Nasi avatari...
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
ahahahahahaha zavodnick, to sto si zamalo procitao.... covece...
lesa0208, lep ljubimac mada nisam neki fan 'insekata', osim spike od malopre, u automobilizmu, tog starog insekta bih rado posedovao, uz doterivanje i nekih custom made stvarcica..
da kazem i ja koju rec za avatar... kada sam pravio profil, nisam znao sta da stavim za nick, pa stavih Peru Detlica, jer sam obozavao da ga gledam u 7 ujutru na rts-u, pre odlaska u skolu.... kad je jos bilo to... i bio mi je i avatar duze vreme, skoro godinu dana... pa me smorio... i eto sad mi stoji CM logo jer mi je simpa skroz.... a kad budem imao vremena bice saposlen fotosop oko avatara..

lesa0208, lep ljubimac mada nisam neki fan 'insekata', osim spike od malopre, u automobilizmu, tog starog insekta bih rado posedovao, uz doterivanje i nekih custom made stvarcica..
da kazem i ja koju rec za avatar... kada sam pravio profil, nisam znao sta da stavim za nick, pa stavih Peru Detlica, jer sam obozavao da ga gledam u 7 ujutru na rts-u, pre odlaska u skolu.... kad je jos bilo to... i bio mi je i avatar duze vreme, skoro godinu dana... pa me smorio... i eto sad mi stoji CM logo jer mi je simpa skroz.... a kad budem imao vremena bice saposlen fotosop oko avatara..

Samo nek se rolaju....sarme.
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Pera Detlic, to su ti nepredidjene situacoje kad ustanem rano ujutro i krenem da citam
Nego, mislio sam da sa lesa0208 nesto ne valja... Jbt, lozi se na babuskare
No kako vidim, Ninolina nam je pobrisala pola postova sto nije lijepo od nje... Ninolina, ako citas ovo, NEPRAVEDNA SI
Nego, juce sam omanuo da slikam nekog starog ficu ( e ovo ne mozete da fulite kao ja, mislim da lose procitate ) koji jer tjuniran... To sam htio da stavim za avatar, ali u ficu je ugradjen nekakav motor, tako da sasija ide 20m ispred karoserije....
damn 

No kako vidim, Ninolina nam je pobrisala pola postova sto nije lijepo od nje... Ninolina, ako citas ovo, NEPRAVEDNA SI

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Dream Weaver
- Mobil manijak
lesa0208, tebi je puna gajba zivotinja i buba
lesa je sale a sta ti znaci 0208? Da li ti je to rodjendan?
mogao bi da okacis slike cuke
Sta mislite da li da promenim nik u boris? Prosto i jednostavno
samo ako nije zauzet
zavodnick, mora da si iritirao tog psa
i mene je jedan davno ujeo ali bih i dalje voleo da imam jednog i uvek se odusevim kad ih vidim. Narocito engleske buldoge, haskije i malamute

lesa je sale a sta ti znaci 0208? Da li ti je to rodjendan?

mogao bi da okacis slike cuke

Sta mislite da li da promenim nik u boris? Prosto i jednostavno

zavodnick, mora da si iritirao tog psa

and justice for all...
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
zavodnick, ja sam izbrisao sve što fali jer je priča žešće otišla u stranu, i ponovo ću ako bude trebalo...
● PRAVILA FORUMA ●
Dream Weaver, pa nije bas puna to su tri zivotinje ne zauzimaju nesto puno prostora
sem psa :p. A pa da lesa zbog Sale a 0208 je datum rodjenja nekada davnko kada sam pravio mail nije bilo slobodno sam lesa pa sam iskombinoao to i onda mi to sada svugde nik. Pa promeni u Boris ovako si kao program:D. imas pp da ne idem u off sa slikama

- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Miškoni, opusteno samo...
Dream Weaver, Boka, mozes i to, mozes i Boris
Ma sve je cool
Da ne znam da si covjek, pomislio bih da si bot
lesa0208, stara baba ( zamalo procitano )
A avatar... nemoj, nemoj... bez paukova vise
Testiraj je, ako te ujede i postanes Spider-man, zene ce te voljeti 

Dream Weaver, Boka, mozes i to, mozes i Boris

lesa0208, stara baba ( zamalo procitano )

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Dream Weaver
- Mobil manijak