Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
PeraKG napisao:Čitam malopre na sajtu problem sa kamerom... Nisam jedini koji ima problem kada se udje u kameru da izbaci kamera je zaustavljena.
Hmm... :-{
Ja imam note 4 i problem sa kamerom sam imao samo jednom i to kad sam je pokušao pokrenuti iz home screena. Nije se htjela pokrenuti i javljala je grešku. Restartao sam mobitel i od tad radi. Jedino je više nisam pokušavao pokretati dok je screen zaključan.
Pakimen, Realno, bilo koji da uzmes, uzivaces u telefonu. I jedna i druga verzija su odlicne, i svaka ima svoje prednosti. Exynos je odlican i jako lepo radi, a Snap je pogodniji za development, mada imas sada i za Exynos podrske.
XXduleXX sto rece odlicno zapazanje E pa zbog toga i insistiram da je to "must have" za mene Ne dam se zeznuti opet
U svakom slucaju vam hvala, bice to Exynos cini mi se
Ja volim kada otvara u pozadini pa mogu da potrazim jos nesto ako me zanima, a svi rade u pozadini PeraKG, Kada je zakljucan cini mi se da ne mozes da prebacis na selfie mode ukoliko imas pass na telefonu. Jel si probao to? Mislim da cak ne moze ni sve od modova da ima...barem kod mene ne moze...
lujomanga1981, Tapnes 3 tackice, udjes u settings i imas u root-u tu opciju - Merge tabs and apps
Poslednja izmena od zoreli u Uto, 05. Maj 2015. 22:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Ne piši post za postom već koristi opciju "Izmeni"
vojkan85, može...tojest može na selfi mod, ali kad se udje u režim pa da se izabere mod, onda nema sve. Kod mene je ponudjeno Auto - Lepo lice - Panorama
To važi ako ima pass na telefonu, a ovako je sve normalno.
Ljudi moze li mala pomoc, nisam noob ali nije mi bas jasno. Konkretno, problem je vezan za potrosnju baterije. Naime, kupio sam N-910C verziju, simfree sa dve godine garancije operatera. Telefon je perfektan, ali bateriju solidno vuce, ni govora o 5-6 stai SOT koliko su neki ovde tvrdili. Solidno koristim kameru, ukljucene sve sinhronizacije, osvetljenje je na auto. Evo danas, napunim ga u 3 sata poslepodne, odem u grad, kafa, slikanje, malo navigacije (trazio neku glupu radnju po Ceraku) i baterija je trenutno na 63% uz sot od 1h. Moram da dodam da mi je non stop ukljucen cloud-upload slika i video fajlova jer imam na mail.ru 1TB. E sada, pstoji mogucnost da se baterija trosi i zbog relativno slabog signala, uzeo sam uSIM karticu, i network je takodje na auto zbog 4g. Iskreno otkada sam promenio karticu, slabiji mi je signal, pitao sam u VIP-u da li kao kod Telenora treba nesto da se flash-uje, ribe sto rade u poslovnici me pogledase "belo."
Google servisi su mi iskljuceni, tacnije ostavljena je sync kontakata. Location je na high accuracy, ali samo zbog prognoze, jer mi znaci da je imam u suprotnom se stalno muci kada je na GPS only. Cim sam kupio telefon, odmah je pao full wipe iz recovery-ja i update preko kies-a jer na xda ima isiti ROM a ovo mi je bilo lakse. Lollipop je bio fabricki na njemu cini mi se.
Sta bi to moglo jos da mi srce bateriju osim loseg signala, google servisa i location?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.