Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Dugo sam izbegavao, ni sam ne znam razlog, filn The Guard i slucajno naleteh na hbo pre neko vece. Izuzetno zanimljiv, definitivna preporuka.
Off: hajde neko od vas dobrih ljudi koji imate pristupe privatnim trekerima da mi pogleda postoje li tutorijali Lynda za html,javascript, css i SEO, to bi bas treba a ne mogu da nadjem
Off: hajde neko od vas dobrih ljudi koji imate pristupe privatnim trekerima da mi pogleda postoje li tutorijali Lynda za html,javascript, css i SEO, to bi bas treba a ne mogu da nadjem
12 godina na forumu!
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ovako je sa 40 (2012) This Is 40 (original title).

Jednostavan i plitak film, bez neke posebne radnje.
Ali...
Tako sam se slatko smejao skoro sve vreme!!
Odličan za porodično vikend gledanje, ali bez dece mlađe od 16 godina (mnooooogo se psuje).
Napomena, gledati tek sa 38+ godina!
7/10

Jednostavan i plitak film, bez neke posebne radnje.
Ali...
Tako sam se slatko smejao skoro sve vreme!!

Odličan za porodično vikend gledanje, ali bez dece mlađe od 16 godina (mnooooogo se psuje).

Napomena, gledati tek sa 38+ godina!

7/10
Poslednja izmena od m@c|-|oR u Pon, 25. Feb 2013. 09:22, izmenjeno 1 put ukupno.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- m@c|-|oR
- Expert
Sedam psihopata (2012), Seven Psychopaths (original title).

Ja bih rekao da su autori filma psihopate. Opet sam se smejao skoro dva sata. Blesav, ali dobar film.
7,5/10
Plagijator (2012), The Words (original title).

Priča o piscu, koji piše priču o piscu, koji piše priču o piscu, koji... Interesantna drama, ne toliko dobra gluma i režija. Nedostaje mi završetak...
6,5/10

Ja bih rekao da su autori filma psihopate. Opet sam se smejao skoro dva sata. Blesav, ali dobar film.
7,5/10
Plagijator (2012), The Words (original title).

Priča o piscu, koji piše priču o piscu, koji piše priču o piscu, koji... Interesantna drama, ne toliko dobra gluma i režija. Nedostaje mi završetak...
6,5/10
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
-
- Sertifikovani Trol
Hotel Transylvania - zanimljiv crtac, ali su previse forsirali mejnstrim i time pokvarili utisak. Vredi pogledati radi malo razonode, medjutim nije nista posebno.
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Koji film/seriju ste poslednju gledali?
sinoc odgledao "Stand up guys" preporuka,filmčina!!
Here comes the boom (2012) - prica o profesoru biologije koji zeli da novcano spase neke skolske sekcije tako sto pocinje da trenira za MMA i UFC meceve.
Iznenadjen sam ovom komedijom koliko je solidna u odnosu na ostalo sto nam dolazi iz Holivuda. Film je prepun sitnih ali odlicnih sala, gegova i zajebancija. Preporuka...
Iznenadjen sam ovom komedijom koliko je solidna u odnosu na ostalo sto nam dolazi iz Holivuda. Film je prepun sitnih ali odlicnih sala, gegova i zajebancija. Preporuka...
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
http://www.imdb.com/title/tt1623205/
Mislim da bi film bio bolji bez 3d ali dobro, samo zbog vestica treba da se odgleda
Mislim da bi film bio bolji bez 3d ali dobro, samo zbog vestica treba da se odgleda

http://en.wikipedia.org/wiki/Witness_(1985_film)
Strasan flm,ko nije gledao obavezno nek overi.Harison Ford u glavnoj ulozi.Igra i Deni Glover kao negativac
Strasan flm,ko nije gledao obavezno nek overi.Harison Ford u glavnoj ulozi.Igra i Deni Glover kao negativac
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Wikings,House of cards(ima engleska i americka verzija)
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Svestenikova deca
- sta znam,zanimljiv film,ideja odudara od ostalih... svidjaju mi se scene... onako,opustajuci filmic
7,5/10

7,5/10
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Sasio sam svih 5 sezona Breaking Bad serije i ne mogu da docekam jun/jul kada dolazi jos 8 epizoda....
Svaka preporuka
Svaka preporuka
D500&E71
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
loki13, vrhunska serija.
ja sam ih pogledao za veoma kratko vreme i bas su mi unele pometnju u bracni zivot.
ja sam ih pogledao za veoma kratko vreme i bas su mi unele pometnju u bracni zivot.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Breaking Bad odlična, isto čekam jun
Preporuka i za Revenge http://www.imdb.com/title/tt1837642/?ref_=fn_al_tt_1
Odlična S1, S2 još bolja. Pogledajte.

Preporuka i za Revenge http://www.imdb.com/title/tt1837642/?ref_=fn_al_tt_1
Odlična S1, S2 još bolja. Pogledajte.
-
- Sertifikovani Trol
K-PAX, ponovo posle duzeg vremena. 

psyhound, to mi je omiljeni film
, ako se shvati na pravi nacin, jos vise cete zavoleti ljude koji vam puno znace u zivotu...
Change the way you look at the world... 
Juce odgledao jedan maksimalno interesantan film, koji svima preporucujem: Robot & Frank (2012) - film se desava u bliskoj buducnosti, gde Frenk, inace bivsi provalnik koji sve vise postaje senilan, dobija od svog sina humanoidnog robota pomocnika da se brine o njemu. Kako vreme odmice, Frenk sve vise polaze nadu da ce mu robot odlicno posluziti za pljacku nakita jednog mladog dobrostojeceg bracnog para. Ekstra, ekstra filmic...

Juce odgledao jedan maksimalno interesantan film, koji svima preporucujem: Robot & Frank (2012) - film se desava u bliskoj buducnosti, gde Frenk, inace bivsi provalnik koji sve vise postaje senilan, dobija od svog sina humanoidnog robota pomocnika da se brine o njemu. Kako vreme odmice, Frenk sve vise polaze nadu da ce mu robot odlicno posluziti za pljacku nakita jednog mladog dobrostojeceg bracnog para. Ekstra, ekstra filmic...

Не знам да ли је неко поменуо Пијев живот (http://www.imdb.com/title/tt0454876/), препорука од срца да погледате филм. =)
Слобода или смрт
- m@c|-|oR
- Expert
Green, gledao Robot & Frank. Fina pričica, nije uopšte loš.
bestboy, moguće da sam ja (a i još neki) pominjao Life of Pi. Mene je "pomerio" film, koliko je dobar! Od režije, fotografije, efekata, do dramatičnog raspleta na kraju... Mogao bih više puta da ga gledam.
bestboy, moguće da sam ja (a i još neki) pominjao Life of Pi. Mene je "pomerio" film, koliko je dobar! Od režije, fotografije, efekata, do dramatičnog raspleta na kraju... Mogao bih više puta da ga gledam.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica