teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Dobar, dobar... Meni je Rivs bas tako glumac za te napacene likove koji imaju manje emocija od crknutog konja.
Sam film je malo jaci prosek i izvlaci ga nekoliko epic scena.
Green, taj je bio dobar.
Nego, jesi pogledao AUS seriju "Utopia"? Prijatelj mi savetuje da je pogledam, jer je - po njemu - slika i prilika naše bivše firme.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Nisam bas pogledao u pravom smislu reci (serije inace ne gledam), ali znam je, jer mi je u opisu posla repliciranje dvd diskova, pa sam tako par puta radio i Utopiu. Tad sam malo i gledao. Po onome sto sam odgledao, ekstra je.
Ja sam se smorio kad sam ga pogledao. Nisam ocekivao nesto mnogo, ali svakako jesam vise od dobijenog. Prosecna gluma, Dzef Bridzis pravi iste face kao u "True Grit" ili "RIPD", Dzulijen Mur podbacila, onaj mladi glumac uspavljuje publiku.. samo je mlada glumica mogla da se gleda!
Inace, pre par dana sam pogledao "Insurgent (2015)" - i bacio oko dva sata zivota.
Ma brate, cekao sam film toliko dugo i onda se smorio. Sto kazes, "RIPD" iz srednjeg veka.
Je l' Insurgent mnogo losiji od Divergent? Hteo i to da bacim pogled kad budem stigao...
Kingsman: The Secret Service (2014) - Koje je ovo s***e, ali pozitivno s***e ima nekih dobrih fora, odskače od šablona koji se očekuje. Film je koktel raznih žanrova koji ga čine čas dobrim, čas lošim. Ocena....hm, odgledajte ga
Green napisao:psyhound, ako volis Rivsa u takvim ulogama, pogledaj The Day the Earth Stood Still.
E super. Taman da ne razmisljam sta da gledam sledecu smenu na poslu.
Stephen King's A Good Marriage (2014)... Uopste ne vidim smisao postojanja ovog filma. Toliko je linearan da bukvalno prva stvar koju sam pomislio tako se film i zavrsio. Nema plot tvistova, nikakvog posebnog desavanja... samo jedna ravna linija...
Jupiter Ascending (2015) - Ne vredi gledanja, toliko su natrpali film da je to očajno. Gluma je takođe loša, mada prisustvo Mile Kunis je neka pozitivna strana . No, moram priznati da sama ideja nije toliko loša, ali je izuzetno loše realizovana. Ako bih mora da ocenim to bi bilo 3/10.
I ja mu dajem istu ocenu. Ideja je pristojna, i to je jedino vredno pomena kod tog filma. A Mila Kunis meni nije ni nesto mnogo zgodna riba, a ni dobra glumica.
Trebalo mi je 3 godine da pogledam, al' oke Mislim da su mu dali losiju ocenu na IMDb-u nego sto zasluzuje. Meni je oke. Nije preterano , ali mi nije zao sto ga pogledah.
I Rijana nikad zenstvenija, ma koliko paradoksalno zvucalo
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.