Takodje, da li je moguce nabaviti jacu bateriju za K750, te koliko se to isplati, jer mislim cu sa gigom muzike vjerovatno cesto koristiti punjac...

Hvala, a za bateriju... Hmm cudesni svijet interneta... U K700 trenutno imam bateriju od 1100 mAh, narucenu iz Hong Konga...Dario (asdf) napisao:Ja mislim da ne bi trebalo da bude problema sa karticom, a sto se tice baterije, ona stvarno mnogo traje (900mAh, li-poly) i mislim da ce da ti bude dovoljno, ako ne cuo sam da ima stvarno jake baterije za k750 (ja mislim da 1900mAh) ali ne znam gde cesh naci to da kupish..
Uglavnom, kupi telefon pa cesh onda videti
Hmmm zao mi je, ali bateriju nisam nasao ja, vec prijasnji vlasnik... Ako se ne varam, narucio je preko neta iz neke lijeve firme u Hong Kongu, a na samoj bateriji i nema nekih korisnih podataka...ivans napisao: gde si nasao toliku bateriju za k700? jel tako nesto postoji kod nas?i koja bi bila cena?
Ma reci cu ovom liku da mi nabavi bateriju i za 750tku, kad je mogao jednom, moze opet, meni se nesto ne da petljati s tim Kinezima...kljaja napisao:Da tu karticu mozes ubaciti i bez problema koristiti u tvom novom k750i.Za bateriju sam cuo ali ne znam da li to moze da se nabavi kod nas i po kolikoj ceni???