Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Najbolje je da i film i prevod imaju isti nazkv i onda ce bez problema pronaci titl
Note IV N9100 dual
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Sredio sam ja to davno... skinuo sam drugi snimak filmaluca napisao:pinocio - pusti film preko bs playera, on ce ti sam naci titlove a posle pusti film preko cega god hoces... naravno, kada pustas film prvi put, da bi nasao srpski ili hrvatski prevod, obrisi neke prevode ako postoje u folderu koji si skinuo sa neta da bi BS pokrenuo trazenje...

Premium Rush - film po mom ukusu. Iskace iz klisea (zbog bajsova),dinamican...
8,5/10 - preporuka
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Odgledano ovog snežnog vikenda:
Premium Rush 8/10 - skroz lud film, lud i neobičan
Deadfall 8/10 - solidan triler, možda sam očekivao više
End of watch 9,5/10 - iznenađujuć koncept, odlična kamera i režija
Premium Rush 8/10 - skroz lud film, lud i neobičan
Deadfall 8/10 - solidan triler, možda sam očekivao više
End of watch 9,5/10 - iznenađujuć koncept, odlična kamera i režija
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
E bas super sto se jos nekima svideo Premium Rush. 
Nisam ocekivao nista posebno, ali kao kontam posto je Joseph Gordon-Levitt, valjda nece da omane. Holivud ipak zna ponekad da iznenadi nekom novom idejom za film.

Nisam ocekivao nista posebno, ali kao kontam posto je Joseph Gordon-Levitt, valjda nece da omane. Holivud ipak zna ponekad da iznenadi nekom novom idejom za film.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
m@c|-|oR napisao: Deadfall 8/10 - solidan triler, možda sam očekivao više
Pa to ja kazem za Deadfall,nekako brz kraj,trebalo malo da bude na kraju da da ona devojka se izvuce nekako i da ode sa plavusanom negde na Maldive,i da zive dugo i srecno do kraja zivota

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Potpisujem! Sinoc gledao. Preporuka.m@c|-|oR napisao: End of watch 9,5/10 - iznenađujuć koncept, odlična kamera i režija
Bonus od sinoc

Battleship - plitak film,al u pojedinim momentima ima lepih scena (pre svega vezano za brodove)
6.5/10
- m@c|-|oR
- Expert
Pinocio, nemoj samo Battleship!!
Ajde, poneka scena je dobro ispala. ali zaplet, radnja, ceo paket...

Jao majko!
Tako sam se osećao kad sam, pun sebe, otišao u bioskop da gledam "Dan nezavisnoti", pre xy godina. Počne lepo film (čak se i Bela Kuća ruši), a onda - Vil Smit nokautira E.T.-ja, Džef Goldblum ubacuje virus u njihov mainframe, a PreCednik USofA (uz pijanog pilota poljoprivrednog aviona) seda u F-18/a i odleće u slavu.

Ajde, poneka scena je dobro ispala. ali zaplet, radnja, ceo paket...

Jao majko!
Tako sam se osećao kad sam, pun sebe, otišao u bioskop da gledam "Dan nezavisnoti", pre xy godina. Počne lepo film (čak se i Bela Kuća ruši), a onda - Vil Smit nokautira E.T.-ja, Džef Goldblum ubacuje virus u njihov mainframe, a PreCednik USofA (uz pijanog pilota poljoprivrednog aviona) seda u F-18/a i odleće u slavu.

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Battleship sam gledao u bioskopu kad je izasao, i meni se dopao, mada nisam bio odusevljen. Utisak jedino ostave dobri zvucni i vizuelni efekti.
Sto se Dana Nezavisnosti tice, to je jedan od najvecih blokbastera svih vremena, film godine 1996. Prica i rezija jesu mlohave, tipicno za Rolanda Emeriha, koji kao da je brat blizanac Majkla Beja. Sta znam, ja volim te filmove katastrofe gde je planeta u opasnosti i uvek im se povremeno vracam i odgledam ih.
Sve u svemu, na sci-fi treba bas tako i gledati, science fiction.
Sto se Dana Nezavisnosti tice, to je jedan od najvecih blokbastera svih vremena, film godine 1996. Prica i rezija jesu mlohave, tipicno za Rolanda Emeriha, koji kao da je brat blizanac Majkla Beja. Sta znam, ja volim te filmove katastrofe gde je planeta u opasnosti i uvek im se povremeno vracam i odgledam ih.

Sve u svemu, na sci-fi treba bas tako i gledati, science fiction.

21 Jump Street - uh,razocaran sam filmom... ocekivao sam mnogo vise.
5.5/10
5.5/10
- m@c|-|oR
- Expert
Green, ja sam lično veliki ljubitelj tog žanra. Ono što mi smeta kod "Dana Nezavisnosti" je što je jedna odlična tema tako traljavo odrađena.
Uz rizik da odem u off topic: pazi 'vako, neka tehnološki napredna civilizacija prevali toliki put do nas, matični brod im veličine 1/4 Meseca (ako se ne varam), imaju naoružanje kome Zemaljski sistemi ne mogu ni prići. E, ta civilizacija uništi 90% elite Zemaljske vojske i avijacije i neznamkoliko gradova.
A onda ono što je ostalo, uključujući PreCednika i onog pijanog pilota pobedi!?!?!
I to sve zahvaljujući genijalnom Džefu Goldblumu koji ubaci virus u njihov kompjuter!?!?!
Glupi vanzemaljci, ko im kriv kad koriste Windows, ili Linux ili (da me ne čuje miodrage) MacOS???
Da ne budem prestrog, Vil Smit koji nokautira vanzemaljca i nije tako loša scena. Ako izuzmemo da taj isti vanzemaljac ima sposobnost kontrole uma i da je možda mogao da tu sposobnost upotrebi. Ali, dobro, bio je u nesvesti nakon pada letelice.
Eto, ispraznio sam se. Slične komentare i detalje bih mogao da navedem i za "Battleship", ali bolje da stanem ovde.
Moraju Ameri da pobede sve, pa to ti je!
Uz rizik da odem u off topic: pazi 'vako, neka tehnološki napredna civilizacija prevali toliki put do nas, matični brod im veličine 1/4 Meseca (ako se ne varam), imaju naoružanje kome Zemaljski sistemi ne mogu ni prići. E, ta civilizacija uništi 90% elite Zemaljske vojske i avijacije i neznamkoliko gradova.
A onda ono što je ostalo, uključujući PreCednika i onog pijanog pilota pobedi!?!?!
I to sve zahvaljujući genijalnom Džefu Goldblumu koji ubaci virus u njihov kompjuter!?!?!
Glupi vanzemaljci, ko im kriv kad koriste Windows, ili Linux ili (da me ne čuje miodrage) MacOS???
Da ne budem prestrog, Vil Smit koji nokautira vanzemaljca i nije tako loša scena. Ako izuzmemo da taj isti vanzemaljac ima sposobnost kontrole uma i da je možda mogao da tu sposobnost upotrebi. Ali, dobro, bio je u nesvesti nakon pada letelice.
Eto, ispraznio sam se. Slične komentare i detalje bih mogao da navedem i za "Battleship", ali bolje da stanem ovde.
Moraju Ameri da pobede sve, pa to ti je!
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
m@c|-|oR, sve to stoji, jer, logicki posmatrano, takvi filmovi nikad ne prolaze. U pitanju je samo "zabava miliona", nista drugo. Koga briga sto je prica traljava ako ce filmadzijama doneti milione novaca. No dobro, da ne idemo dalje u off... 
Juce odgledao jedan od omiljenih filmova iz detinjstva, Flight of the Navigator (1986). I ovde ima masa nelogicnosti, ali jbg, film je to... ;D

Juce odgledao jedan od omiljenih filmova iz detinjstva, Flight of the Navigator (1986). I ovde ima masa nelogicnosti, ali jbg, film je to... ;D
Killer Elite - propustio sam neku nit u razvoju filma,i jedva posle ukapirao stvari
Ima Jason Statham i mnogo boljih filmova.
7/10
Ted - reklamiran na pojedinim mestima kao komedija godine,uopste nije opravdao ocekivanja. Nisam video u filmu nista posebno sto bi me nasmejalo. Ok je film,za decicu u ovim uslovima zimske idile... nekako se bas uklapa. Vredi ga pogledati,al generalno,nista posebno
6/10
Looper - uh... naprosto sam odusevljen filmom.Uz End og watch i Premium Rush,jedan od boljih medj ovim novijim.
Tek sad sam skontao ovog glavnog glumca, Joseph Leonard Gordon-Levitt. Pa i Premium Rush je njegov film... malo sam gledao spisak filmova i ima ih bas pozamasan broj i mnoge sam vec i gledao,ali eto... nije mi ostavljao neki poseban utisak,do ova dva poslednja.
9/10 - preporuka

Ima Jason Statham i mnogo boljih filmova.
7/10
Ted - reklamiran na pojedinim mestima kao komedija godine,uopste nije opravdao ocekivanja. Nisam video u filmu nista posebno sto bi me nasmejalo. Ok je film,za decicu u ovim uslovima zimske idile... nekako se bas uklapa. Vredi ga pogledati,al generalno,nista posebno
6/10
Looper - uh... naprosto sam odusevljen filmom.Uz End og watch i Premium Rush,jedan od boljih medj ovim novijim.
Tek sad sam skontao ovog glavnog glumca, Joseph Leonard Gordon-Levitt. Pa i Premium Rush je njegov film... malo sam gledao spisak filmova i ima ih bas pozamasan broj i mnoge sam vec i gledao,ali eto... nije mi ostavljao neki poseban utisak,do ova dva poslednja.
9/10 - preporuka
Ja malopre overio Hobite i mogu vam reci da su dobri skroz, tako da vam preporucujem da odete i overite film 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
lesa0208, ako napises jedan spojler, dolazim u Uzice..
Idem u Subotu da gledam... Jel vredi to sto je 3d ? Samo mi to reci ? I jel realno da budu 3 filma (jer po tome , gospodar bi trebao da bude razvuce na 9 extended filmova
)

Idem u Subotu da gledam... Jel vredi to sto je 3d ? Samo mi to reci ? I jel realno da budu 3 filma (jer po tome , gospodar bi trebao da bude razvuce na 9 extended filmova

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Pojavio se i Bluray rip Loopera, pa koga zanima moze ga lako naci i skinuti...
Layne meni se generalno ne svidjaju filmovi koju su 3D, vise mi je ta fora za animirane... Al hobit uopste nije bio los u 3D varijanti, sta znam meni se svideo skroz 

- m@c|-|oR
- Expert
Imaš li ti decu, druže? Da li bi ih pustio mirne savesti da gledaju Teda?Pinocio napisao:Ok je film,za decicu u ovim uslovima zimske idile... nekako se bas uklapa. Vredi ga pogledati,al generalno,nista posebno

A kako bi im posle objasnio šta on to radi sa onom tetom i sa onom čudnom cigaretom? I zašto toliko psuje?

Slažem se da film nije ništa posebno, ali za decu sigurno nije. To sam komentarisao pre nekoliko strana baš ovde.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Slažem se, moj sin je počeo da radi sklekove posle te scene, mada je shvatio da to nije tom@c|-|oR napisao: A kako bi im posle objasnio šta on to radi sa onom tetom i sa onom čudnom cigaretom? I zašto toliko psuje?
![]()
Slažem se da film nije ništa posebno, ali za decu sigurno nije. To sam komentarisao pre nekoliko strana baš ovde.

lesa0208, je l' Hobit u onoj specijalnoj 48 fps tehnici, je l' se primećuje neka razlika u odnosu na običan 3D?
Nije mi jasno kako planiraju da naprave 3 filma od te knjige, kad su od onolikih Gospodara napravili isto tri ?!
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Strasno si u pravu sto se Teda tice, los primer klincima. Od serija Homeland i Dexter pratim svakih 7 dana, naravno. Poslednji film koji sam pogledao je Lawless odlican film. http://www.imdb.com/title/tt1212450/