N80? gde kupiti? koliko para?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

1100 evra... mnogo je bre.... za te pare mogu da uzmem extra lap top..... :D :D ma spasce i njemu cena uskoro na nekih 600 evra
Ex Sir_Oliver

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

DXC napisao:ma kakve veze ima dal je full pakovanje?!
a da je skinuta sa neke mreze u to ne sumnjam....
1100e je pre previse :dry: :ohmy: :o :shock: :wacko: :( :cry: :x
ja bas mislim da nije skidana sa mreze.... 100% sam siguran da nije, tek kasnije ce se pojavljivati modeli skidani s mreze.... tako je bilo i sa n70..... prvo su bili oni "cisti" a posle su krenuli oni "prljavi" tj. skidani sa mreze ;)
Ex Sir_Oliver

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

i ja kolko mogu da vidim nije skidana sa mreze, ali brate 1100e, pa za te pare ocekujme da mi kuva rucak, civa decu, sredjuje kucu, pa DOBAR lap top se nadje za te pare...
inace jel bi mogao neko da iznese malo vise detalja [mislim na Miliana ili nekoga ko se vec igrao sa njim] da li je kam popravljena, da li sve onako skripi i krcka..?

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

Mirko BGD, videces ga u sredu :wink: :wink: :wink:
nadam se da ce nam dati da ga upalimo da vidimo i to cudo!?
Ex Sir_Oliver

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

dobra fora sa cenom nema sta :lol: ni da sam milioner pa ne bih dao za njega toliko jer za god. dana ce biti 300€ ali pitanje je ko ce izdrzati toliko :roll: spasce brzo na 700€ za mesec dana
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Ni 700e ne bih dao aili za P990 bi do 600/700e isao.

coolG,
poseti http://www.mobilnisvet.com/mobilni/722/Nokia/N70

pise da imaju za 350e/355e i navise

coolG
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 23. Apr 2006. 14:58

Post od coolG »

Hvala ! Sutra idem da ga pazarim N70... pa sta bog da ! Naravno tamo gde je najjeftiniji! Ako Vas zanimaju moji utisci kao bivseg SE asa napisacu...

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

Pametno coolG kazes, telefon je lep, ali i da sacekamo da padne na 500e i to bi bilo puno, uzmes lepo n70 sa malo manje piksela i imas vise evrica u djepu. Nesecam se da je bilo koji nemodni telefon startovao sa ovako visokom cenom! :disgust:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa evo...ja sam kupila N70...bas tako...da mirnije sacekam pad cene N80...i extra sam zadovoljna sa njim...a verujem da ce se i drugi sloziti da, i po dizajnu dosta lice N70 i N80...tako da je i s te strane zadovoljstvo setati ga, dok se N80 malo ne snadje na trzistu... :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

snaci ce se n80 na nasem trzistu i to ubrzo ali... pojavice se dosta onih koji su skidani sa mreze... a ovaj koji je trenutno u prodavnici MagicLine nije skidan s mreze tako da..... oni skidani ce biti dosta jeftiniji!
Ex Sir_Oliver

La Dur
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 05. Dec 2004. 01:26

Post od La Dur »

Sir_Oliver napisao: ma spasce i njemu cena uskoro na nekih 600 evra
E ja ga vala ne kupujem dok ne padne na 500 eur. Već sam napravio jednu grešku sa 6600 kad su se tek pojavile.
Sir_Oliver napisao:1100 evra... mnogo je bre.... za te pare mogu da uzmem extra lap top.....
Lap top?!
Ma za te pare možeš kupiti i extra dobar auto za po našim putevima.

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Pasce cena ovom fonu polakoc al kad to dodje docice novi telefoni o kojima ce se razmisljati za kupovinu tako da ... :P ipak sam resio da cekam P990,kad se setim kako je P910 mesecima samo drzao cenu a 6630 kako se srucila,kao sto rece La Dur, za 6600. :x

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

nbnebojsa napisao:da to je isto pisalo i za n70 pa kad se pojavila kod nas kostala je 900e :blinky: , tako ce i biti sa n80 posle ce cena polako padati
neverovatno koliko su preterali znao sam da ce biti skup ali 1100e je stvarno mnogo :disgust:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Shta ste se naprzili oko tog N80,pa naravno da je ova cena previsoka,a nije ni bilo za ochekivati da ce biti neshto mnogo manja..isqlirajte,pashce cena pa cemo komentarisati onda... 8)

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

dok spadne cena SE ce izbaciti neki slican telefon sa 3mpx i eto...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Videla sam danas i N80 i N91...prošetala sam im, i po meniju...Sve u svemu stvrarno dobri telefoni...Ipak... i nisu baš ispunili sva moja očekivanja...možda sam i previše očekivala...Osim nekoliko novih opcija u meniju, koje i nemaju neki poseban značaj, nisam uvidela neka strašna unapredjenja...mada se sve to i može osetiti tek sa dodatim aplikacijama i muzikom...i naravno kad bi se videla na kompu fotografija uslikana s njim... :)
Više me je oduševio N91...iako je malo veći nego što sam očekivala... :wink:
I na prvi pogled se ne vidi, razlika u kvalitetu ekrana u odnosu na N70...
Cene su im , naravno, preterano nabudžene...ali i pored toga prodata su 3 komada N80... :o
Ipak cu sačekati da cena mnogoooo padne, a do tada ce možda izaći i mnogo bolji telefon... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

... a zamislite kako je grozno: kupis n80, puknes silne pare, da bi se ispostavilo da zbog praznika tvoj kafic ne radi i ne mozes nikome da ga pokazes .... a sutra vec pala cena :D ..... salu na stranu, dobra je stvar sto uvek postoje ovce za shishanje, pa dok cena postane pristupacna za nas ostale, Nokia stigne da ispravi (skoro) sve greske u softveru :lol: :lol:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

da, se sto je rekla nina je totalno tacno... ja recimo u opste ne vdim potrebu da korisnici koji imaju n70 prelaze na n80... a mislio sam da ce n80 biti toliko dobar... mogu vam reci razocarao sam se...
dok me je n91 prijatno iznenadio... zanimljiv telefon, xtra muzika, o ekranu ni da ne govorim... doduse malo je poveci, ali veliki telefon za velike ljude... :D

ledeni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 11:42

Post od ledeni »

Ma ljudi da je cena 5000e prodali bi vise od tri komada, i ta tri su prodana samo zbog cene... Ja sam se do nedavno bavio prodajom telefona preko oglasa (danas imam radnjicu) i prodajem ti tako ja novu motorolu a1000, za nekih 350 evra tek zovne me lik, kao on bi da je kupi i dogovorimo se mi, kad ono javlja on meni, e prijatelju odustao sam od telefona, naso sam na netu neki lik prodaje nesto za 1000e pa cu uzeti to nesto :blinky:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Preterase ga bas... Nego ta cena je za one zaludjene tehnomane koji ne zale da bacaju pare za tehniku. Ovo je namenjeno njima. Sve sto se pojavi na pocetku ne vredi tolike pare i sluzi da privuce zaludjenike koji se slepo zalete ne primecujuci realnu vrednost telefona, ovaj sada vredi mnogo manje nego sto ce da vredi godinu dana kasnije (a tada ce da kosta 300e). Vredi manje jer mu je softver bezvredan, a hardver bez softvera nije nista. Evo i kamera zbog softvera ne valja. Kao sto pise u testu ceka se neki tamo N95 koji ce imati ekstra kameru, a kad se on pojavi i kad se strasti i tu stisaju, nokia ce izbaciti za N80 softver kamere N95...
Ja sam nekada davno imao Siemens MC60 sa kamerom gde se nista nije videlo... Godinu dana kasnije moja drugarica je kupila MC60, a slika na kameri je bila 50 puta bolja...
Telefon je hardverski odlican (neracunajuci bateriju), ali softver je slab, a to ce se ispraviti kada dodje vreme. Razgovaracu o ovom telefonu tek kad prodje godinu dana, ako se do tada ne pojavi nesto bolje...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Odgovori