LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Re: LG G2

Post od Nennad »

Instalirao sam ga juče, za sada nema nikakvih problema, sve radi, nema bagova. Za bateriju je rano bilo šta reći ali izgleda ok, 20% za 1h sot. Novi UX4 stvarno izgleda odlično, ima nekih malih promena u odnosu na stock rom, guest mode je bolji, mini view, dual window. Zvuk u razgovoru je glasan, mene dobro čuju.
Cloudy je stvarno majstor.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Kamera? Zvuk na slušalicama ?

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Nennad »

Zvuk u slušalicama dovoljno glasan, standardni njihov kvalitet. Nešto tiši nego sa dorimanx kernelom. Javljam kad probam kameru. Bitno mi je da me čuju dobro tokom razgovora, dosadio sam više ljudima sa pitanjem kako me čuješ.

MarkoDj
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 01. Mar 2015. 01:16

Post od MarkoDj »

Zna li neko da mi kaze moze li se odmah sa Cloudy 2.1 instalirati cloudy 3.1? Ili mora nesto pre toga da se uradi pa tek onda instalacija roma? Posto sam citao negde da ima onih koji su prelazili sa cloudy 2.1 na ovaj 3.1 ali su brikovali fon.
I jos nesto samo.. ili im se to desilo jer nisu instalirali noviji auto rec? Posto ja imam autorec ali za kitkat.

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Nennad »

Ne može, mora kk bootloader da se flešuje. Ima negde na cloudy-voj temi, ili na dorimanx-ovom sajtu.
Najsigurnije je da ideš kdz neki Lollipop, root i onda benderov autorec 2.

MarkoDj
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 01. Mar 2015. 01:16

Post od MarkoDj »

A da li je uopste moguce da sad, iako imam custom rom instaliran, updatujem oficijalni lolipop pa tek onda sve ovo?

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Nennad »

Nije moguće tako direktno sa telefona, ideš kdz metodu sa računara, lg flash tool i neki kdz Lollipop, a ako pokušaš update sa stock roma dok imaš twrp instaliran, sledi brick.

Ovde imaš upiutstvo kako da instaliraš kdz: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2797190
a ovo je 30b lollipop http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloade ... 30b_00.kdz
Jedan od načina za root http://forum.xda-developers.com/lg-g2/d ... s-t3074717
Autorec 2 za instalaciju TWRP-a na lollipop romove https://play.google.com/store/apps/deta ... 7.autorec2

Yugo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 11. Maj 2015. 13:59
:: g2

Post od Yugo »

Ček' jel nije bitno sto ja nikad nisam menjao rom, mogu odmah ovaj Cloudy 3.1? Samo kopiram na karticu, reboot to recovery, add .zip, Wipe (System, data, dalvik, cache) i flash? To je to? (naravno telofon je rutovan)

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Nennad »

Ne znam koji rom imaš? Ako si koristio autorec za kitkat, onda NE može odmah.

Yugo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 11. Maj 2015. 13:59
:: g2

Post od Yugo »

Rom nikad nisam menjao, LP mi je sistem, a koristio sam autorec za LP kad sam instalirao drajvere za xcam.

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Nennad »

Može. U twrp advanced wipe brišeš sve osim internal i onda flash zip. Prvo pokretanje traje duže.

Chained
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 24. Jul 2013. 15:34
:: LG G4 Black Leather

Post od Chained »

da li kamera radi u potpunosti? ja imam cloudyg2 2.2 i sačekaću još malo da vidim ima li nekih bagova u ovom romu
instagram.com/irreversible92

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Uglavnom je ok, baterija i jos par sitnica treba da se srede. Ja cekam sledecu verziju.
Слобода или смрт

MedaMiska
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 03. Apr 2015. 15:31
:: Xiaomi mi a2 lite

Post od MedaMiska »

Pozdrav drugari,jel moze neko da mi kaze najbolji stok LP rom, ovako LP sam instalirao jos kada je izasao,ali od pre nedelju dana imam cudan problem sa rotacijom znaci rotacija ne radi dok ne restartujem tel posle restarta ponovo radi,ali opet zabaguje i ne radi jel zna neko u cemu je problem :? hvala

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

MedaMiska, stock rom je fabricki rom. Tu nema puno biranja, gledas sta je za tvoj model i to je to. Mozda si mislio na custom rom? E za to bi bilo najbolje da posetis xda i tamo vidis utiske onih koji koriste taj neki rom koji se tebi vizuelno najvise dopao. Citas, pratis, gledas i na kraju nadjes :wink:

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Post od Re_EDuCaTiON »

staff napisao:Primetio sam bag koji se sve cesce javlja. Rotacija ekrana prestane da radi i moram da ga restartujem da bi opet radila.

Nego, jeste probali ovaj najnoviji cloudy? Vidim velika pomama za njim.
Takodje i meni prestane da radi rotacija dol ga ne restartujem...

dejaxy
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Avg 2014. 22:05
:: Lg G2

Post od dejaxy »

Meni je par puta zabagovala rotacija, samo sam zakljucao ekran i proradila je, nisam radio restart.

Pikeli
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Feb 2015. 22:25
:: Galaxy S7 edge

Post od Pikeli »

dusmanic, Nemam tu futrolu nego sam stavio sliku radi lock screena. Znaci, kad zakljucam tel (kad je upaljen ekran), onda mi na ekranu ima samo ovaj krug i sat kao da imam ovakvu futrolu, pa bih da to nekako promjenim, da stavim neki ljepsi sat ako je moguce.. :roll:

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Post od Re_EDuCaTiON »

Ja mislim da nije moguce menjati taj sat na lolipopu, bar ja nemam nigde u podesavanjima, a bas steta. Ima mnogo korisnih stvari koje su iz nekog razloga izbacili. Kapiram bolje radi sistem kad nije zagusen aplikacijama kao sto su plug & pop ili taj sat sto moze da se promeni, onda u kameri efekti lice (izoblicavanje) nigde ne mogu da pronadjem, manje memorije zauzima i brzi je fon sve je to u redu al opet, neke stvari su bas sluzile sto je izbaceno...

Pikeli
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Feb 2015. 22:25
:: Galaxy S7 edge

Post od Pikeli »

Pa i meni je nelogicno da se to nigdje ne moze promjeniti al eto izgleda da ne moze. Pored toga, nigdje se ne moze podesiti da pise kada je 'next alarm', sto je na KK bilo normalno.. i tako jos par nekih gluposti, al ajde :dry:

Odgovori