K750 - memory stick & bateija

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
neki lik
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Apr 2005. 19:40

K750 - memory stick & bateija

Post od neki lik »

Namjeravam nabaviti uskoro K750, imam Sony digitalac i 1 GB MS Pro Duo (Sandisk ultra II ako je bitno), pa me zanima da li iko ima iskustva sa upotrebom istih kartica u digitalcu i telefonima ove serije (da li ima nekih problema, kako stoje stvari sto se tice formatiranja i sl...)

Takodje, da li je moguce nabaviti jacu bateriju za K750, te koliko se to isplati, jer mislim cu sa gigom muzike vjerovatno cesto koristiti punjac... :D

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ja mislim da ne bi trebalo da bude problema sa karticom, a sto se tice baterije, ona stvarno mnogo traje (900mAh, li-poly) i mislim da ce da ti bude dovoljno, ako ne cuo sam da ima stvarno jake baterije za k750 (ja mislim da 1900mAh) ali ne znam gde cesh naci to da kupish..

Uglavnom, kupi telefon pa cesh onda videti 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

neki lik
Novajlija
Novajlija

Post od neki lik »

Dario (asdf) napisao:Ja mislim da ne bi trebalo da bude problema sa karticom, a sto se tice baterije, ona stvarno mnogo traje (900mAh, li-poly) i mislim da ce da ti bude dovoljno, ako ne cuo sam da ima stvarno jake baterije za k750 (ja mislim da 1900mAh) ali ne znam gde cesh naci to da kupish..

Uglavnom, kupi telefon pa cesh onda videti 8)
Hvala, a za bateriju... Hmm cudesni svijet interneta... U K700 trenutno imam bateriju od 1100 mAh, narucenu iz Hong Konga... :lol: Od viska glava ne boli, u svakom slucaju...

ivans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 29. Nov 2005. 18:14

Post od ivans »

neki lik napisao: Hvala, a za bateriju... Hmm cudesni svijet interneta... U K700 trenutno imam bateriju od 1100 mAh, narucenu iz Hong Konga... :lol: Od viska glava ne boli, u svakom slucaju...
gde si nasao toliku bateriju za k700? jel tako nesto postoji kod nas?i koja bi bila cena?

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Da tu karticu mozes ubaciti i bez problema koristiti u tvom novom k750i.Za bateriju sam cuo ali ne znam da li to moze da se nabavi kod nas i po kolikoj ceni???
:lol:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

neki lik
Novajlija
Novajlija

Post od neki lik »

ivans napisao: gde si nasao toliku bateriju za k700? jel tako nesto postoji kod nas?i koja bi bila cena?
Hmmm zao mi je, ali bateriju nisam nasao ja, vec prijasnji vlasnik... Ako se ne varam, narucio je preko neta iz neke lijeve firme u Hong Kongu, a na samoj bateriji i nema nekih korisnih podataka... :unsure: Kinezi, sta da ti pricam... :D

neki lik
Novajlija
Novajlija

Post od neki lik »

kljaja napisao:Da tu karticu mozes ubaciti i bez problema koristiti u tvom novom k750i.Za bateriju sam cuo ali ne znam da li to moze da se nabavi kod nas i po kolikoj ceni???
:lol:
Ma reci cu ovom liku da mi nabavi bateriju i za 750tku, kad je mogao jednom, moze opet, meni se nesto ne da petljati s tim Kinezima... :)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Evo ja recimo koristim 512 mega u mom K750 i radi savrseno!Ni najmanji problem jos nisam imao,sve je kao podmazano.Probao sam da je popunim do kraja da proverim ima li kakvih zastoja sa punom memorijom,ali nista :) Neko kaze da se to desava,zavisi mozda od marke kartice(moja je original Sony)...Eto iz prve ruke...Verujem da ce i ta tvoja od 1 giga da sljaka opusteno...Poz :wink:

nikao
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Maj 2006. 19:03
Kontakt:

Post od nikao »

koliko je para ta kartica od 512mb?? :unsure: :unsure:
kako joj je tacan naziv te kartice sto ti imas??

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

nikao, izvoli link tu imash odgovor na svoje pitanje... :wink:

http://www.itsvet.com/Sony/pr-comp_comp ... roducer-13

nikao
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od nikao »

dexter hvala ti a koja je najbolja da se uzme kartica za SE k 750i
sta preporucujes ? jeli sve ove kratke kartice mogu da se koriste za ovaj mob??

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

aj ko se razume u mem.kartice neka mi kaze koju da uzmem,gledao sam sve na itsvet.com ,ali ne znam koju da uzmem,ne bih da bas bacam pare,a ni da stedim,vidim da za k750i,imaju tri proizvodjaca,Sandisk,Sony,i Transcend.Koju da uzmem,interesuje me od 512mb,ova transcend je najjeftinija pa onda ima sandisk-ima neka gaming verzija i neka obicna,u cemu je razlika,a onda sledi sony koja je najskuplja,i sony ima neke dve..Sta kazete
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ma nema nekih velikih razlika izmedju tih kartica , razlog zbog kojeg su cijene nekih kartica vece je najvjerovatnije zbog proizvodjaca tj. kako koji proizvodjac odluci da stavi cijenu.
znaci nije bitno koju ces karticu da uzmes , pretpostavljam da ce sve isto da rade , mada ja bih uzeo sony mem. karticu jer eto ono sony je i proizvodjac telefona , a i kartice pa zato , ali kako vidim na ITsvet , nema nijedne sony kartice od 512 ispod 50e. 8) :wink: :) :D :lol:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Sony Memory Stick Pro Duo od 512MB , izdvojite 70 evra... 8)

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Post od mihajlovic »

Sony Memory Stick Pro Duo od 256MB je 35EUR ,0d 512MB je 50 EUR,a od 1GB je 70 EUR ... 8) :roll:
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Trenutno je 70e ova od 512mb a mozda moze da se nadje i za jeftinije pare onda...Ja samo moju od 512mb platio oko 80e ali pre god dana...

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Verovatno može da se nađe jeftinije u Foto Diskontu na Banovom brdu, Rajka od Rasine 15, kod njih je npr. SD Kingston od 1 GB 45 evra, a "Elite" varijanta iste je 55 evra, za Memory Stick nisam pitao, ali mislim da oni imaju najbolje cene kartica, treba pitati.
Ghost

nikao
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od nikao »

ma sony treba uzet za ovaj tel. sigurno je najbolja to ostalo je bezze ne bi bila kupa tako da ne valja a gdje je to 1GB 70eura?? ne vjerujem to

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

E slusajte samo mi recite neku koja nije ni skupa a nije ni jeftina znaci izmedju,ja se dvoumim izmedju ovih Sandisk.Koja je bolja,ova gaming ili obicna,ili sta mislite da kazem ovim rodjacima u inostranstvu,da mi uzmu,pitao sam ih koliko je od 512mb,a koliko je od 1gb,ova od 512mb je 20-25e,a ova od 1gb je 35-40e.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

nikao
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od nikao »

1gb 40e koja je to marka prvi put cujem za tu
ja mislim da je sonyjeva najbolja,sony e. tel sony katica!
slaze se stavili bi onda tu drugu da je bolja ili nesto
a to je pravo jeftino 1gb 40e :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh:
:unsure: :unsure:

Odgovori