Dual sim telefon do 200 eura...
- Cinderella
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 03. Jun 2014. 18:39
- :: Huawei P8...
Dual sim telefon do 200 eura...
Treba mi savet za kupovinu dual sim telefona do nekih 200 eura (mada moze eventualno i nesto iznad). Kupujem telefon caletu-do sada je imao samsung s duos 2. Za njegove potrebe odlicno ga je sluzio-nije imao bagova i problema s obzirom da se radi o androidu nize klase. Mana mu je bila sto obe kartice nisu bile dostupne u isto vreme. Znaci bitno mi je da je dual sim,i sigurno ima modela koji su bolje resili taj deo,pa su oba broja dostupna. Bilo bi dobro da mu je ekran minimum 4,5 ali bolje ako je i veci. Kamera nije neki jako bitan faktor-bar ne presudjujuci. Dakle bitno mi da je stabilan,pouzdan,da su obe kartice dostupne. Sad cale bi najradje ponovo samsung-jer je na njega navikao,i sve naucio (na jedvite jade). Ali ne znam kako su reslili taj dual problem na drugim modelima.Ali u opticaj dolaze naravno i drugi proizvodjaci. Hvala 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: Dual sim telefon do 200 eura...
Motorola G (2014) - bez razmišjanja ako preferiraš Android.
Nokia (M$) Lumia 535 - ako si za WP.
Ima i drugih modela, ali ova dva su - po meni - sa najboljim odnosom cena/dobijeno. Da nekažem ono "the best bang for the buck"
Nokia (M$) Lumia 535 - ako si za WP.
Ima i drugih modela, ali ova dva su - po meni - sa najboljim odnosom cena/dobijeno. Da nekažem ono "the best bang for the buck"

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pomenuta Lumia je odlicna, to potpisujem.
Inace svi dualSIM uredjaji imaju manu da je druga kartica, u momentu dok se sa prvom prica, nedostupna. Razlog - 1 radio modul.
Inace svi dualSIM uredjaji imaju manu da je druga kartica, u momentu dok se sa prvom prica, nedostupna. Razlog - 1 radio modul.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Kao sto rece machor,ta dva predloga su najbolja samo je bitno na sta je covek navikao. Ja koristim Moto G vec par meseci i nikakvih problema nisam imao,mnogo dobar uredjaj.
- Cinderella
- Redovni učesnik
Nema sanse Lumia,kaze jedva se i na android navikao. Uzeo je jednu da cacka-sav se spetljao i rekao da hoce android. Kazem cak preferira samsung,samo iz prostog razloga jer je na njega navikao,ali moze i drugi.
Zar je moguce da ne postoji android sa tom mogucnoscu,da su obe kartice aktivne... Njegov neki ptaistorijski samsung,ne secam se oznake,je imao obe aktivne kartice i radio bez problema.
Zar je moguce da ne postoji android sa tom mogucnoscu,da su obe kartice aktivne... Njegov neki ptaistorijski samsung,ne secam se oznake,je imao obe aktivne kartice i radio bez problema.
Нормално да постоји, г2 мини, л90, с4 мини, с3 нео дуос, гранд 2, сони м2 или т2 дуал, можда неки леново п780 или с660
- Cinderella
- Redovni učesnik
Meni rekose da i taj LG l90 isto oma taj probl-nisu u isto vreme.aktivne obe kartice. Za ove druge ne znam.
Нема л90 никаквих проблема, доступна си у исто време на обе картице а активну картицу са које позиваш или шаљеш поруке бираш преко оних осетљивих тастера и истог тренутка пребацује са једне на другу
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
postoji jedan koji se zove umi hammer, telefon koji se bukvalno ne moze ostetiti prilikom padova, moze se preci autom preko njega a kosta samo 119eur http://www.efox-shop.com/umi-hammer-mtk ... n=st150417
- m@c|-|oR
- Expert
Telefon treba da ima dual SIM dual active. A i za one druge telefone postoji rešenje sa preusmerenjem poziva, ali ga ne preporučujem.
Recimo, najbolje je da se svi telefoni pogledaju pa da se donese odluka.
Moje mišljenje je da telefoni koje je mare-ss naveo uglavnom na jedan (cena) ili drugi (kvalitet) način ne mogu da pariraju motoroli.
Opet, kako je u pitanju čovek kome to nije presudno (cenim da je blizu svojih 50-tih) neka u prodavnici pogleda sve predložene i kupi onaj koji mu najviše odgovara.
Recimo, najbolje je da se svi telefoni pogledaju pa da se donese odluka.
Moje mišljenje je da telefoni koje je mare-ss naveo uglavnom na jedan (cena) ili drugi (kvalitet) način ne mogu da pariraju motoroli.
Opet, kako je u pitanju čovek kome to nije presudno (cenim da je blizu svojih 50-tih) neka u prodavnici pogleda sve predložene i kupi onaj koji mu najviše odgovara.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Нормално да могу да парирају и по цени и по квалитету, по чему је та твоја моторола боља од г2 мини на пример? Можда само има бољи екран на папиру и то је то, г2 мини (и л90 исти ђаво) по мени представљају неку најразумнију куповину и имају много бољу аутономију батерије од мотороле, пази квад кор, хд екран од 5 инча, дуал и на све то батерија од 2000ма 

- m@c|-|oR
- Expert
Motorola nije moja, mada sam je razmatrao za kupovinu.

Autonomija je relativna u odnosu na procesor i ekran. U mojim godinama, a cenim i u godinama Cinderellinog oca veličina (ekrana) je bitna, veruj mi
Rezolucija - odnosno ppi - je meni lično bitna, često o tome pišem ovde.
Motorola je jednostavno brza, nema bloata, nema custom skina imaće nekoliko apdejta u budućnosti itd.
Evo poređenja sa gsmarena: http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=6077

Autonomija je relativna u odnosu na procesor i ekran. U mojim godinama, a cenim i u godinama Cinderellinog oca veličina (ekrana) je bitna, veruj mi

Rezolucija - odnosno ppi - je meni lično bitna, često o tome pišem ovde.
Motorola je jednostavno brza, nema bloata, nema custom skina imaće nekoliko apdejta u budućnosti itd.
Evo poređenja sa gsmarena: http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=6077

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Стално је спомињеш па сам мислио да је имаш
Ево гледам поређење и осим нешто већег екрана не видим друге предности. Има cyanogenmod за г2 мини (додуше портовани) па ни на том пољу моторола није испред 

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Imas Xperiu C,ekran 5 incha,Xperia M2 dual ekran 4,8.Xperia C je ja mislim 170 a M2 nov je nesto malo preko 200 u radnjama.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Skupa M2 u radnji ako je toliko. C bih preskočio, zakucana je na 4.3, od romova ništa zbog mtk cipseta...