Malo o pravopisu
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Malo o pravopisu
Sta os? Meni je to umetnicki nadimak i tako je stilizovan. Pise se ili sve malim ili "my f***ing Caps Lock is stuck!!!" aka sve velikim. 

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Green a oni koji imaju mešano ?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ili oni koji koriste i specijalne znakove ?
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
VeNoM, m@c|-|oR, vama kecine za kraj polugodista! Nemam reci! 

Smeši vam se avgust [emoji38]
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Odvratno mi je kada me neko ko zivi u Vojvodini zove Srbijanac jer su i Vojvođani Srbi, a samim tim i Srbijanci. To rade i moji mnogobrojni rođaci koji žive po Vojvodini
Note IV N9100 dual
Znam za slucajeve kada Srbi iz Vojvodine kazu "Vi dole u Srbiji". Sta reci ali mislim da nije mesto da o tome raspravljamo.
-
- Sertifikovani Trol
A otkud ti to da su Vojvodjani Srbi?
Ja mozda imam srpsko drzavljanstvo, ali me niko nece naterati da kazem da sam Srbin (osim mozda u nekoj zajebanciji kad Srbi po navici nesto za*ebu) posto sa 50% madjarske 25% nemacke i 25% bosanske "krvi" tesko da mogu to da budem.
Nemoj da potezem prcu o 90im i dodjosima.

Nemoj da potezem prcu o 90im i dodjosima.

Poslednja izmena od sugarcoated_ass u Čet, 14. Maj 2015. 11:06, izmenjeno 1 put ukupno.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Мислим да је крајње време да ова тема оде мало на 'лађење. 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ma zasto bi se zatvarala tema. Leoo je pricati o svemu, ali jezikom tolerancije i medjusobnog razumevanja. Znam ja odlicno da je Vojvodina multinacionalna i multietnicka sredina i svako treba da postuje drugu veru itd. Odlicno znam kojilo ima mesovitih brakova, a moj bratanac je iz jednog takvog braka, tj. majka mu je aj da kazem Crnogorka, a otac je bio Nemac, tj. dete iz mesovitog braka Nemca koji je bio dusa od coveka i Srpkinje koja je bila kuce od zene. Hocu da kazem da nista ne znaci sta smo po veri i nacionalnosti i da je najbitnije da smo ljudi. Moji "Vojvodjani" su doseljenici iz Crne Gore. Imam 8 ujaka i 2 tetke iz dedinog drugog braka i 3 ujaka iz dedinog prvog braka. Moja majka iz je dedinog drugog braka. Sto je vise dece veca je sreca u porodici. Nek smo mi svi zivi i zdravi, a to koje smo vere i nacionalnosti uopste nije bitno.
Moj sin koji se rodito pre 14 dana je na zalost vec dospeo na Institut za majku i dete i samo MOLIM BOGA DA SVE BUDE U REDU I DA IMA SANSU ZA NORMALAN ZIVOT KAO I SVA DRUGA DECA.
BUDIMO LJUDI PRE SVEGA I HUMANISTI, POMAZIMO IEDNI DRUGIMA!
Moj sin koji se rodito pre 14 dana je na zalost vec dospeo na Institut za majku i dete i samo MOLIM BOGA DA SVE BUDE U REDU I DA IMA SANSU ZA NORMALAN ZIVOT KAO I SVA DRUGA DECA.
BUDIMO LJUDI PRE SVEGA I HUMANISTI, POMAZIMO IEDNI DRUGIMA!
Note IV N9100 dual
Pa šta fali tome i mi smo u Srbiji,samo gore [emoji2]staff napisao:Znam za slucajeve kada Srbi iz Vojvodine kazu "Vi dole u Srbiji". Sta reci ali mislim da nije mesto da o tome raspravljamo.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Nikad nisam voleo da se izjašnjavam da sam vojvodjanin , i da kazem da sam iz vojvodine, uvek kažem iz Srbije iz okoline NS. I nikad me nece biti sramota da kazem ko sam i odakle sam, naravno postujem i onoga ukoliko se drugačije oseća. Treba znati svoje poreklo ko si i sta si i takva treba i da budes, a sad ko gde živi ne označava ga mora da kaže da je srbin ili bilo šta drugo., postoje Srpski državljani i Srpska nacionalnost i tako da kažem ostali građani Srbije.
Huawei
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Не кажем да се затвори него да привремено буде закључана. Из простог разлога што се више не говори о правопису већ се полемише и о националностима и разним другим стварима. Како је кренуло плашим се да се не заврши класичном политиком.toda81 napisao:Ma zasto bi se zatvarala tema.

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ljudi malo manje politike u postovima, a vise pisanja o temi.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Liman3, najbolje tako da tumacimo.
Toda81, nadam se da ce malisa biti dobro.

Toda81, nadam se da ce malisa biti dobro.
U tom duhu.Mene najviše nervira kada ljudi koriste engleske izraze a da postoje naši kao i kada netačno koriste tehnološke pojmove.Naravno uz neke izuzetke koji su se odavno ukorenili u jeziku ,tipa računar-kompjuter.znemanja napisao:Ljudi malo manje politike u postovima, a vise pisanja o temi.
-
- Sertifikovani Trol
E limanac, onda mora da se bas mlogo nerviras po forumu. 

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ljudi uživajte bre...vi barem nemate drvo (palmu) za preCednika zajedno sa Betovenom ...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
... I žirafom, Venome, i žirafom...
Poslednji Kesić je to dobro objasnio.

Poslednji Kesić je to dobro objasnio.

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica