Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
E, to za temu moze.
I jos da predlozimo da nam se svima promene nadimci u odnosu na marku telefona koju koristimo.
I tako svaki put kad promenimo proizvodjaca.
xxdulexx napisao:Pa spominjete kako je to plus ili minus (zavisi na koji model se gleda) pa mi je onda logicno da imate i rezervne baterije.
Рецимо после годину дана коришћења ослаби батерија, овде је можеш заменити новом док рецимо са С6 то није случај (ако гледамо само Самсунг јер и доста других модела осталих произвођача нема изменљиву батерију).
Evindzer napisao:Vise ne koristis Samsung?
Pa, sto se onda i dalje zoves Joca-Samsung?
Sta sad koristis, IP6?
Azimuth napisao:Evindzer, njemu je Samsung u srcu a iPhone u ruci
Joco, posle godinu dana sigurno neće da oslabi. Možda za 3-4. Ja na primer na G2 nemam ni izmenljivu bateriju ni slot za karticu, pa mi to nije nikakva mana. Takođe još uvek mi je u kući Gnex i na njemu je i dalje prva baterija i dalje drži kao i pre više od tri godine. A nikakva mi prednost nije bila ni kada sam koristio taj telefon to što sam mogao da menjam bateriju.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Joco to stoji što kažeš, ali mislim da ljudima kojima je to potrebno koriste one prenosive punjače i tako dopunjavaju svoj telefon..
Ajde da ovaj post ne bude samo za džabe, danas sam kod jednog drugara čačkao ovaj mob i primetio sam da ima sitnu ogrebotinu na ekranu, možda dužine 2mm,ali je ima. Ovo pišem samo da kažem da je ipak moguće izgrebati ekran i na ovom dinosaurusu i da je dobro imati foliju, koja barem malo koliko toliko štiti..
Joca-Samsung napisao:Навео сам само пример. Неко можда носи 2 батерије са собом рецимо када путује и за њега је то итекако корисно.
Dok sam nosio samo jedan telefon, ali dual sim, obavezno sam na put nosio i rezervnu bateriju. U poslenjih par godina nosim dva telefona i ne nosim rezervne baterije, jer ako jedan crkne u putu, ostaje mi drugi za hitne potrebe.
Nisam nekakav ekspert za slikanje ali opet ne mogu a da ne postavim mozda glupo pitannje Kako se bre menja iso kada je na auto ikonica u podesavanjima uvek zatamnjena
Je l' ima još neko problem da mu se desi kad udje u kameru da piše kamera je zaustavljena?
Ne dešava se uvek, ali desi se...
Posle par puta normalno bude.
"Kamera je zaustavljen"? J***m ih u prevod!
Kako mrzim kad urade los prevod na srpski, a vecina ih je takvih.
Nije ni cudo sto 90% ljudi koristi engleski na telefonima.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.