I? Kako sluzi? Kazes da si ocekivao da je malo veci... pa zar nije dobra stvar sto je tako mali??
Upgrade slušalica i preporuka
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Koren
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Posle kraceg razmisljanja resih i ja da odradim ovaj upgrade sluski
Impresije:
Iako koristim nokiu 6230i uglavnom za radio (dok ne uzmem 512 karticu) zvuk je neuporedivo jaci sa mojim sony slusalicama! Ali ono sto mene jos vise odusevljava je sto su mi nokijine slusalice non stop ispadale iz usiju, dok ove su ove proverene i ne mrdaju!
Jednom recju prezadovoljan sam!
Resursi:
Najskuplja stvar je taj pozlaceni konektor (98din "Kanibal"), kablic sam nasao u kuci, a lemilica i drugi alati su mi na raspolaganju iz kucne radionice
Mane:
Jedino sto bih naveo kao manu je sto je sada malo komplikovanije koristiti handsfree za pricu, zbog duzine kablova jer su sada duzi za duzinu kabla od slusalica, ali to je minoran promlem
Slika:

Mali savet za sve koji zele ovo da urade, slobodno, uopste nije tesko, pogotovo uz uputstva iz prethodnih postova. Samo se naoruzajte strpljenjem jer su sve zice sitne i nezgodne za lemljenje! Ali posle malo nerviranja slede dani uzivanja u boljem i lepsem zvuku!!!
PozZ
Impresije:
Iako koristim nokiu 6230i uglavnom za radio (dok ne uzmem 512 karticu) zvuk je neuporedivo jaci sa mojim sony slusalicama! Ali ono sto mene jos vise odusevljava je sto su mi nokijine slusalice non stop ispadale iz usiju, dok ove su ove proverene i ne mrdaju!
Resursi:
Najskuplja stvar je taj pozlaceni konektor (98din "Kanibal"), kablic sam nasao u kuci, a lemilica i drugi alati su mi na raspolaganju iz kucne radionice
Mane:
Jedino sto bih naveo kao manu je sto je sada malo komplikovanije koristiti handsfree za pricu, zbog duzine kablova jer su sada duzi za duzinu kabla od slusalica, ali to je minoran promlem
Slika:

Mali savet za sve koji zele ovo da urade, slobodno, uopste nije tesko, pogotovo uz uputstva iz prethodnih postova. Samo se naoruzajte strpljenjem jer su sve zice sitne i nezgodne za lemljenje! Ali posle malo nerviranja slede dani uzivanja u boljem i lepsem zvuku!!!
PozZ
Treba mi DOBAR predlog izbora slušalica (sad kad već imam taj adapter, nažalost SE, mada nije baš loše...)
Zenhajzer mi je 1. opcija (čuo jednom, 30 sek. na I-river, uuhhh, bruka). Sve ostalo dolazi u obzir, samo da je neko proverio, jel'.
Moja trenutna referenca - neki Panasonic (veeelik) od 1.000 dindži, ali radi - super, kristal kril, bass - ok.
Bouz - imao na pozajmici sluške na 2 dana, ne znam sad koji je model, ali, takođe
Cena - poželjna, ali nebitna, zvuk je to.

Ma ne znam ni zašto ovo pišem, sutra idem u tu radnju u Č.Čapl. baš da vidim, ali me zanima to oko tih cena, i kvalitet
Zenhajzer mi je 1. opcija (čuo jednom, 30 sek. na I-river, uuhhh, bruka). Sve ostalo dolazi u obzir, samo da je neko proverio, jel'.
Moja trenutna referenca - neki Panasonic (veeelik) od 1.000 dindži, ali radi - super, kristal kril, bass - ok.
Bouz - imao na pozajmici sluške na 2 dana, ne znam sad koji je model, ali, takođe
Cena - poželjna, ali nebitna, zvuk je to.
Ma ne znam ni zašto ovo pišem, sutra idem u tu radnju u Č.Čapl. baš da vidim, ali me zanima to oko tih cena, i kvalitet
http://chenry5.photosite.com/~photos/tn ... 266000.jpg
E ovaj adapter me interesuje, ako neko zna kako da se napravi bez one stampane plocice neka javi, please

E ovaj adapter me interesuje, ako neko zna kako da se napravi bez one stampane plocice neka javi, please

Poslednja izmena od mkvb u Pet, 02. Jun 2006. 14:39, izmenjeno 2 puta ukupno.
HOX Titanium gray
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Vlada Zem, jeste za Nokiu, pogledaj link iznad slike, ja sam isprobavao kojekakve kombinacije sa lemljenjem i za sada neuspesno, ima mnogo zica, dve za jedan kanal, dve za drugi kanal, dve za mikrofon i ostaju mi tri zice, kada njih spojim zajedno telefon se prebaci u mod za slusalice ali mi je zvuk mono po jednom kanalu!
Ma pronaci cu ja pravu kombinaciju, ima da ga napravim! 
HOX Titanium gray
- blade_bre
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
mkvb, ima na prvoj/drugoj strani ove teme 2 linka sa semama za povezivanje zica...
http://www.hackaday.com/entry/1234000220054587/
Mada, ucestvovao si tada u razgovoru... trebalo bi da znas...

Mada, ucestvovao si tada u razgovoru... trebalo bi da znas...
...shit happens... keep d smile!
hehe ... bio sam zauzet .... ja cu da ih dizajniram da ne izgledaju tako sklepanoblade_bre napisao:Pa, eto, Koren bi mogao da se ponudi kao forumski fabrikant adaptera...![]()
Gde je sad b_udder
p.s. sto se tice te radnje sa sluskama u podzemnom kod Doma Omladine, zove se "300 chuda" .... imaju Sony, Koss i poslednji put sam video jedne Sennheiser ...
pozdrav...
p.p.s. nisam ti uspeo poslati onaj e-book zbog glupog yahoo-a i 10MB ogranicenja za attachment .....pokusacu preko gmail-a ...
Znam za to, napravio sam takav "adapter" ali mi je na slusalicama dugacak kabal + kabal od telefona do adaptera = 2m kabla u dzepu! Malo me to nervira a pronasao sam onu sliku adaptera bez stampane ploce, znaci moze da se napravi, e sad ovako, uspeo sam jedne slusalice da rasturim, pronasao sam semu pop-porta i probao da napravim takav adapter ali bezuspesno, 2 i 3. kontakt treba da budu spojeni da bi se telefon prebacio u mod za slusalice a 11, 12 i 13 14. kontakti su audio izlazi (L+ -, r+ -) ali kada uzmem samo te audio izlaze imam mono zvuk na oba kanala, sve sam probao i nisam uspeo da dobijem stereo zvukblade_bre napisao:mkvb, ima na prvoj/drugoj strani ove teme 2 linka sa semama za povezivanje zica...
Mada, ucestvovao si tada u razgovoru... trebalo bi da znas...![]()

Ako neko ima resenje bio bih zahvalan
HOX Titanium gray