Nokia Lumia 925
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 02:19
- :: LG G4
- :: Tesla 6.1
Re: Nokia Lumia 925
imas gde zelis...600 kinti i da biras jos i boje i sve.kad ima u Pozarevcu izbor toliki,ima svuda
Diogenes985
600din je previse za silikon. Ja uzimam za najvise 390din, takodje u raznim bojama. Cak i one mat boje, cini mi se da se su to neke Melissa silikonske futrole.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 22. Dec 2014. 18:07
- :: Nokia Lumia 925
Nema providnih futrola na kupujem/prodajem, zato sam vas i pitao ovde. Sta vise, nisam ih pronasao nigde.
Imam ja povoljnu prodavnicu ovde na bogosloviji ali u bg, ne znam da li ti se uopste isplati jer bi ti slali postom. Kod njih je verovatno providna futrola 360din
- kobeBRYANT
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 11. Feb 2015. 15:17
- :: lumia925
ljudi da li ima negde kod nas da se kupi s shape futrola za 925? na bosanskim sajtovima sam nalazio ali nema vise ...
ovakva http://pluspda.ru/images/product_images ... 9206_0.jpg

ovakva http://pluspda.ru/images/product_images ... 9206_0.jpg
-
- Redovni učesnik
Pa teracell ti je bolja od ove mnogo...po mom misljenju...ovakvuje imala sestra ne nekom andorid telefonu,i mogu ti reci da je pff...nula kvalitet u poredjenju sa teracell
Diogenes985
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 17:38
- :: Nokia808PureView
- :: Xiaomi Mi note 10
kobeBRYANT, Imash na aliexpress.com. Salju za srb... Stize za oko 30 dana na kucnu adresu.
Pitnje za iskusnije Luminashe. Da li postoji neki vid signala "notification" za propustene pozive i poruke. Imam Lumiu 928 i ne mogu da verujem da nema nikakav signal i vid takvog obavestenje....
Iako ima vrlo prijatan znak windowsa, svetli samo kad se telefon zakaci na punjac, cak i blinka ali samo u prvih par minuta dok ne pocne da se puni...
Ogroman propust po meni... Ima li resenja?
Pitnje za iskusnije Luminashe. Da li postoji neki vid signala "notification" za propustene pozive i poruke. Imam Lumiu 928 i ne mogu da verujem da nema nikakav signal i vid takvog obavestenje....

Ogroman propust po meni... Ima li resenja?
- kobeBRYANT
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 11. Feb 2015. 15:17
- :: lumia925
hvala na informaciji
interesuje me samo jos i koliko izadje postarina, da me ne oderu..

interesuje me samo jos i koliko izadje postarina, da me ne oderu..

Mozda omoguce takvo led obavestenje na win10, nikad se ne zna posto si i sam rekao da vec ima led diodu. Vec se diskutovalo o tom nedostatku led obavestenja, makar na telefonima sa glance screen se vidi sta ima od dogadjaja
-
- Mobil manijak
kobeBRYANT, Nema postarina za tako male iznose... Mada ume nas postar da naplati... uglavnom oko 100 din...
Cesto mi nista nije napacivano, al ja castim postara... red je..
9R94, Fala za glance screen... Video sam da imam tu opciju al nisam znao sta je
Dobra foraaaa! Samo bi bila fora da se ukljuci kad imam propusten poziv ili poruku, a ako nemam da se iskljuci... Vidim da ima samo 30sec, 15min i uvek ukljucen? Ima li fora za neku automatsku varijantu?
Cesto mi nista nije napacivano, al ja castim postara... red je..
9R94, Fala za glance screen... Video sam da imam tu opciju al nisam znao sta je

Da, ne naplacuje se valjda carina za robu do valjda 50€.
Nema na cemu filip
Mislim da se glance pali tipa kada izvuces telefon iz dzepa, posto je povezan sa senzorom za automatsko osvetljenje? Neka me neko ispravi ako gresim.
Nema na cemu filip

Mislim da se glance pali tipa kada izvuces telefon iz dzepa, posto je povezan sa senzorom za automatsko osvetljenje? Neka me neko ispravi ako gresim.
-
- Mobil manijak
9R94, Jeap, evo stavio sam ga u dzep izvukao i ukljucio se.... Dobra fora....
Hvala
Eto barem nesto... Ali i dalje stojim iza onoga da vec kad ima lampu na znaku wina, treba da ima i opciju za blinkanje... pogotovo sto vec blinka kad se puni i vrlo je prijatna za oko... Googlao sam i ja, vidim da je dosta korisnika trazilo tu opciju, ko zna, mozda nam uslise molbu....
Inace vrlo sam zadovoljan sa L928... vrlo prijatan fon, brz, sa odlicnom kamerom... Malko napredniji od 925 al je 925 po meni malo elegantniji...
Za sada jedina zamerka je bila to za obavesetenej za propustene pozive i poruke, al Glance screen je prijatno resenje... I druga zamerka je sto ne mogu da fiksiram 3G mrezu... Kad je u mts-u slab domet u 3G prebacuje mi automatski na 2G a tu mi je spor net... Al ne radi to tako cesto... Obicno na drugim telefonima fiksiram 3g only i uvek mi je u 3G i kad je mali domet dobro radi... Ovde nisam primetio tu opciju... Izabrao sam 3G, al kad sam na periferiji BG cesto varira i sam prebacuje na 2g... odnosno H+ u E....

Eto barem nesto... Ali i dalje stojim iza onoga da vec kad ima lampu na znaku wina, treba da ima i opciju za blinkanje... pogotovo sto vec blinka kad se puni i vrlo je prijatna za oko... Googlao sam i ja, vidim da je dosta korisnika trazilo tu opciju, ko zna, mozda nam uslise molbu....
Inace vrlo sam zadovoljan sa L928... vrlo prijatan fon, brz, sa odlicnom kamerom... Malko napredniji od 925 al je 925 po meni malo elegantniji...
Za sada jedina zamerka je bila to za obavesetenej za propustene pozive i poruke, al Glance screen je prijatno resenje... I druga zamerka je sto ne mogu da fiksiram 3G mrezu... Kad je u mts-u slab domet u 3G prebacuje mi automatski na 2G a tu mi je spor net... Al ne radi to tako cesto... Obicno na drugim telefonima fiksiram 3g only i uvek mi je u 3G i kad je mali domet dobro radi... Ovde nisam primetio tu opciju... Izabrao sam 3G, al kad sam na periferiji BG cesto varira i sam prebacuje na 2g... odnosno H+ u E....
filip89x, to je logicno. Ako "fiksiras 3G" bices nedostupan u delovima gde 3G nije pokriven. Mozes da postavis i 4G telefon ce opet hvatati 3 ili 2G zavisno sta je dostupno.
pozz
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
-
- Mobil manijak
Vlada Zem, Heh pa ono jeste logicno al u mom slucajuuuu
Evo primera. Na Motoroli xt910 i nokiji 808 sam fiksirao 3G i uvek je dometu stim sto recimo nekad bude na jednoj crti... Pricam za BG... Ali radi i tako i to sljaka net brzo i sve... Ovde na 928 kad padne na jednu crtu odma pali 2G jel je jaci prijem... i onda mogu da se slikam ako ocu nesto po netu da gledam,a ne mogu da ga nateram da se vrati na 3G... Ne znam da li ima neko resenje za to...
U GER takvih problema nisam imao iako je i njima domet cesto slab... Mislim da je jednostavno uvek 3G njima...
Al ok je, zanemarljivo je... I MTS mi nije posalo parametre za net nego sam morao rucno da upisujem al ok sta da se radi ( podsetio sam se ranih dana i upisivanja Mobtelovih parametara i besplatnog neta i wap-a).... Necu da se zalim radi dobro...

U GER takvih problema nisam imao iako je i njima domet cesto slab... Mislim da je jednostavno uvek 3G njima...
Al ok je, zanemarljivo je... I MTS mi nije posalo parametre za net nego sam morao rucno da upisujem al ok sta da se radi ( podsetio sam se ranih dana i upisivanja Mobtelovih parametara i besplatnog neta i wap-a).... Necu da se zalim radi dobro...
-
- Redovni učesnik
ljudi,danas iz cista mira,dok mi je mob bio u dzepu,stize mi sms(a dva minuta pre toga sam vec procitao jedan sms),vadim telefon ,kad ono crn ekran...touch radi,zvuk radi...cak su i ovi dugmici svetleli,ali ekran crn...nista....pokusao sam i sft reset,i flesovao opet cak stariju verziju 8.1 i dalje nista..sad ni dugmici ne svetle,vrv zato sto mora da se prodje setup,ali kako da ga prodjem kad ne vidim nista... jos jednom napominjem,tauch radi,ali ekran je crn? da li je moguce da je crko u dzepu tek tako? u tri lepe
Diogenes985
-
- Redovni učesnik
neki savet,pomoc? mazu me da otiso display...ali po kojoj logici kada touch radi ,staklonije puklo...samo se ne vidi nista....sve msm da je proximity senzor...ali ne znam
Diogenes985
Pa tač panel nije nalepljen na ekran nego je pdgovarajućim ulazima/džekovima povezan sa ekranom. Tač je najverovatnije zalepljen za prednji ram zato on radi a ekran je verovatno otišao.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Crko ekran, ako ne i ploca. Meni se ovo desilo sa 920. Nov ekran ti je sa ugradnjom oko 100€
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Redovni učesnik
ee jbg ja narucio proximiti ,mislio da on otiso..puuu j***m ti i nokiu i sve....mnogo trajala...znaci sad cu da je u delove rasturim i prodam i da uzmem 3310 i da c zdr
Diogenes985
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Zato ja i nekupujem više skupe telefone. Na telefonu N79 posle 2.5 godine crko prvo ekran, nakon nekoliko meseci i hardver. E72 posle godinu ipo crko isto ekran. Dobro za te telefone i nije skup i promeni se za 5 minuta ali na ove 4+ inča to i nije mali trošak.