"V980 driver not found in modems.pac" i nema komunikacije
izmedju mobilnog tel. i PC.Imam SP2.Da li se nekome to desavalo i zna li neko u cemu gresim?

Pa naravno da ne,imam NOD 32, a pod sranjima sam mislio na razne pop up prozore.Sto se tice motorola phone toolsa ovaj sto sam dobio od prodavca je bio neki rezan i javljalo ja isto kao kod onog Viktora, skinuo sam sa nekog linka sa foruma i sad sve sljaka.Ovo navodi na pomisao daSashko69 napisao:Kad ubacis karticu automatski se produzava video zapis na 3 minuta, ali sto je jos bitnije snimci su neuporedivo bolji, bez ispustenih frejmova. I tu duzinu mozes dodatno da povecas pomocu Flex Editora. Sto se tice SP1 i 'sranja sa neta', NOD32 ili ZoneAlarm SecuritySuite i toga vise nece biti (nije valjda da se oslanjas na Microsoft-ov firewall!?)
Hvala na razresnju.U Krusevcu ima samo od 512 i kostaju 4200.Zaboravih da pomenem za SP2 da mi je neophodan za direct X 9c za nove igriceA sto se tice flexa kako sam mogao da ukapiram iz ranijih komentara neophodan je za aktivaciju java up loadera a bez njegove aktivacije nema ubacivanja java igrica.Sashko69 napisao:Ne znam za cene u BG-u posto sam iz Smedereva, ovde su 128 MB (mada ih vide skoro i nema) 1.270 DIN, a od 256 MB oko 1.700 DIN (zavisi od prodavca). Flex-ovanje je samo upis softvera u telefon, a fleshovanje je promena kompletnog sadrzaja EEPROM-a telefona. Jedno ne ukljucuje obavezno i drugo, ali se obicno rade u paketu. U principu, u najvecem broju slucajeva dovoljno je da samo flex-ujes telefon.