N-Gage Arena skinovi

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

N-Gage Arena skinovi

Post od mi2scg »

Pozdrav svima!
Vec skoro godinu dana koristim N-Gage i telefon je odlican. Jeste da je veliki, ali navikne se vremenom.
Imam par pitanja za one koji znaju vise od mene.
Dugo pokusavam da pronadjem neku aplikaciju za N-Gage koja bi dozvolila promenu skin-ova menija, ali nista. Sa nekoliko programa nisam imao srece, jer posle skidanja sa net-a nisu radili. Da li je uopste moguca takva promena?
Imam skoro sve igre za N-Gage do sada, ali mi ni na jednoj ne radi opcija N-Gage Arena. Da li je to zato sto su igre krekovane ili ...?
Kada ce biti dostupan N-Gage Arena software za download i zaobican N-Gage. Ta aplikacija je preinstalirana na N-Gage QD aparatu. Nesto kao multiplayer opcija kojom se preko GPRS-a moze takmiciti u zeljenim igrama.
Da li neko ima code za SmartMovie v2.44?
Unapred hvala svima!

Marko MI2

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Ja koristim Wild Skinz, mada on menja samo izgled glavnog menija. Meni je više značajan zbog jednog reda više prikazivanja reda na ekranu i pokazivanja koliko koja aplikacija zauzimna operativne memoirje na aparatu, nego zbog izgleda.
Za N-gage arenu nema pomoći, jer igra je ipak krekovana, a za N-gage takve aplikacije, koliko ja znam, nema. Ja imam, smejaćete se svi, Smart Movie 2.0, ali radi odlično, nemam nikakvih zamerki. :D
U susret novim izazovima...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Poshalji mi na PP(PM) tvoju E-mail adresu da ti poshaljem crack za SmartMovie (shto mu dodje kao code). U koliko ne znash kako se krekuju programi na telefonu, pitaj.
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Tako što odeš do E:\System\APPS\ pa tamo odabereš Smart movie i onda zameniš .APP fajlove. Prosto ko pasulj.

P.S. Moja 2.0 radi bez bilo kakvog kreka, jer ju je neki lik preradio da ne traži krek. :D
U susret novim izazovima...

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

>>>

Post od mi2scg »

Jedina igra no kojoj mi do sada radi N-Gage Arena je Snakes 3D - to je popularna Nokia zmija, samo mnogo bolja i u 3D.
Smart Movie sam nabavio krekovan, v2.47, radi odlicno i ima neke opcije vise od verzije koju sam poslednji put koristio.
Pozdrav svima!

Marko MI2

Odgovori