teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Nokia 3510
dogovor (NEMA U PRODAJI)
nokia 3510(ispravna)+nokia 6110(baterija gubi kontakt)+alcate 511(neispravan)+siemens c25(nema bateriju)+motorola cigla(neispravna)=1200din
Prodajem Nokia 6300 extra očuvanu bez i jedne packice na sebi kao nova sa full opremom, 2 punjača, USB, Hands Free, life time oko 16 sati. Sa mobitelom dolazi i kartica nova od T-mobila ne korištena pa ne znam koliko ima kredita, nije aktivirana. Takođe dođe i 1GB kartica.
Cijena: 200KM
araphel, taj e90 prodaje Peca, moderator Benchmark foruma. Ne kontam zasto je podigao cenu sada, valjda zbog cenjkanja, posto je prvo trazio na bench-oglasima oko 450e pa su verovatno oni koji su zvali probali da jos spuste cenu a stvarno i ko bi dao taj fon ispod 400-500e mora da mu zestoko gori pod nogama.
IPHON, 8GB, ful oprema, filmovi sa titlom, 400 pesama, GPS navigacija, WiFi, inovativan softver, futrola, 260 EUR fiksno.
Šta je pisac hteo da kaže? Da prodaje iPhone 3G otključan, malo korišćen čim je ubačena muzika i sve to za 260 evra? Seljak hoće nekog da zezne sa kinezom
Ispravio:gameforce:Ne stavljati telefone!Ovo je forum a ne oglasi!
Understood. Nije bilo namerno, ali potpuno si u pravu
Poslednja izmena od gargamel4 u Čet, 14. Avg 2008. 17:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Apple
iPhone 3G 16GB
1100 € (NEMA U PRODAJI)
iphone 3g 16 gb 1100 eura .iphone 8 gb 3g 900 eura, novi otkljucani, rade na svim mrezama, ful pakovanje, vise komada
Optimistican ovaj batica oce to tako
Azimuth, Davno davno,kad su davali Siemens c60,on je imao 064 logo na zadnjoj masci.Recimo,kada sam bratu uzeo 6500classic,nije bio kodiran,to je bilo negde na proleće.međutim,zimus,kada sam tadašnjoj devojci uzeo Samsung j100,ili kako već bešse,onaj crni jednostavni sa 3g,on je bio kodiran.nijedan od njih nije iamo ništa specifično u meniju,osim srpskog jezika.
loki13, kolko bre Asus EEE? Ja koliko sam informisan nov je oko 200e, nanu mu njegovu bas je postao konkurencija mobilnim telefonima po pitanju multimedije i prenosivosti.
Pazi ovo:
N70 briljantno stanje, usb, cd, slusalice 3.5mm(ad 45), 512mb, nije sa mreze, moze zamena uz moju doplatu!!moze sms!loznica!!!
Ovo je novi izraz u oglasima, svi kazu extra, kao nov i slicno, ovaj je bas resio da bude inovativan.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.