Nasao je i instalirao - nisam znao ni da postoji, jer mi je "Klasik" varijanta vrsila posao.
Manje-vise je kao na Androidu, sto ne cudi, ipak je univerzalna varijanta.
Nego, ne mogu da nadjem podesavanje za boju pozadine - samo bela pozadina, i to je to.
Nije loš, lepo učitava, mada mi se čini da je Klasik malo brži, a i na belu pozadinu se čovek navikne, mada bih voleo da mogu da postavim crnu, tako sam navikao i na ovom i na prošlom WP telefonu..
PS: sve u svemu, Klasik mi se više sviđa.
Zasto nece tt da mi okaci uvek slike u temi o baterjji?Uvek jednu ili dve zakine.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
To je bedak.Steta sto nema opcija da se doda kao atacment kao na drugim forumima pa ne izgrleda onda nepregledno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Juce TT Klasik na 930-ici nije hteo da otvori neke vrlo duge komentare, dok je univerzalni sve lepo otvorio, iako nesto sporije. Jos jedan plus za "univerzalca", iako mi se i dalje vise svidja klasicna varijanta.
Ja sam konacno presao na novu verziju tt i prezadovoljan sam. Do skoro sam koristio neke starije verzije koje su minse dopadale, ali sada je dosao red da koristim i najnoviju jer mi se dopada
Kao što napisah u predhodnom postu, update-ova sam tt na poslednju verziju, sve je ok, radi fino. No, ono što me nervira na novijim verzijama tt u odnosu na verziju 4.9.5 jeste što su nepročitani postovi obleženi plavim, malim kvadratićem, dok na je na 4.9.5 verziji to bilo urađeno dosta logičnije, nepročitani postovi su boldovani a pročitani nisu. Da li može da se promeni boja plavog kvadratića koji označava neporočitan post?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.