OdličanJeMemo, ako ti se tema ne svidja, zasto je komentarises... Jos jednom, svako ima pravo da otvori temu ako ga nesto zanima, prema tome ako ti se tema ne svidja to nije moj problem...
Hahahaha! Success!spirit12 napisao:psyhound, hoces reci da ako sam se odlucio za beli telefon, nisam siguran u svoju seksualnu orijentaciju, ni u identitet ...
I mene taj osećaj hvata, ali šta ću kada ne mogu da ostanem imun na neke gluposti izrečene u ovoj temipsyhound napisao:
Kako imam osecaj da ce da nam podele upozorenja pred ban zbog ove teme...
da, pogotovo sa mog novog belog telefona....psyhound napisao:spirit12, aaaahahahahahahaa! Good one! +1 internet za tebe!![]()
Hahaha, svaka mu čast. Baš sam se ismejao zbog ovoga...Behemoth napisao:Meni mozda niko ne govori da sam gej zbog belog telefona mozda sto treniram MMA,pa verovatno znaju kakve posledice to moze imati po njih![]()
Doduse,jedan gej me je vredjao da sam ja varvarin sto se bavim tim sportom i svasta mi dobacivao.Kad sam ga pitao da resimo to ko muskarci on je rekao da je zena.
Inkognito?luca napisao:Inace, ja sam ozenjen i cesto imam beli telefon... Sta sam onda ja?!?