LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G3
Pikeli,sa greenify stavljas aplikacije u hibernaciju,tj program ih sam gasi.
Rex,sot ti bude 1h? Sta mu ti radis? Kod tebe onda definitivno nesto nije u redu.
Rex,sot ti bude 1h? Sta mu ti radis? Kod tebe onda definitivno nesto nije u redu.
- jovackopolje
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 28. Apr 2015. 16:23
- :: LG G3
- :: Huawei P6
Vidim da si skoro kupio G3 i koliko sam te shvatio drži ti ekran 1.5h?rex napisao:kutijagreha ja imam verziju od 16giga g3 a sot mi bude najvise 1-1.5 eto koliko ga koristim koliko bi meni baterija izgurala
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
20h je poslednja verzija lp
Da, probao sam to, ali mi nesto nije bas najbolje radio. Jel mora svaki put da se upali ekran i da prikaze Force close neke aplikacije? Neke aplikacije mi je cesto gasio iako ih nisam koristio, tako da nesto bas nisam zadovoljan bio. Kakvo je stanje kad se rutuje tel?kutijagreha napisao:Pikeli,sa greenify stavljas aplikacije u hibernaciju,tj program ih sam gasi.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Pikeli, nikakav force close neke aplikacije nisam imao dok koristim greenify
Ti stavljas koje ce aplikacije da ti se gase. Ne moze on to sam da odradi ako ti to ne odlucis.

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 03. Mar 2015. 19:46

E ovako, ovo mi je trenutni rekord po duzini trajanja baterije s tim da sam u to vreme telefon uglavnom koristio za poruke i pozive i uvece pred spavanje malo wifi, tako da je i ekran vrlo malo radio.
A sto se tice najduzeg screen on time tu mi je najduze izgurao oko 6:30 sati, s tim da je telefon ukupno radio oko 14 sati. Nazalost to nisam slikao [emoji17]
Moram da napomenem da mi telefon nije rutovan i da je na kitkat-u.
PS: Mislim da nisu losi rezultati [emoji2]
kutijagreha, Oooo misa mu, mozda sam se pogresno izrazio.. uglavnom, kada stavim neku aplikaciju u stanje hibernacije i ugasim ekran, tj. zakljucam ga, onda mi se ekran sam upali nakon jedno minut-dva i zaustavi tu aplikaciju, uspava je, sve dok je opet ne koristim. E sad, meni se to stalno tako palio ekran i gasilo mi je aplikacije, pa me malo to nerviralo, zato vise ne koristim greenify 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
U hibernaciju aplikacije odlaze nakon 2 minuta. Nikad mi se ekran nije palio kada odlaze aplikacije u hibernaciju. Da li ti je telefon rutovan?
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Pikeli, ne znam za to. Svaki telefon koji sam imao,prvo sam rutovo,pa ubacio greenify.
Takodje mogu da ti potvrdim da na rutovanom telefonu nema tog problema sa paljenjem ekrana
Takodje mogu da ti potvrdim da na rutovanom telefonu nema tog problema sa paljenjem ekrana
jel ova H verzija i za verziju od 32gb, ako jeste gde mogu da je skinem za euro područje da bi je ubacio, moguce da mi ona reši problem oko gasenja telefonakutijagreha napisao:20h je poslednja verzija lp
- jovackopolje
- Povremeni posetilac
1.Kad priključim kabl u komp ne daje mi opciju USB memorija, ima li neko rešenje?
2.Danas sam ga rutovao, da li treba da izbrišem SuperSU ?
2.Danas sam ga rutovao, da li treba da izbrišem SuperSU ?
- jovackopolje
- Povremeni posetilac
Jesam ali nema te opcije
Vaša poruka sadrži 24 karaktera...
Vaša poruka sadrži 24 karaktera...