Savet za 300 evra
Savet za 300 evra
Trenutno imam htc one x koji bih da promenim, pojavile su mu se zute fleke po ekranu i baterija je dosta oslabila, inace sam telefonom za ove dve godine koliko ga koristim zadovoljan.Budzet je 300 evra.Video sam a5 u telenor radnji i telefon mi se bas svideo, na kp je oko 285 evra nov ali toliko vredi i lg g2 od 32gb stim sto sam procitao da je kamera na g2 losa, s4 ne bih uzimao zbog izgleda. Nisam neki strucnjak za rutovanje telefona tako da je to za mene strani jezik ali bih voleo da kupim telefon koji ce me sluziti dve ili tri godine bez sekcanja sa dobrom kamerom i baterijom.Ako imate neki savet hvala unapred.
Re: savet
Za te pare na oglasima moze da se uzme Samsung s5 nov u vakumu I mislim da je bolji od svih koje si pomenuo .
Edit: Lazem za te pare ne moze u vakumu mada znam da mi je jedan drugar nudio za toliko mozda ako znas neke ljude mozes da dobijes nov za 300e, ali za 300e sigurno mozes da dobijes telefon star par meseci bez ogrebotine.
Edit: Lazem za te pare ne moze u vakumu mada znam da mi je jedan drugar nudio za toliko mozda ako znas neke ljude mozes da dobijes nov za 300e, ali za 300e sigurno mozes da dobijes telefon star par meseci bez ogrebotine.
Poslednja izmena od Ally u Ned, 26. Apr 2015. 18:56, izmenjeno 1 put ukupno.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Redovno prati oglase i sigurno ces naci S5 za tu cifru. Inace taj model zadovoljava sve navedene kriterijume i dosta je bolje resenje od A5 i G2.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
gamerred, G2 pro i vozi
Nista ne treba da sredjujes,imaces izuzetan telefon sa odlicnom kamerom 

Hvala na savetima ipak sam blizu kupovine samsung a5. S5 mi se ne svidja, ruzniji telefon nisam skoro video a i u telenorovoj radnji bio je sporiji od a5 iako ima bolje komponente sto mi je bilo dosta cudno
.G2 pro je prevelik.Od vecih telefona kupio bih jedino note4 ali su tu pare problem
Pogledacu jos huawei p7, z2 kompact pa cu odluciti.Hvala na savetima

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Cuj prenatrpan vrhunski telefon, pa onda krene da koci... Na WP ili iOSu, tako nesto ne moze da se desi. Moj savet - WP - bilo koji!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Taj s5 sto si koristio verovatno nije bio updejtovan posto s5 ne dolazi sa lolipopom nego mora update . Svakako sto se tice kocenja i raznih zezancija ce biti bolje s5 tu nema dilema ali ako ti se bas svidja a5 nije ni to los telefon . Preporucio bih jos doduse ne znam koja je cena Samsung Alpha ako ti je izgleda bitan meni taj telefon fino izgleda .
s5 ne moze da pomogne nikakva maska sto se tice izgleda telefona, za alphu kazu da ima slabu bateriju. Cini mi se da nema telefona bez kompromisa u slucaju a5 to je procesor, alpha baterija s5 kvalitet izrade lg g2 kamera.....
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kvalitet izrade i tvoj ukus su dve razlicite kategorije. Ja sam posedovao taj isti S5 nekih 7-8 meseci i nije imao ni najmanju tackicu na sebi. Dakle, izrada nema mana. Da li je lep? To ostavljam svakome da sudi, ukusi su razliciti tako da je apsurdno o tome pisati.
U krajnjem slucaju za te pare moze polovan iphone 5 da se uzme bez tacke na sebi ako ne preferiras android ili neka lumia L930 polovna ili cak L830 nova. Ovi telefoni i nemaju neke preterene mane, imaju dobar dizajn, kvalitet izrade , performanse na nivou kao i kamere .