Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
dusmanic napisao:Ima li neko resenje za kvalitet zvuka tokom razgovora preko Vibera...naime, tokom razgovora sagovorniku odzvanja , ja cujem extra
Stock v20h + dori 9.4
Smanji mic gain na 5 u dorimanx podešavanjima i ažuriraj na poslednji, dosta je bolji.
nema veze dal je 32 ilib16 a ovo za imei mi nije bas najasnije gde ti to skidas?skini verziju H i provuci kroz lg tool ja tako tadim,jel ti oznaka telefona 802?
Na xda procitah to za 16/32, i to strogo podvuceno.
Model jeste D802, a gde preporucujes da se skine?
Skinuo sam na kraju preko lg firmware rom sajta, ukucas imei broj i on kaze sta je zadnje za njega... Nisam hteo mnogo da rizikujem pa sam tako uradio. Uskoro cu flesovati.
A kako vi radite, odakle skidate?
Hvala Nenade, ali resio sam, zapravo problem je bio sto sam samo jednom pre ovoga radio ovo, pa sam mislio da nesto nije ok, zapravo sve je bilo ok, trebalo je samo nakon ucitavanja kdza da idem na cse pa na start, hvala u svakom slucaju
Hoce,potvrdjeno je ali ko zna kad.Inace za 10 sati na stand by nije opao nijedan procenat baterije
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Imam problem, kada sam kupio tel dobio sam verziju 20c i telefon je za tajvansko trziste. Preko lg flash tool-a sam updajtovao tel na 20h euro open. I nisam imao nikakvih problema. Rutovao sam telefon... Juce sam hteo da udarim hard reset, unrutujem telefon onom aplikacijom sto je bender_007 napravio. Odradim hard reset. nakon toga meni je telefon sa softverom 20c ali u podesavanjima pise da je 20h. Ja sam posle toga ponovo preko flash tool-a updajtovao na 20h ali opet ista stvar. I kad mi vrsi updajte, kad se tel restartuje i ponovo pokrene, i izadje ona ikona gde pise da se sw nadogradjuje pise mi rooted, a unroot sam ga. I posle sam proveravao root checkerom i tu pise da nije rutovan. Sta da radim da tel dovedem u normalu.
Vidim i ja da nece da izadje, a jedva cekam da vidim kakav je kod druga, on ce izgleda odma da radi update, nestrpljiv covek, jos samo da se smiluju da ga izbace, ista stvar sa LG-em, i ja kada sam imao L9 dugoooo sam cekao za jelly bean, mislio sam da je za "premium" uredjaje drugacije, al izgleda da nije
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.