N70 problem sa fontom

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
xxxx
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2006. 11:37

N70 problem sa fontom

Post od xxxx »

odjednom mi se promenio font na telefonu,kako da ga vratim na fabricki podesen?da li to ima veze sto sam ubacio noviju vreziju softvera?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Zar nisi otvorio vec ovakvu slichnu temu ? :? A jesi chachkao i ubacivao neke fontove pre toga ? Jesi stavljao neku novu temu u telefon ?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Mislim da je neko otvorio temu za 6630 i promeni fonta u neki drugi,a ovaj problem je vec resavan,ako se dobro secam Miskoni je dao sledeci savet:
Instaliras FExplorer,odes u C\System\Bootdata\pa odatle obrises Firstboot.dat fajl i restartujes!Nakon restart-a bi trebalo da ti trazi da upises podatke kao da si dugo drzao izvadjenu bateriju,i naravno sve bi trebalo da bude u redu,naravno ako ne gresim jer je ta tema dosta stara,ali mislim da tako ide,i mislim da moze i sa Appman-agerom ili nekim slicnim programom!?
A ako si instalirao slucajno neku temu pre toga,probaj prvo da izbrises doticnu temu,mozda je u nju bio ubacen drugi font koji se sam ubacio kao default,jer mislim da je bilo i takvih situacija!?
Pozdrav 8)

xxxx
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2006. 11:37

Post od xxxx »

ubacivao sam nove teme,i posle mi se promenio font.Uspeo sam da vratim stari font preko FExplorera.Hvala na savetu!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nema na cemu! :wink: Treba biti pazljiv sta ubacujes,i zbog mogucih komplikacija oko kompatibilnosti sa doticnom verzijom Symbian-a,ili cak problema sa virusima za koje sadasnji antivirusi za mobilne nisu bas narocito osposobljeni!
Pozdrav 8)

Odgovori