Mozda punjac? Jako bitna stavkadimi89 napisao:Stanem malo i razmisljam pa kojamu je onda to full opremu sto ide u njega
Opiceni oglasi
					Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
	Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Masterokrata
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

- kapoerista90
 - Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Ja sam pre ~4 meseca zvao jednog lika na oglas koji je glasio:
"Nokia 7210, original, ful pakovanje, moze zamena za skuplji."- koliko se secam SE k750i ili 6230i.
...u nadi da je ocuvan, jer mi se svidjao pre par godina, pa reko' 'ajde da i njega stavim "u kolekciju". I javlja se neki covek na telefon, ja ga pitam za stanje telefona itd. a on odgovara:
"Telefon je original iz Finske, ocuvan, ima sve od opreme." I ja "magarac" ne pitam sta sve prodavac smatra ful opremom(jer moj prevod engleskog full=sve, sva oprema u ovom slucaju), i odem da vidim to cudo uzivo.
FUL PAKOVANJE su cinili kineski punjac, onaj uski sto kosta 150 dinara u centru BG-a - na buvljaku 100, i slusalice za koje je doticni rekao "licno sam ih platio 680 dinara, original su sigurno", a telefon je bio izgreban neocekivano(da je rekao da je izgreban, pa bih se opet zgrozio, ali ovako je moj izraz lica podsecao na
 ), neke fleke preko ekrana - "druze, to je od nosenja", pomislih "pre su od tramvaja koji ga je pregazio", na slusalicama napisano mal'te ne belilom NOKIA, ja sam samo malo zagrebao noktom i posle 20 stotinki je ostalo NOKI . Uglavnom, poenta je da je u Srbiji FUL PAKOVANJE I FULL OPREMA apsolutno subjektivna stvar, i to ne samo kod mobilnih telefona, isto je i kod automobila, kao sve u full-u, samo nema klimu ni kozu, a zvucnike(koji vrede u proseku oko 2000 eura) sam ja izvadio i stavio dve fluorescentno narandzaste Pioneer-ove elipse od 100 eura, a cd-plejer XWAVE od 1000 dinara, koji je zamena za neki od 500-600 eura. I naravno, kao slag na tortu, okacen krst oko retrovizora i one SRB nalepnice na sve strane.
p.s. planeta majmuna.

"Nokia 7210, original, ful pakovanje, moze zamena za skuplji."- koliko se secam SE k750i ili 6230i.
...u nadi da je ocuvan, jer mi se svidjao pre par godina, pa reko' 'ajde da i njega stavim "u kolekciju". I javlja se neki covek na telefon, ja ga pitam za stanje telefona itd. a on odgovara:
"Telefon je original iz Finske, ocuvan, ima sve od opreme." I ja "magarac" ne pitam sta sve prodavac smatra ful opremom(jer moj prevod engleskog full=sve, sva oprema u ovom slucaju), i odem da vidim to cudo uzivo.
FUL PAKOVANJE su cinili kineski punjac, onaj uski sto kosta 150 dinara u centru BG-a - na buvljaku 100, i slusalice za koje je doticni rekao "licno sam ih platio 680 dinara, original su sigurno", a telefon je bio izgreban neocekivano(da je rekao da je izgreban, pa bih se opet zgrozio, ali ovako je moj izraz lica podsecao na
p.s. planeta majmuna.
Pazi ovo iz malih oglasa kopiram :
nokia n73 sa najnovijim muzickim softverom.ekstra stanje, ful oprema.kutija sa imei brojem.ima 2 linije u levom uglu ekrana, ali se ne sire i telefon moze normalno da se koristi.moze city.
Kakvi su ovi ljudi mymoonske rase, tako su tupi da je to strašno

i ovo ima:
Nokia
7110
85 € (NEMA U PRODAJI)
stara 7 i po godina, ocuvana, potpuno ispravna i odmah upotrebljiva, made in finland. stavljena nova baterija, traje 3-4 dana.
Hahahahahahaha aaaa

nokia n73 sa najnovijim muzickim softverom.ekstra stanje, ful oprema.kutija sa imei brojem.ima 2 linije u levom uglu ekrana, ali se ne sire i telefon moze normalno da se koristi.moze city.
Kakvi su ovi ljudi mymoonske rase, tako su tupi da je to strašno
i ovo ima:
Nokia
7110
85 € (NEMA U PRODAJI)
stara 7 i po godina, ocuvana, potpuno ispravna i odmah upotrebljiva, made in finland. stavljena nova baterija, traje 3-4 dana.
Hahahahahahaha aaaa
- Masterokrata
 - Mobil manijak

Pa jel covek rekao da se ne siredjolex napisao:ima 2 linije u levom uglu ekrana, ali se ne sire i telefon moze normalno da se koristi.
nokia 7110 kao nova cena 70eura tel0646386***
Izgleda da ima jos ljudi koji bi prodavali svoju 7110. Covece izazvao si nestabilnost na trzistu.
5130+Koss the plug....
						- Masterokrata
 - Mobil manijak

- kapoerista90
 - Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49