HTC One m8 vs. LG G3

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Re: HTC One m8 vs. LG G3

Post od mare-ss »

Не остаје ти онда ништа друго него да се стискаш док не сакупиш остатак пара за м8 ако си баш толико запео за њега али опет кажем мени лично је глупост давати толике паре за телефонче које може исто што и неки 100-150 еура јефтинији модел а само се разликује по томе што је ето од метала који се при том много лепо гребе. Наравно увек можеш да навучеш неки силиконски кондом али ког си ђавола онда узимао метални телефон ако ћеш онда да гледаш и држиш пласику :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

mare-ss, koji model od 100-150e ima zvuk kao M8? Na slušalicama.
Pera Detlic napisao: sto se g3-ojke tice... https://www.youtube.com/watch?v=FNYNOyynmlE ??? msm ne koristim video zapis skoro uopste, ali desava se ljudima i samo od dugog koriscenja ekrana na malo veci brightness... to mi je bas onako jeziva cinjenica, verovatno jedina mana tog telefona...
Ima pregrevanje, plastika zna da puca od pregrevanja, ali je to rešeno kroz kuvani rom, ima i fix da se ubaci za ovo.
Nema modela koji nema mane, M8 grebe se sočivo kamere...

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan

Post od mare-ss »

Baraba, написао сам 100-150 еура јефтинији а тај звук је обично надувавање басова и смањење високих тонова

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

U vezi zvuka se ne slažemo. Ko je slusao HTC sa dobrim sluškama neće se složiti sa tobom.

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan

Post od mare-ss »

Е сад, са добрим слушкама већина новијих телефона звучи добро да не кажем одлично. И ја више не знам шта се подразумева под добрим звуком пошто је свима битно да телефон буде што гласнији и да трешти ко на вашару и онда аутоматски има "добар" звук

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Nije tačno, džabe dobre sluške ako nema jak izlaz koji to gura. Ne, za mene dobar zvuk nije treštanje na vašaru, možda za tebe. To dobiješ sa viperom i ostalim softverskim pomagalima. Ne možeš softverom nadomestiti hadrverski jak izlaz.
Poslednja izmena od Baraba u Čet, 12. Mar 2015. 09:24, izmenjeno 1 put ukupno.

Bošković
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
:: iPhone 6S 32GB

Post od Bošković »

Sve je to isto...
Koliko procenata ljudi će da primeti osetnu razliku izmedju zvuka na slušalici na M8 i recimo Nokiji 6700.
Probao sam slušalice uBeat od drugara plaćene 70e i nisam primetio veću razliku nego na onim od 10e :D

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Nemaju svi uvo za to, kao što nemamo svi oko za kameru. Ali u šta se ne razumeš, ne treba previše da komentarišeš (ne ti, nego inače, da me ne shvatiš pogrešno).

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

M8 ima jedan od najjacih output-a, ako ne i najjaci, najkvalitetniji. Kod drugih telefona se moze pojacati, ali nije to to i nije sve u jacini.

Pero M8 je za tebe, strpi se malo i tvoj je ;)
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Post od Re_EDuCaTiON »

Ima razlike i to dosta u kvalitetu zvuka. M8 ima jako kvalitetan zvuk na slusalicama, jos kad se tome dodaju neke dobre sluke, nema price, da ne skidas slusalice ceo dan sa usiju. :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Što se tiče zvuka:
1. htc / iphone,
2. prazno,
3. prazno,
4. ostali.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Ovo ja zovem realno ahahaha
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Pa nismo svi isti, nekome je bitan zvuk a nekom kamera itd itd, džaba rasprava....
Normalno da razlika postoji u svemu....I u telefonima i u nama....
HTC je poznat po dobrom zvuku i tu je tačka.
Huawei

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Baraba napisao:Što se tiče zvuka:
1. htc / iphone,
2. prazno,
3. prazno,
4. ostali.
Ne bih se slozio, cinjenica je da iPhone ima odlican kvalitet zvuka, ali ne toliko drasticno. Softverskim resenjima zvuk na Samsung uredjajima moze da se dosta popravi i da se jako priblizi kvalitetu koji postoji na iPhone-u. Za HTC ne mogu nista da komentarisem jer ga nikada nisam koristio.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

pa s obzirom da mi telefon sluzi najvise za muziku i dalje naginjem ka m8.. slusao sam malo kod ortakinje na One mini 2, ima poprilicno dobar zvuk, na m8 ne moze biti losiji sigurno..

Bošković, nisu sve skupe slusalice dobre slusalice, uzmi kao prvi primer beats by dre.. golo govno a cena astro. dok sam s druge strane imao par onih najobicnijih slusalica u cenovnom rangu 1000-1500 din. koje su razbijale... cak su bile jedne HP za 700 din. ne bi verovao kakav zvuk, jeste napumpan bas malo ali vrlo ostar zvuk..

znemanja, slazem se, na Note-u sam uz voodoo mod, i DSP pack ekvilajzere za player pro imao jako jako dobar zvuk, neuporediv sa onim sto je samsung dao fabricki, ali isto tako i za ONE postoji harman-kardon mod, koji svi kazu da kidaa..

Baraba, dobro ako ima fix za to pregrevanje, onda bih mogao da zivim s tim, znam da nema telefona bez mana, ali toliko pregrevanje nije zajebancija, moze da osteti neke komponente... i za socivo na m8 postoji fix, ili ga ispoliras pastom za zube, ili stavis zastitnu foliju...
Samo nek se rolaju....sarme.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Pera Detlic, da te obradujem, zvuk na one mini 2 je slabiji od M8. Upravo, M8 razbija sa zvukom, sa harman-kardon je zlo.
kvaka33 napisao:Ovo ja zovem realno ahahaha
Slušaj vamo, ako si u Bg, imaš poziv da se nađemo koliko danas, može merkator ili delta, ponesi svoj poslužavnik za afričku šljivu, ja ću telefon i sluške, pa da merimo čiji je bolji. Ubaci kaki želiš fix. Može?

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Post od Re_EDuCaTiON »

Iphone i Htc su poznati po jako kvalitetnom zvuku sta tu ima da se prica.
Kako rece covek nije zlato sve sto sija, to sto su sluske 100€ ne znaci da su dobre, ja sam imao neke sluske od 1500 dinara i sad mi krivo sto sam pokidao, a nema nigde da se nadju vise, sluske su bile jednom...
Pera Detlic , sacekaj ti ipak jos malo, neeesto mi lici da je M8 za tebe telefon kao stvoren, bas ono sto ti trazis, veruj mi, kazu da je sreca lepa samo dok se ceka :D

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Re_EDuCaTiON, pa jeste, zato sam se i toliko zalepio za njega, bukvalno ko da su ga za mene pravili... :roll: uhh... al cekanje me ubija, oglasi su puni telefona bez garancija, ili potpuno novih od 400evra, ovde po ms-u se uglavnom vrte 4-5 istih ljudi koji prodaju vec dva meseca, na kupujem prodajem je malo drugacija situacija ali isto slabo.. :cry:

edit: slabo posecujem forum vec neko vreme, al secam se da ranije nije bilo ovoliko hejta, sta vam je ljudi, nemojte toliko ozbiljno da shvatate cija kola ce brze da idu, a cija manje trose.. tu smo da pricamo, ne da se prepucavamo..
Samo nek se rolaju....sarme.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Ahaha Barabetino primio si se na keca, znao sam ahaha
Pazi ako mozes da mi nabavis jedan Note 4 da probam nesto na njemu, mozemo da se nadjemo, vikend bi bio odlican
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Odmah da ti kažem da note 4 nije otporan na udarce, ali mogu da se služe afričke šljive i na njemu :lol:

Odgovori