sta bi dobio prelaskom sa tvog G2 na S5, sem para izgubljenih

- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
kutija, meni se ne cine tako lose sve foke, recimo u drugom redu, druga fotka lepo izgleda. Mislim da je kolega malo smirio ruku i smanjio iso da bi bolje ispalo, tu negde kao G2.
Generalno ne postoji tolika razlika trenutno u vodecim androidima ako izuzmemo note4. Delje mi da su razliike koje se vide vise posledica fotografa i slikanja svega na auto nego samih kamera. Drug sto ima G3 je toliko nevest, da nekada katastrofa fotku napravi sa onakvim uredjajem.
Generalno ne postoji tolika razlika trenutno u vodecim androidima ako izuzmemo note4. Delje mi da su razliike koje se vide vise posledica fotografa i slikanja svega na auto nego samih kamera. Drug sto ima G3 je toliko nevest, da nekada katastrofa fotku napravi sa onakvim uredjajem.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
vlade93, moze i sa stock da se napravi dobra slika. Ali,G2 je imao bas problem taj,to stoji,i nema price dalje. Nikakav prelaz sto se tice kamere nebi video,cak sta mislim da bi se samo razocarao
AndroMan, o tome pricam. Evo jedna sa G2 bez fix-a (donji desni ugao datum slikanja) Slikano sa LG kamerom,ne njegovom stock
Potrebna je samo mirna ruka,pravi polozaj i to je to

AndroMan, o tome pricam. Evo jedna sa G2 bez fix-a (donji desni ugao datum slikanja) Slikano sa LG kamerom,ne njegovom stock
Potrebna je samo mirna ruka,pravi polozaj i to je to

- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- vlade93
- Mobil poznavalac
Sve je ispricana prica, da se ne ponavljamo, ali G1 je brzi malo od S5 a sa G2 je to vec drasticna razlika.. Tako da ne vidim neki pomak tvog prelaska sa G2 na S5 kad si kameru na G2 doveo do savrsenstva..kutijagreha napisao:vlade93, moze i sa stock da se napravi dobra slika. Ali,G2 je imao bas problem taj,to stoji,i nema price dalje. Nikakav prelaz sto se tice kamere nebi video,cak sta mislim da bi se samo razocarao
Slazem se Sale sa tobom, nisam neki ekstremni ljubitelj ovih medenjaka ali ovaj im je mnogo dobar

-
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
- :: Lenovo Vibe Shot
Lepo celjade 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Danasnje devojke kao kamere na telefonima. Jedna na drugu lice
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
^ Лепо речено и пре свега тачно.

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ja sinoc u klubu video cetri iste devojke,ali bukvalno (nisu sestre,jednojajcani,dvojajcani blizanci) i pitao se u sebi da li je to posledica vinjaka ili masona.
Tacan odgovor umalo da dobijem,ali sam se sapleo na prag sanka
Tacan odgovor umalo da dobijem,ali sam se sapleo na prag sanka
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
vla-do, AndroMan, vlade93, aj nemojte sad bas da preterujete. Ali hvala vam. Drago mi je da vam se dopadaju fotke. 
Uvek sam voleo da skljockam, ali me fotigrafija nije nikad dovoljno zanimala da bih ulozio vise vremena. No sa telefonima jos od Siemens MC60 sam stalno fotkao okolo sve i svasta.
A te copy/paste devojke sam uvek zaobilazio, ma u kakvom da su fazonu. Ove kremasice su mi uvek bile odbojne, a ista je situacija i kod ovih mojih goticarki. Sve po sablonu! Ali i muska strana nije nista bolja...

Uvek sam voleo da skljockam, ali me fotigrafija nije nikad dovoljno zanimala da bih ulozio vise vremena. No sa telefonima jos od Siemens MC60 sam stalno fotkao okolo sve i svasta.

A te copy/paste devojke sam uvek zaobilazio, ma u kakvom da su fazonu. Ove kremasice su mi uvek bile odbojne, a ista je situacija i kod ovih mojih goticarki. Sve po sablonu! Ali i muska strana nije nista bolja...

- vlade93
- Mobil poznavalac
Isti slucaj sa mnom. Uvek sam voleo da slikam, i kad mi ljudi udju u slike kamere cude se sto imam 1000 slika..psyhound napisao:vla-do, AndroMan, vlade93, aj nemojte sad bas da preterujete. Ali hvala vam. Drago mi je da vam se dopadaju fotke.
Uvek sam voleo da skljockam, ali me fotigrafija nije nikad dovoljno zanimala da bih ulozio vise vremena. No sa telefonima jos od Siemens MC60 sam stalno fotkao okolo sve i svasta.![]()
I sve planiram kad budem imao neke pare da kupim neki malo ozbiljniji aparat (DSLR) i da malo ozbiljnije uplovim u te vode, ali vidim da ce to malo sacekati..
A i vidim da si iz (meni) najlepseg grada u Srbiji i imas sta da skljockas

kutijagreha, ne znam šta si pitao, ali sve je slikano sa S5 sa 5.0. Noćne jesu loše, jer su slikane posle čišćenja snega sa trotoara dužine ~90m i to drugi put za poslepodne.
Zato sam napisao takve su kakve su.

Zato sam napisao takve su kakve su.

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Razumem. Sledeci put opali sliku kada budes odmoran nocu
Pa da uporedimo.

Pa da uporedimo.