Drugari, potrebna mi je pomoc, vec par meseci sam se zalepio za m8, otkad sam prodao moj divni Note I, i potpuno sam se zaljubio u taj telefon, kompletan dizajn prvenstveno, sto spolja sto unutra, po meni sjajno, zvuk isto tako i taj nahvaljeni boomsound, i sve... kamera mi nije toliko bitan faktor, cak sta vise, dopada mi se izrazen kontrast na kameri htc-a, megapikseli su nesto sto gledam poslednje... e sad, doslo je vreme kada sam skapirao da jednostavno novih i dalje nema ispod 400€, sto je malo preterano za ovoliko "star" model, a dobro ocuvanih sa ful legalnim papirima i opremom nema ispod 360-370... cak sam i podigao svoj budzet sa 300 na 350€ i i dalje ne mogu da nadjem dobar primerak...
i onda se zapitam sta radim i ima li uopste smisla da pazarim taj telefon u ovom trenutku za te novce, kada mi se za oko 300 po oglasima nudi nov ili maltene nov G3...

sad da li da odustanem od m8ice kad sam se toliko zalepio za njega?
sto se dizajna tice, sam telefon mi izgleda vise nego dobro, ne kao m8 ali zadovoljavajuce dobar dizajn... e sad, mene kopkaju neke stvari oko ge trojke, pre svega vidim po review-ovima da se zale na pregrevanje, jel ume neko iz svog iskustva da kaze nesto o ovome? drugo, jedan od razloga sto mi se m8 toliko svidja je htc-ov sense, zbog koga sam racunao da cu napokon uzeti telefon kome ne treba menjati rom i da se necu zezati s tim... ako uzmem G3 kapiram da mu ne gine neki cist android posle dve nedelje... sta jos.. baterija, jeste da je veca za 400mAh, al vidim da na htc-u ljudi izvlace i po 6 sati screen-on time.. sto je...

ne znam sta jos da vas pitam, toliko se dvoumim da sam morao da otvorim temu, pa ako se setim jos nesto pitacu usput, ali glavno pitanje je da li da preskocim m8, uzmem G3 pa ko zna mozda taman posle da ga zamenim sa m9 za godinu-dve-tri...?
ajde pucajte da vas cujem..?

Samo nek se rolaju....sarme.