Pomoc oko odabira ,do 350 evra.
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Re: Pomoc oko odabira ,do 350 evra.
Ti modeli sto si ih naveo su pandam xiaomi mi3 modelu, koji se kod nas na KP moze naci za 220-230eur, a uopste nisu bolji. Eto zasto.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Nije sve u kućištu i hardveru. Treba to sve lepo skockati i optimizovati. Malo je reći da lenovo to ne zna.drdekzar napisao:Zasto mislis da je lenovo daleko ispod, bas sam gledao ove nove modele koji su tu oko 350e, bas su dobri, hardver odlican, kucista bas lepa.....
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
- :: Lenovo Vibe Shot
Ja bas treba sutra da dobijem Lenovo S60 pa cu vam preneti informacije iz prve ruke kako radi.
jedandecak, Zasto pricas stvari koje ne znas ? Licno sam se uverio da Xiaomi pravi predobre telefone nema nikakvog kompromisa nigde jednostavno za najmanje novca dobijes najbolje sto moze i to je njihova politika .
Mi 4 prelazi 400 evra ,nisam jeftinije nigde video ,a to bas i nije primamljiva cena..
Zakinuli su mu cenu, na aliexpresu kosta 300e . A iz xiaomi shopa moze da se uzme za nekih 350 sa brzom dostavom ali samo za zemlje evropske unije .
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 14. Avg 2012. 02:10
- :: Samsung Galaxy S5
- :: Z2,N4,N5,N9, F117a
Pročitaj pažljivo šta sam napisao rekao sam mozda nisu loši, ali ja ih ne pipam dok se ne dokažu. A to znači dok ih ne budem lično video i isprobao i dok ne budu bili zastupljeniji ja ne kupujem. Nemam poverenja u čistokrvne kineze ich . Jednostavno to što su treći na svetu ne znači ništa jer su kao domaći proizvod zastupljeni na kineskom tržištu koje spada u dva najveća na svetu sigurno, ako ne i najveće. I dijamant majonez je kod nas prodavaniji od Thomy majoneza pa ne znači da je bolji.Ally napisao:jedandecak, Zasto pricas stvari koje ne znas ? Licno sam se uverio da Xiaomi pravi predobre telefone nema nikakvog kompromisa nigde jednostavno za najmanje novca dobijes najbolje sto moze i to je njihova politika .
jedandecak, Opet vrtis prazne price ti ne znas da li su losi ili nisu i ne znam sta pokusavas . Ja ne razumem gde oni to treba da se dokazu, pogledaj recenzije na youtube malo i komentare na GSM areni, pitaj nekoga ko ima pogledaj telefone licno. Ne znam zasto uopste komentarises na nesto sto nit video licno nit po internetu istrazivao, jednostavno nemas osnov da tvrdis nesto . I ja sam mislio prazne price kinesko sranje nema ni pola tih specifikacija sto pise ali kada sam uzeo u ruku mi3 sve mi je bilo jasno telefon bez diskusije staje na crtu flagshipu iz svih kompanija u to vreme po duplo nizoj ceni . Imao sam priliku i najjeftiniji model da koristim malo i mislim da za tu cenu mozda i best buy android .
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Imao sam Nexus 4 i prodam ga jer mi nije odgovarala velicina ( u to vreme) i uzmem xiaomi mi2. Manji od Nexus4, kompaktniji, istih specifikacija. Samo sto je Xiaomi mi2 izisao skoro godinu dana ranije on Nexus 4. Toliko su bili istih specifikacija, da su se skoro pa mogli koristiti ROMovi za Nexus 4 na Xiaomi mi2 ( dobro uz male modifikacije ). Samo evo ovo govori o kvalitetu, da je eto pa sam google kopirao jedan xiaomi telefon, ne po izgledu vec po hardweru. Sa Xiaomi sam bio najzadovoljniji, posle iP4. Ni jedan android mobilni telefon nisam koristio duze od xiaomi mi2
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 14. Avg 2012. 02:10
- :: Samsung Galaxy S5
- :: Z2,N4,N5,N9, F117a
Upravo to i kažem ne znam nikoga ko ih koristi nisam ga video i dok ne vidim ne verujem. I govorio sam o kvalitetu a ne o specifikacijama telefona. A jedina merodavna stvar za kvalitet jeste vreme. Ako se posle nekog vremena pokažu dobri onda ok, ne kažem da neće ili da hoće. Dok neko od ljudi koje poznajem Ne kupi i ne isproba i posle nekog vremena ne prijavi problem ili prijavi neki da se javlja ne verujem u limenke iz kine. A jesam malo čačkao po netu i recimo na sajtu gsm arena xiamo mi 4 lte je ocenjen sa prosečnom ocenom 6.8 al dobro nije ni to merodavno. A onda udjes u komentare i vidiš da se neki žale na lag, neki kažu da je katastrofa, da je telefon užasan itd a neki ga hvale kažu za te pare nema bolji. I sad hoću li da verujem nekome tamo na sajtu ili ću da sačekam da vidim lično to. Uzimam i to sa rezervom, jer npr imao sam iphone 4s extra telefon tada , ali je imao problema sa kamerom nije htela da se otvori blenda i posle nekog vremena je crkla. Jbga meni zapao takav model. To ne znači da ceo Apple ne valja i ne mrzim ga zbog toga. Sada imam S5 i on ima problema nekih ali ne znači da Samsung ne valja tako i xiaomi možda se ovim likovima na GSM areni baš desilo da im zapadne neki los model i eto požuteo im ekran slučajno ili ne hvata mrežu kako treba. Jednostavno ako ću da biram između Xiaomi, Samsung,LG, Sony, onda neka to bude neki od ova tri poslednja.Ally napisao:jedandecak, Opet vrtis prazne price ti ne znas da li su losi ili nisu i ne znam sta pokusavas . Ja ne razumem gde oni to treba da se dokazu, pogledaj recenzije na youtube malo i komentare na GSM areni, pitaj nekoga ko ima pogledaj telefone licno. Ne znam zasto uopste komentarises na nesto sto nit video licno nit po internetu istrazivao, jednostavno nemas osnov da tvrdis nesto . I ja sam mislio prazne price kinesko sranje nema ni pola tih specifikacija sto pise ali kada sam uzeo u ruku mi3 sve mi je bilo jasno telefon bez diskusije staje na crtu flagshipu iz svih kompanija u to vreme po duplo nizoj ceni . Imao sam priliku i najjeftiniji model da koristim malo i mislim da za tu cenu mozda i best buy android .
A sta kazete za HTC Desire Eye ,jel moze neko da ga uproedi sa z2 ,neka vasa iskustva? Vidim ima ga na KP za 330 i 350 evra sa 2 god garancije ali ne znam koliko su mi sigurni ti prodavci,mnogo mi strasno izgleda kupovina preko neta toliko skupe stvari.
Tyrael, Sto se tice specifikacija telefoni su isti izuzev sto Z2 ima 3GB a HTC 2GB cak su i ekrani dosta slicni verovatno jednako dobro iskustvo na oba telefona . Jedina glavna razlika su kamere rekao bih da Z2 ima bolju zadnju kameru a HTC prednju sad to su neke finese iz licnog iskustva ne bih znao da ti kazem pogledaj sample fotografije na netu pa se odluci . Takodje Z2 rekao bih ima veliku prednost sto se baterije tice ali s' obzirom da ti treba da prezivi jeadan dan mislim da ti tu ne igra veliki faktor.
Edit: Evo i linka za poredjenje mada meni ovo nije bas veran prizak http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idT ... hone2=6144. Bolje pogledaj negde na youtube uporedni test.
Edit: Evo i linka za poredjenje mada meni ovo nije bas veran prizak http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idT ... hone2=6144. Bolje pogledaj negde na youtube uporedni test.
Z2..odlican uredjaj
Pregledacu veceras detaljno Desire pa cu se definitivno odluciti,nego,u Liman mobilu je 350 evra Z2 ,sutra treba da ih kontaktiram da pitam za Desire i da se za garanciju raspitam,jel neko kupovao kod njih ,sta kazete?
Koliko sam shvatio Desire ima losu zadnju kameru.
Koliko sam shvatio Desire ima losu zadnju kameru.
Tyrael, Ne verujem da je losa ali Sony pravi odlicna sociva plus je 20mp socivo tako da verujem da ce biti vise detalja na kameri od Z2 a i Z2 pozdravanja snimanje u vecoj rezoluciji i vise FPS-a , to je na papiru tako kako su se kamere pokazale ne znam .
Ok,pregledao sam mnogo sajtova i testova i odlucio sam se za Z2,sad samo da skontam gde da kupim i da dodjem do para ali trebalo bi za koji dan da bude sve gotovo.
Imas z2 na kp nov iz mts 340e
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Na kp od onog lika iz Vojvodine
ok cene ima,posten lik.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
@Yoht90
Odlucio sam se za beli ,vidim taj sto ga pominjes je crni...
@jedandecak
Ne znam da li je sala ,ali ne ne,sve je ok ,imam pare samo treba da mi legnu na racun ,da ne objasnjavam sad...u svakom slucaju hvala na ponudi da pomognes ,ako nije sala opet kazem,prvi put vidim da se ovakve stvari desavaju
Odlucio sam se za beli ,vidim taj sto ga pominjes je crni...

@jedandecak
Ne znam da li je sala ,ali ne ne,sve je ok ,imam pare samo treba da mi legnu na racun ,da ne objasnjavam sad...u svakom slucaju hvala na ponudi da pomognes ,ako nije sala opet kazem,prvi put vidim da se ovakve stvari desavaju

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Šteta što je beli beli samo pozadi,napred je ceo crn,dok je Z3 beo i napred i pozadi 

XIAOMI Mi 11 midnight grey