N83???

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 13:54

N83???

Post od jok_jok »

http://www.mobiholics.net/index.php?showtopic=244

pogledajte fon! :o izgleda super, a tek funkcije! ali ipak je možda je fake...
i pogledajte slider, može ići i gore i dolje

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Da da.Ali slike su ocajne!I odakle njemu sve te informacije?Nokia je nesto slicno najavila ali ne kao n83 verziju.Tj nokia n95 bi trebala da ima ovakve funkcije tj AF,5 Mpx i sl.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Sumnjive su mi te slike telefona... :blinky: ... A ni sajt mi nešto nije poznat ... :uhuh: .. Kako da ni na jednom drugom sajtu nisu objavili ove informacije...???

Hmmm... :uhuh:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

i meni su nesto sumnjive slike tog telefona , mnogo mi lici na n80 , samo sto nema one 4 tipke ispod 5-smjerne tipke , ali su zato smjestene pored nje.
telefon mi je preljep , a funkcije su :o odlicne , telefon je EXTRA , jos kad ne bi bio fake 8) :wink: :) :D :lol:
to be or not to be , fake or real :? 8) :wink: :) :D :lol:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Postoji ovakav telefon i izatji tje najranije do kraja godine ( mada tesko) verovatno u Q1 2007 :D

I objavljeno je na jednom pouzdanom sajtu a zasto nije na ostalim, jedan razlog je jer nisu culi ( sto je za neke manje verovatno) a drugi je jer se objavljivanjem tih slika krsi copyright...

Specifications:

- Symbian v9.1
- Series 60 3rd Edition
- Large (at least 2.5-inch) 352 x 416 pixels 16 million colour display
- Bluetooth 2.0
- MicroSD slot
- MP3 / ACC media playback
- FM radio with Visual Radio
- 5 megapixel shooter with Carl Zeiss optics, autofocus, mechanical shutter and integrated flash
- VGA cam in front for videocalls
- GSM850/900/1800/1900 and WCDMA
- Wifi/WLAN 802.11b/g for VOIP-calls
- 4GB Harddisk
- USB support
- Mini-jack 3.5 mm
- New Nokia-style media control panel

:wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

uuuuu.... extra telefon je odlican , jos sad kada sam saznao da nije fake , samo se pitam koliko ce cjena da bude , ukoliko je sada n80 1100e , ovaj kada izadje u pocetku ce biti 2000e 8) :wink: :) :D :lol:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Slika

When we look at the slider, you will notice it can slide in two directions. You can slide it open and unveil the keyboard for entering numbers and text or slide it the other way around so that you will get four special dedicated music keys on a touchpanel. This device is ment to be a music device and the amount of internal harddisk memory shows that.

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

DEL BOY napisao:uuuuu.... extra telefon je odlican , jos sad kada sam saznao da nije fake , samo se pitam koliko ce cjena da bude , ukoliko je sada n80 1100e , ovaj kada izadje u pocetku ce biti 2000e 8) :wink: :) :D :lol:
da, hehe, 2000 evra minimum..... e bas me zanima ko ce biti konkurencija ovom modelu.....

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

Sada kada znam da nije fake OK je fon . ova slika je je lepa i sve se jasno vidi.
Sir_Oliver, od kraja 2006 bice novih telefona i telefona ajoj..... po meni sada se najvise takmice NOKIA I SONY ERICSSON ali su tu i motorola i samsung.
Stvarno extra !!!! Cena ce mozda biti oko 1800 e.
......Smej se smej,uvek se smej........

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

Nokia uvek malo u napred najavi svoje modele i cacka nase zivce, a i sve je to deo markrtinga! Sve je ovo lepa konfiguracija ali sta ce telefonu 5mp, neka usavrse ovih 3,2 ili 2mp da budu priblizni kao na digitaknim aparatima i to je to dovoljno za slike, i blo bi bolje da video klipove jos dorade sad su tu mem kartice do 1-2-3gb pa je stvarno dobra stvar lep video! Malo sam skrenuo sa teme ali eto razmisljanja!!! :? 8)

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 13:54

Post od jok_jok »

e, ljudi, pa sjetite se, i prve slike nokie N93 i N73 bile su jako mutne i svi su govorili da su fake, a ipak nisu!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

ova slika sa watermarkom Deuxani je photoshop jednog decka na osnovu ovih slika sto su protzurele, dakle to je fake, ali tako nekako tje izgledati telefon... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Crystal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2004. 13:51
:: Lumia 920

Post od Crystal »

Pa jos malo ca ce mobilni telefoni izlaziti ko dnevne novine haha
Ludnica:)
I da imam "vremena" za bacanje ne znam kad bi stigla da prosetam sve ove telefone hahaha
(ako znate na sta mislim) ;)
NOKIA N8

DXC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:10

Post od DXC »

tel je extra....ali jos cemo se mi nacekati,ako ga je nokia najavila za pocetak 2007 bice dobro ako se pojavi sredinom sledece godine :wink:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

- Symbian v9.1
- Series 60 3rd Edition
- Large (2.4-inch) 240 x 320 pixels QVGA 16 milion colour screen
- Bluetooth 2.0
- Infrared
- MicroSD memory card slot
- Stereo speakers
- MP3 / ACC media playback
- FM radio with Visual Radio
- 5 megapixel camera with Carl Zeiss optics, auto focus, mechanical shutter and integrated flash (& lens protector)
- VGA camera on the front for video callling
- GSM850/900/1800/1900 and WCDMA plus HSDPA
- 3D-accerelation chip
- Wifi/WLAN 802.11a/b/g
- USB 2.0 support
- TV-out
- Mini-jack 3.5 mm
- New Nokia-style media control panel

Slika

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

jao funkcije su mraaaaaak , pa ovaj telefon ima SVE (all in one ). jos samo da ima skener , printer i aparat za kopiranje 8) :wink: :D :lol:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nadam se da ce ekran da poprave,vise znaci rezolucija ekrana nego broj boja,posto vec sad sasvim male,golim okom vidljive,razlike ima izmedju 262 000 boja i TFT kompjuterskog ekrana od 16 200 000 boja,a rezolucija se vec primeti!Tako da cu se verovatno zadrzati duze na N80,samo da malo poprave kvalitet proizvodnje u novijoj seriji!
Pozdrav 8)

Tha_Maddog
neaktivan nalog
Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19

Post od Tha_Maddog »

Kad se očeqje da izađe ovo čudovište???Ima li kakvih najava??? :| 8)
Ako ima kakav korisni link u vezi ovog fona postavite... 8)

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Ovo već žestoko konkuriše PDA uređajima, a cijena će definitivno biti višestruko veća nego što ima ikakvog smisla. Ali ako mi ga neko pokloni - hvala mu. :lol:
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ako ovo izadje ja cu odmah da se ubijem,jer ovo izgleda takav fake,da ne mogu da opisem,jos da je sve stvarno,jos da bi nokia napravila tako nesto,pa niko ne bi kupovao drugi telefon svi bi cekali ovaj,u tome je fora mobilnih telefona da izbace jedan telefon koji nema tv out,i koji ima 2mpx kameru,pa posle izbace takav isti sto ima tv out i 4mpx kameru a nije symbian.Ako izadje ovakvo savrsenstvo onda nece moci da izadje nista bolje od toga.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori