teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Našao sam problem na mom kompu. Problem je pravila neka igrica, koja nije dobro saradjivala sa drajverom od grafike. Kada je ne diram par dana, sistem radi super.
Hardverskih problema nisam pronašao ni sa jednim programom za testiranje.
Pišem, jer možda nekom zatreba ovaj info.
Bratte ne znam sta da ti kazem. Moj drugar je mnogo jacu konfiguraciju prodavao za iste pare i na kraju je odustao od prodaje. Nema narod para za kompove definotivno...
Ma i to, a i brzo se izbace noviji delovi za iste novce, pa ti komp gubi cenu nenormalno. Ma danas mu ubacujem Linux, trebalo bi onda da radi kao munja. Sad sam na w7 ultimate, a to je jako za ovaj komp, ako ništa, onda zbog 2gb ram.
Dodaj jos 2gb, ubaci 64bit win7 i cepaj, taj komp je za net, filmove, neke igrice (nba, fifa, pes) sasvim solidan.
I da, mozes i taj procesor da kloknes i da ga dovedes na nivo 6000+.
Zasto Win 7 Ultimate?
Professional sasvim zadovoljava rad za "obicnog" covjeka...
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Sa 2gb zna da zabudali ponekad... 4gb stavis i ne brines.
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.