LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Re: LG G2
Hm moram potraziti stare fajlove, moze zapravoYugo napisao:Moze li fix za kameru da se ubaci na 4.2.2? Ako moze ,kako ?
Probaj xdabbeb 1.6.1 fix potraziti
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Yugo,nema svrhe da se na 4.2.2 ubaci fix. Zapravo pravi fix krece od 4.4.2 sistema
- technoboy
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2012. 16:48
- :: Nokia 7110
Nasao jedan bug, senzor za blizinu nekad sa vremena na vreme zabode tokom razgovora i obrazom nekog stavim na cekanje, ili prekinem poziv. Takodje tokom razgovora kad spustim telefon da nesto pogledam, ekran nece da reaguje, sve dok se ne zavrsi razgovor, posle toga sve radi normalno. Ne desava se svaki put, ali je iritantno. Jel ima neko ideju kako da dodjem do 4g?
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Sta se desava sa onim zutim mrljama na ekranu,uvazavaju li reklamaciju?
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 05. Apr 2015. 14:36
To i mene interesuje....ali kolko vidim pojave se kad je telefon zagrejan malo vise.ispravite me ako gresim.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Uvazavaju garanciju uz garantni list i fiskalni
Ja sam prekjuce bas predao u mobis zbog zute linije. Danas su me zvali da preuzmem tel. Garancija mi je na 2 god, tel kupljen u Telenoru. Pitacu koliko bi kostala ova usluga za tel van garancije, pa cu napisati ovde.
Pozdrav
Pozdrav
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Da li svaki operater ima svog servisera ili je jedan generalni za sve LG telefone u Srbiji?Koliko su ti primetne bile zute fleke ili mrlje?
Evo preuzeh mog zmaja 
U Mobisu su mi promenili ceo display uz objasnjenje da sa ovim novim ne bi trebalo da se desava curenje lepka posto je od nekog drugog materijala od prve ugradnje.
Za onog ko nema garanciju usluga kosta 19.000 RSD. Posto je Mobis ovlasceni servis LG telefona ova cifra je velika verovatno zbog koriscenja originalnih delova.
yocasylver, linija na ivici ekrana dok je ladan tel se skoro i ne primeti, dok cim se zagreje, postaje sve uocljivija.

U Mobisu su mi promenili ceo display uz objasnjenje da sa ovim novim ne bi trebalo da se desava curenje lepka posto je od nekog drugog materijala od prve ugradnje.
Za onog ko nema garanciju usluga kosta 19.000 RSD. Posto je Mobis ovlasceni servis LG telefona ova cifra je velika verovatno zbog koriscenja originalnih delova.
yocasylver, linija na ivici ekrana dok je ladan tel se skoro i ne primeti, dok cim se zagreje, postaje sve uocljivija.
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Uradio sam lolipop, za sada radi mnogo bolje nego kit kat, nego imam problem, vise nema plug & pop, da li su to ukinuli ili je iskljuceno negde u podesavanjima? Zna neko kako da ukljucim?
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
weska88, nikakva. Bice naravno,samo treba malo da se saceka