Pozdrav svima trenutno imam SE Xperia Arc S i Xperia mini mada su oba vez zastarela i hteo bih da kupim drugi.
preferiram Sony mada dolazi u obzir telefon bilo koje marke. Posto ne kupijem telefone svakog meseca ne znam za sta da se odlucim. Tako da sam dosao ovde po pomoc... Dakle koji je telefon najbolja kupovina do 150 eura, polovan pozeljna neka garancija?
Hvala unapred drugari i drugarice
Mozes naci lg l90 lg bello. Neki sony m2 aqua sa neke mreze. Od samsunga ako ti bas uleti neki s3 neo. Lumia 535 ili lumia 730/735( ova 730/735 sa neke mreze). Najbolje je da das jos neku informaciju o tome sta ti je najpotrebnije
znas kako ocu tel sa 720/1080p na ekranu 4.7-5" da ima bolju kameru i to je to nekih 8 minimum sa HD snimanjem(1080) ukoliko se ne uklopim sa parama skupljacu jos malo
P6 uopste nije los uredjaj koliko sam mogao da vidim. Mislim da je El Laki predlozio jako dobar aparat za ulozen novac. Quad Core cpu, 2GB ram memorije, 4.7 inca cini mi se...i vise nego dovoljno.
za huawei nemam nikakvih predrasuda,nisam imao prilike da procackam neki.... a ukoliko se odlucim za Xiaomi Redmi 2 jel ima nekih servisera ovde kod nas, ili mora da se narucuju delovi sa aliexpress-a? I kakva im je izrada jel su dobri sto se tice kvaliteta materijala, jer citam po netu da ti kinezi imaju jako slaba stakla na displeju ? Sada nzm da li je to tacno ili su samo price
Ja sam razmisljao da uzmem redmi 2. Ne znam da li ga iko na forumu ima. Na oglasima imas sa madjarskom garancijom koju ostvarujes preko prodavca. Sto se delova tice, mislim da moraju da se narucuju. Generalno, vise rizikujes sa njim nego sa poznatim markama ali dobijas dobru konfiguraciju i nov telefon koji je izasao pre dva meseca.
Ukoliko ga neko ima i cita ovaj post, zamolio bih ga da kaze par reci o telefonu jer do sada mi se on najvise dopada, dobar hardware za te paregledam kilpove po u tubu sve extra o telefonu mada bih da cujem i od nekog naseg
Posto se kod nas prodaje xiaomi, onda bi trebalo da ima i neki servis. Moja preporuka isto za xiaomi redmi2 , mozda cak i za redmi note 4g on ima 2gb rama.Ili mozda ovaj novi asusfone2 sa 2gb rama isto.
Mnogo dobrih koneskih telefona mozes da narucis sa net-a za te pare i to quad core sa 1gb ram-a i 5" ekranom mozda mozes i sa 2gb ram-a. Racunam sa carinom da te kosta komplet 150e
Ima super Telefon za te pare, meni danas stigao, narucio ga za prijatelja. Jiayu F2 5incha ekran, 2gb rama, 16gb rom memorije.
114dolara plus troskovi ( dhl-14evra i carina i pdv 30evra)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.