teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Pinocio, skini Subtitle Workshop i podesi prevod, imaš dosta tut na netu za Subtitle Workshop.
Okačio sam ti na našem jedno kratko upustvo: https://www.box.com/s/626a760d68ae96e63590
Dobar program za stelo anje prevoda je i Time Adjuster za koji takoje imas dobar tutorijal na goutube, a ja sam naso jedan tutorijal od cika Albanca koji je fino objasnio postupak
znemanja, znaci ti si "krivac" za Exam , hvala na predlogu, film je fantastican.
Inace, odgledao i Deadfall, o kojem je takodje ovde bilo reci, nije nesto ekstra, ali nije los. Prvi put vidim Erika Banu u tako mracnoj i surovoj ulozi (ne racunajuci ulogu u Star Trek-u).
Ljudi,ko slucajno ne zna,najbolji sajtovi za prevode...podnapisi.net i titlovi.com
pozz
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Za sve one kojima se dopao "The Prestige", evo još jedan film na sličnu foru, za nijansu je slabiji od The Prestige, ali opet jako dobar i kvalitetan film.
lesa0208, i ja pratim isto "Gator Boys" znaci momci me potpuno odusevljavaju,ne mogu da verujem da ono sve rade sa aligatorima.Kada njih gledam cini mi se da i ja onako mogu sa lakocom da se igram sa njima,mada se grdno varam..
Gator Boys idu i ovde kod mene, pogledam kad ih "ufatim" na tv-u, ludaci su...
Takodje nekad naletim i na American Pickers i Cash Cowboys. Radi se o americkim i kanadskim kupcima i preprodavcima starih stvari.
Od filmova, juce odgledao Resident Evil: Retribution, sranje zivo od filma, ali fransiza nikad i nije bila nesto posebno.
Baraba, bas tog tipusa. Ne mogu da veruje, prvi put gledam tog Sulju i u vecerasnjoj epizodi samo sto nije riknuo, ne dise... pitanje je da li ce da "pretekne"
American Reunion - nista posebno.Pogotovo ce biti los film nekom ko nije gledao nijedan prethodni. Jedino mozda onaj matori izvlaci prosek svojom pojavom i glumom,sve ostalo daleko ispor proseka
pinocio - pusti film preko bs playera, on ce ti sam naci titlove a posle pusti film preko cega god hoces... naravno, kada pustas film prvi put, da bi nasao srpski ili hrvatski prevod, obrisi neke prevode ako postoje u folderu koji si skinuo sa neta da bi BS pokrenuo trazenje...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.