MTS novosti
Re: MTS novosti
Azimuth;da se ti možda ne zoveš Duško....?Meni pravi ime nije...A što se tiče teme,više nego 100% sam siguran da će na 064/790 dobiti pravi odgovor.
@PetarI, prolazio pored poslovnice, video da nema nikog, pa ušao da pitam.
Za mazohizam koristim poštu.
Za mazohizam koristim poštu.

Kod nas je ta varijanta "borbe u redovima" jako izražena...Voleo bih u NS nekada videti praznu poslovnicu.Btw,poslušaj moj savet od pre par postova.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jan 2015. 02:24
- :: lumia 520
Pitanje za one koji imaju iskustva u ovome...
Imam potpisan ugovor sa mts i za adsl i za mobilni ali odvojeno. Znači, pojedinaćni ugovori. Sada sam video ponudu box paket 3, fiksni, mobilni i net, pa me interesuje da li ovo daju samo novim korisnicima koji prelaze od nekog drugog operatera ili bi i ja mogao postojeće uklopiti u novi.
Nema mi logike da to dozvoljavaju, ali rekoh da pitam, ništa ne gubim.
Imam potpisan ugovor sa mts i za adsl i za mobilni ali odvojeno. Znači, pojedinaćni ugovori. Sada sam video ponudu box paket 3, fiksni, mobilni i net, pa me interesuje da li ovo daju samo novim korisnicima koji prelaze od nekog drugog operatera ili bi i ja mogao postojeće uklopiti u novi.
Nema mi logike da to dozvoljavaju, ali rekoh da pitam, ništa ne gubim.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Gregor Samsa, nebi mogao da uklopis u novi. Idi logikom zdravog razuma,i postavi sebe u njihovoj pozociji.
Da li bi ti to dozvolio? Naravno da nebi. Tako da...
Da li bi ti to dozvolio? Naravno da nebi. Tako da...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Dozvoljavaju. BOX im je apsolutni prioritet.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ajde i ovde da pitam. Moze li Ip da se uzme (obnovi ugovor) zajedno sa 50% promocijom?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
kutijagreha, To ne može. Naveo sam to u drugoj temi pod kojim okolnostima je devojka uzela iP bez raskida ugovora. Toda je svojevremeno kod Telenora-a uspeo da izvuče 25% popusta na pretplatu i telefon, ali je ušao u interesantnu diskusiju sa njima. Možeš da pokušaš nešto slično, pošalješ e-mail, kažeš da drugi opoerater nudi i jedno i drugo i vidiš šta će ti odgovoriti. No, šanse kod mt:s-a za tako nešto su jako male, skoro da ne postoje.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Znam sta je moj komsa radio. Cak je i sastavio javno mail koji da se posalje. Definitivno se baraba i bitanga nisu razumeli 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ako uzimate iP dozvoljavaju svašta, pa i poništavanje 50% pretplate i novog ugovora sa kojim uzimate iP.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Pa verovatno zato sto iP kod njih kosta koliko i bubreg.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ma kostaju koliko i u oglasima, ali ih dobijes na rate. A zasto iP kosta toliko koliko kosta je vec prica za sebe.
Al kad mi neko kaze "vezao si se na 2 godine"... Pa sta? Ti menjas mrezu nedeljno? Mesecno? Ja za takve egzibicije nemam niti vremena niti me interesuju sve dok se nesto drasticno ne promeni na moju stetu (kao u vip-u prosle godine).
Al kad mi neko kaze "vezao si se na 2 godine"... Pa sta? Ti menjas mrezu nedeljno? Mesecno? Ja za takve egzibicije nemam niti vremena niti me interesuju sve dok se nesto drasticno ne promeni na moju stetu (kao u vip-u prosle godine).
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Tebe su tek navukli, vezao sa box paketom zbog iP [emoji14]
- Azimuth
- Moderator
Zasto? Box svakako koristim pa koristim. Pretplata je ista sa i bez telefona. Meni je to ok, prakticno me kreditiraju 

Šta sve ljudi ne rade zbog iPhone. [emoji14] [emoji1]Baraba napisao:Tebe su tek navukli [emoji14]
Meni rekli da mogu prekinuti 50% popusta kad hoću i uzeti telefon uz novi ugovor. Nisam pitao koji telefon, niti su oni rekli.
Pa njima je u interesu da budes na full pretplati i po mogucnosti doplatis neku finu sumu za telefon... Najmanje im je isplativo kad si na 50% pretplate...
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Ja sam racunao da kad bih uzeo IP5+ 32GB sa 50% pretplatom opet bi mi bilo skuplje nego da kesiram i imam paket sa 50% popusta.10.000 din bi mi bilo skuplje.Jedino bih mogao da progutam tu razliku ako nemam para pa ajde neka je toliko skuplje.I dalje se isplati onima sa najjacim paketom koji dobijaju za dinar a to su obicno radnici nekih firmi.
Žena obnavlja ugovor,a ponuda telefona trenutno na najnižem nivou.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Pa neka ostane "slobodan strelac" do nekog za nju dobrog telefona i tek onda se veze ugovorom.Tako sam ja trenutno u Box-u
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- Azimuth
- Moderator
yocasylver, kako si to racunao? Ja sam u januaru gledao iP6 64GB, na oglasima je bio 700, tacno toliko je izasao i mene u box paketu. Verzija od 16GB je okruglo 100e jeftinija bila i u oglasima i kroz box.
Doduse, nisam pratio cene za 5s, ali prosto mi je neverovatno da je tolika razlika. A koji je paket u pitanju? Jedino ako je neki od najmanjih...
Doduse, nisam pratio cene za 5s, ali prosto mi je neverovatno da je tolika razlika. A koji je paket u pitanju? Jedino ako je neki od najmanjih...