* * * OKUPLJANJE FORUMASA 2006 * * *

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

E malo sam kasno video temu...Podrzavam predlog za okupljanje,takodje dolazim gde god treba...Posto sam iz ns-a probacu da se povezem sa ns-forumasima-ima ih... pa da zajedno odemo do mesta gde ce biti okupljanje (najverovatnije bg).
Bilo bi lepo da datum,vreme i mesto odrede par forumasa iz bg-a,okace na forum i to je to.Ko dodje dodje,ko ne sledeci put ce...
AJMO LJUDI ORGANIZUJTE :lol: :D :) :wink: :roll:
MNJIH!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Jedan je predlog vec bio...znachi subota,29. april,19h ispred Pravnog fakulteta...e sad nek ovo bude neki kalup...sad se vi nadovezujete na ovo,recite dal vam odgovara datum,vreme,mesto itd pa cemo na osnovu toga da odredimo dal da menjamo datum,vreme mesto ili shta god treba... 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Dexter, meni odgovara ovaj tvoj predlog, možemo da predložimo recimo par datuma i otvorimo glasanje, pa da vidimo šta većini odgovara :wink: :)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Evo ja predlazem 15. april (19h, pravni) jer je 29. april mnogo daleko... ima da se zaboravi tema do tad. Do 15. moze sve da se isplanira. STA VI MISLITE DA LI JE BOLJE?
Jel' ima da se neko poznaje sa nekim uzivo?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Necemo josh glasanje jer je to malo bzv...Ako nekome ne odgovara ovo vreme nek predlozi neko drugo,prikladnije pa kad sakupimo sve to ako se budemo dvoumili izmedju nechega stavicemo glasanje a do tada ostavljajte svoje komentare ovde i predloge... 8)

Uzivo?Pa znam Zoku,Docu,Hide-a itd ne mogu da se setim i da nabrajam sada umoran sam... :roll: Odoh da kuntam... :)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Evo i mene! :)

Trebalo bi i da pratimo vremensku prognozu jer bi baš bilo glupo da nas zadesi neki prolećni turbo pljusak... :wink:
I svakako bi bilo mudro negde nešto organizovati, znači da se vidi koliko ljudi bi došlo, da se negde rezerviše ili zakupi mesto. Nikako okupljanje pa onda dogovor...

Lobachewsky, da, neki od nas se poznaju uživo... :D

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Lobachewsky, ja poznajem dosta ljudi uživo sa ovog foruma....Ako sam se dobro prebrojala, tačno 12 :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Miskoni, pa dobro je da si se i ti oglasio...Organizacija ce svakako zahtevati i tvoje angazovanje...ako si raspolozen ... 8)
Ima nas jos koji smo spremni da se aktiviramo... :D

Lobachewsky, eto i ja znam licno nekoliko ljudi sa foruma...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Jesam raspoložen, zašto da ne! :)

Možemo da iščeprkamo neki kafić ili klub i da ga maznemo na veče, to bi po meni bila simpatična varijanta... :wink:

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

evo i ja sam spreman da na bilo koji nacin pomognem pri organizaciji prvog okupljanja forumasa :D :D
Ex Sir_Oliver

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05

Post od DrMilengele »

Pa ako cemo vec da zakupimo nesto,ispipajte teren da vidimo koliko suske da spremimo,mada ne bi trebalo da je puno...Posto mi vojvodjani ne mozemo direktno da pomognemo u organizaciji,mi cemo da ponesemo malo bela luka :cry: ,peceno prase,domacu koju litru ili sta god nadjemo u spajzu...Ne moze a da se ne omastimo malo,zar ne??? :D :D :D :D

PS: Ko je bio u domacinskoj kuci u vojvodini zna na sta mislim :wink:
A dje je ba zapelo....

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

DrMilengele: ODLICAN predlog!! Imam ja jos ajvara od bake tamo na terasi,mogu da ponesem. Domace kobaje,sunke! pffff neki bre nikad nisu jeli domace. Ima da im pokazemo ! :D :D :lol: :lol:

Pazite da slucajno ne bude za vreme ispitnog roka. Najbolje je par dana posle te hajke...
...shit happens... keep d smile!

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Da da i sarma i knedle od shljiva.... Lep predlog ali mislim da nije ostvariv....Nekako mi je nemoguce da se toliki broj ljudova skupi i d ane dojde do neke teme tipa N vs SE :x videcemo sta bude... POzzz
Black Sabbath!!!

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Mislim da nece jer ce ljudi da dodju da popiju picence, da se malo zezaju, upoznaju, a te rasprave N vs SE mislim da ce ostati za forum, ipak se ovde o tome prica a u kafani se zeza :lol:
Podrzavam predlog iako tesko da mogu da se prikljucim... :( ali nikad se ne zna, odlicna ideja
HOX Titanium gray

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

i? šta smo se konkretno dogovorili?! :? KAD i GDE :wink:
Ja se slažem da bude u BG, iako sam iz NS.... Kontam da bi najvećem broju ljudi odgovaralo petak uveče ili subota. :roll:

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Post od mihajlovic »

znaci zadnji weekend aprila bi svima odgovarao...BG naravno
a ajde da vidimo da li bi pravili neku extra private VIP :wink: zurku pa da skupimo nesto novca
ili jednostavno da se nadjemo gde god,pa posto je vikend na licu mesta da se dogovorimo sta i gde,jer je weekend sve radi,svuda je cool i extra zezanje...pa da padne glasanje na licu mesta!

jel ima neko neki konkretan predlog ?

Club,Caffe-Bar,Kafana,Folkoteka,nesto peto :wink:

8)
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Podrzavam predlog za zadnji vikend aprila, mogli bi u neki kafic na dorcolskom keju (blu vejv, vulumulu, etc) tod uslovom da je lepo vreme. A sto se tice kinte ili neke pomoci tu sam, samo treba da trazite :D :D :D
and justice for all...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Koliko su sanse da od (lupam) 50 ljudi koji vole telefone,i cesto pricaju o njima,kad ih stavis na jedno mesto niko ne pocne (mozda cak i slucajno) tu temu ?? Jako jako male. Garant ce se pricati!! Ali znate sta je dobro u tome?-kad uporedjujemo telefone ovako na forumu to je prica,tamo cemo odmah i na licu mesta moci da uporedimo. Idealnda prilika da se neke stvari razjasne... Mozda neko i promeni telefon,nikad se ne zna..

Anw ja sam definitivno za oqup,opusteno.

KO preuzima odgovornost ?!

p.s. posle bg-a organizuju novosadjani,dolazite na rezance s makom. :D :D
...shit happens... keep d smile!

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa opushteno,idemo da se upoznamo a naravno da ce biti verovatno i priche o telefonima... 8)

Nego znachi svima odgovara zadnji vikend u Aprilu?Super..U Koliko cemo sati?Shta plirate da radite,dajte predloge nemojte samo da zapitkujete... :D Da pravimo zurku je malo previshe ambiciozno..Traba pazljivo videti gde cemo,imak bice tu ljudi...samo vi dajte shto vishe predloga gde i shta vam odgovara... 8)

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

E ljudi nemojte d abuide kasno uvece...Ja sam za neko razumno vreme oko 16h....E da Kako cemo da se raspoznamo?Mislim ja znam neke....Ali ono ne bi falilo da imamo nesto tipa bedz sa nickom i pravim imenom... :lol: :D Miswlim jeste glupo ali ima li neko neki drugi predlog te vrste?
Pozzz
Black Sabbath!!!

Zaključana tema