Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Vaša poruka sadrži 48 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Razgovor, sms ne znam da li šalje/prima, Viber, Skype, kamera,
možda blagi surf, društvene mreže nema, mp3, najosnovnije aplikacije.
Ako se rutovanjem ne dobija bolja kamera i ako se gubi garancija, neće rutovati.
kutijagreha, društvene mreže prezire više i od mene (ako je to ikako moguće ),
a G3 sam joj ja preporučio, znaš da sam ja antiprotivan Samsungu zbog svega što ide uz brend.
Ovo sve sto si naveo,znaci mogu potpisati da ce joj baterija izdrzati od jutra do mraka.
Za ostalo me nisi pitao,tako da se ti posle vadi sam ako krene po zlu
Mrzi me sad da čitam šta se sve pisalo u temi, ako mi nešto zatreba cimnuću te,
posebno podešavanja za slike koje izgledaju nestvarno kad ih ti slikaš.
Dodatna aplikacija koja nocu pravi bolje slike se ubacuje bez root-a. Tako da tu mozes biti miran. Nebi morao da se bakces.
Sto se tice samog rada telefona,na prethodnoj strani imas ss,gde se vidi da se telefon nije gasio 50 dana konstantnog uptime-a. To sve govori.
Inace hvala za slike,ako zatreba nesto,tu sam
Edit
1205 sati rada
Skroz normalan. Boljka sa G2-ojke je ispravljena na G3. Lepo se cuje sagovornik,i obrnuto
Na sluskama ne znam. Muziku ne koristim uopste na telefonu
Ali,koliko vidim,niko se nije zalio za zvuk na sluskama
[quote="kutijagreha"]Dodatna aplikacija koja nocu pravi bolje slike se ubacuje bez root-a. Tako da tu mozes biti miran. Nebi morao da se bakces.
Sto se tice samog rada telefona,na prethodnoj strani imas ss,gde se vidi da se telefon nije gasio 50 dana konstantnog uptime-a. To sve govori.
Inace hvala za slike,ako zatreba nesto,tu sam
Edit
1205 sati rada /quote]
Koja je to aplikacija za bolje slike noću?
Poslednja izmena od jovackopolje u Čet, 28. Maj 2015. 15:10, izmenjeno 1 put ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.