LG G2
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- bender_007
- Mobil fan 
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Re: LG G2
G2 kamera je, ubacio sam fix i cam. Misli ubaciti g3 kameru ali po meni je bolja g2 iako g3 izgleda ljepse uz UI.

- bender_007
- Mobil fan 
To on radi, nisam ja tu nista zasluzan osim pribavke fajlova za varijante itd

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ma ne znate vi jos bendera  da je tako dobar bio bi moderator
 da je tako dobar bio bi moderator  

Hahaha,sala mala drug moj

Hahaha,sala mala drug moj

- bender_007
- Mobil fan 
 kako los, to ovi sto mob ne koriste imaju 7 sati. Ja sam 7 sati vidio samo na aosp i jb. I to 70tak sati bez punjaca i 7 i nesto sati sot. Moze naravno vratiti se.
 kako los, to ovi sto mob ne koriste imaju 7 sati. Ja sam 7 sati vidio samo na aosp i jb. I to 70tak sati bez punjaca i 7 i nesto sati sot. Moze naravno vratiti se.- bender_007
- Mobil fan 
A treba  , onda ne spavas kod kuce hehe. Salim se. Zadovoljan sam, sigurno najbolji rom.
, onda ne spavas kod kuce hehe. Salim se. Zadovoljan sam, sigurno najbolji rom.

, onda ne spavas kod kuce hehe. Salim se. Zadovoljan sam, sigurno najbolji rom.
, onda ne spavas kod kuce hehe. Salim se. Zadovoljan sam, sigurno najbolji rom.- kopitaneskita
- Mobil fan 
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
ljudi pomgajate 
ne mogu nikako da uđem u hard reset meni, niti jedna kombinacija tastera koju sam našao na netu ne radi. verzija softvera je 4.4.2 kitkat 20b.
pokušao sa volume - plus power, pa kad se pojavi lg logo da pustim power i ponovo ga pritisnem = ne radi
pokušao sa volume - plus power, pa kad se pojavi lg logo da pristinem volume - i volume + zajedno = opet ne radi
to dvoje je jedino što sam našao na netu. mob se ili upali normalno ili se ugasi totalno, ne uđe nikako u hard reset meni.

ne mogu nikako da uđem u hard reset meni, niti jedna kombinacija tastera koju sam našao na netu ne radi. verzija softvera je 4.4.2 kitkat 20b.
pokušao sa volume - plus power, pa kad se pojavi lg logo da pustim power i ponovo ga pritisnem = ne radi
pokušao sa volume - plus power, pa kad se pojavi lg logo da pristinem volume - i volume + zajedno = opet ne radi
to dvoje je jedino što sam našao na netu. mob se ili upali normalno ili se ugasi totalno, ne uđe nikako u hard reset meni.
- bacom
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Re: Одг: LG G2
Reci mi može li se instalirati tastatura od LG G3 na Lollipop 5.1.1 custom rom. Na kitkat mogu da instaliram. Zašto neće na lollipop. Pokaže se prazna tema a nema tastera. Znači prazan prostor gde treba da su tasteri.bender_007 napisao:G2 kamera je, ubacio sam fix i cam. Misli ubaciti g3 kameru ali po meni je bolja g2 iako g3 izgleda ljepse uz UI.
U podešavanjima se sve vidi.
Ako nije ovde mesto za moje pitanje, reci gde da pitam.
- kopitaneskita
- Mobil fan 
ok ljudi, uspeo sam nekako da uđem pomoću tastera, naravno ništa od onog na netu nije potpuno tačno, nego sam ja probavao neke kombinacije i na kraju uspeo.
međutim, onaj lg meni koji se pojavi nema "wipe partition cache", nudi samo factory hard reset. želim da uradim i wipe cache, a ne samo factory reset.
moji prethodni telefoni, nexus 5 i prva htc one serija su imali tu opciju. dakle treba mi ovako nešto:

gde je "wipe partition cache" kod g2? hvala unapred!

međutim, onaj lg meni koji se pojavi nema "wipe partition cache", nudi samo factory hard reset. želim da uradim i wipe cache, a ne samo factory reset.
moji prethodni telefoni, nexus 5 i prva htc one serija su imali tu opciju. dakle treba mi ovako nešto:

gde je "wipe partition cache" kod g2? hvala unapred!
- kopitaneskita
- Mobil fan 
^^^^^^
e u pm... kako to da nema kod g2? to uvek pod obavezno radim kad prelazim sa starije na noviju verziju androida.
briše li partition cache onaj njegov factory reset koji postoji u stock recoveryu?

e u pm... kako to da nema kod g2? to uvek pod obavezno radim kad prelazim sa starije na noviju verziju androida.
briše li partition cache onaj njegov factory reset koji postoji u stock recoveryu?